2777
2789
خوب اگر واقعا توانشو دارین خودتون مربا و لواشک و میوه خشک درست کنید تو اپ با سلام یا دیوار بفروشید س ...

من حدود ۲ماهه با این تاپیک اشنا شدمو لذت میبرم از فکرای اقتصادی همگی💚

دیروز که اونجا بودیم داشتم فکر میکردم ترشی البالو درست کنم با رگه ی زردالو و ترشک بین دوستای خودم بفروشم و چون روم نمیشه ازشون پول بگیرم،بگم واسه مامانمه گذاشته برای فروش 

اینجوری حداقل حیف نمیشه و تبدیل به پول میشه

اگه شد چند روز دیگه بریم میوه هارو بچینیم یه حرکت اقتصادی بزنم💪مرررسی دوست خوبم از پیشنهادت🌻

عزیزان ما تازه عقد کردیم حقوقمون ماهی ۱۳ تومن هستش

۲ تومن  دو سهم وام خونگی گذاشتم یکیش دی ماه یکیش اردیبهشت سال دیگ خیلی بد شد :// 

همسرم ماهی ۵۰۰ برام میزنع میگ برا اسنپ و شارژ اون دو تومن هم ک جای قسط میده برام گفته قرعه ها برا خودت اما من خرج زندگی میکنم چون دست و بالمون خالیه ..

۱۲۰ تومن پول نقد داره و ی موتور ۶۰ تومنی 

ماشین نداریم 

بنظرتون چجور میتونیم صاحب ماشین بشیم ؟ با ۱۷۰,۸۰ تومن ؟ 

و اینکه چجوری از این حقوقمون بهترین استفاده رو بکنیم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بچه ها اگه یادتون باشه گفتم ک ۹ تومن پس انداز مخفی دارم و میخام ژل صورت بزنم از اونجایی ک تحلیل گ ...

خب دوستای خوبم اینم طلایی ک توی این پستم راجبش توضیح داده بودم☝🏻

توضیحاتش رو توی پست قبلی گفته بودم و میره پیش پس اندازهای مخفی قبلی

ممنون بخاطر وجودتون

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
دوستان برادرم میخواد ماشین بخره بین ال نود مدل ۹۷ و پارس ۱۴۰۰ مونده،برای سرمایه گذاری و استفاده کدوم ...

عزیزم ما ال نود داریم مدل ۹۶ از صفر دست خودمون بوده ولی خیلی کم ازش استفاده کردیم...بیشتر برای سفر و جاهای دور ...

فقط ۳۰ هزار تا کار کرده....

چون یه ماشین دیگه داشتیم...

و گوش شیطون کر خیلی ماشین مقاوم و با کیفیتی هس  من که عاشقشم 😁

البته بستگی داره چطور ازش استفاده کرده باشن

ولی در کل خیلی تعریف ال نود شنیدم و میگن خراب بشو نیس

تجربه پارس نداریم

سلام دوستان کسی صندوق یکم کشاورزی حساب داره یا اطلاعاتی داره شرایطش چه جوریه؟

سلام من هفته پیش تماس گرفتم گفت برای ۱۰۰ میلیون ماهی ۱۱۵۰۰۰۰ تومن میدن . 

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سلام من هفته پیش تماس گرفتم گفت برای ۱۰۰ میلیون ماهی ۱۱۵۰۰۰۰ تومن میدن .

ببخشید ۲۱۵۰۰۰۰

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سلام دوستان گوشواره 4.27 قیمت طلا 3.460 قیمت 16400 خوبه؟ طلا نو

۱۶۲۰۰۰۰ کشیده روش

2810