2777
2789
خانوما در مقابل وسوسه خرید انلاین چه کار باید بکنم؟مخصوصا وقتی تخفیف ببینم یا ارسال رایگان باشه برنا ...

اگه ليست داشته باشي و هدف داشته باشي گول تخفيفها و كدهارو نميخوري براي منم كلي كد مياد و يه عالمه پيج لباس دارم با قيمتهاي خوب مثلا كت شوميز ٢٠٠تومن ٣٠٠تومن يا از خانمي يا افق كوروش يا تارا يا اسنپ يا ديجي كالا تقريبا هرروز برام پيامك مياد منم هر موقع شيطان اومد سراغم لعنتش ميكنم و به ليستم نگاه ميكنم ميگم سوسو جان شما برنامه داري هدف داري مبادا لغزش كني يه اشتباه كني بعدش حسرت خوردن فايده نداره ببين ليستت كم كم داره خط ميخوره هم خوردو خوراكت اوكي هست هم لباسهامون داره تكميل ميشه هم لوازم ارايشم خيلي خط خورد داره تكميل ميشه يهو جوگيرنميشم همه رو بخرم خيلي اروم حركت ميكنم هم اگه خدا بخواد يه سفر ميخوام برم

فقط قسطها و كلاسهاي پسرم خط قرمز منه بايد سرموقع پرداخت بشه ....كلا تو خريد خيلي تنبلم خداروشكر 🤭ولي براي خريد طلا نصف شبم باشه ميرم تو گرما تو سرما هم ميرم 😆

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام عزیز دلم خسته نباشی کد بانوووو جون❤️معصومه جان کدو و بادمجون رو وقتی سرخ میکنی می‌ذاری فریزر بع ...

درسته منم شهر صنعتی هستم واقعا میوه و تره بار سه برابر میشه من صیفی جانم 400هفتگی و میوه با کلی مراعات 800هفتگی که اونم دو کیلو میوه فصل و چهارعدد موز و هندوانه و طالبی همینا میشه 800

ولی شهر خودمون شیراز یک سوم این مبلغ خرج کرد من میشه . ولی در عوض اجاره خونه ها ارزون تر فست فود و کافه خیلی ارزون تر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدای شما مستانه عزیزم🙏😍با اینکه جنوبی هستید اگه اشتباه نکنم 🤔خوب مشهد رو بلدی دختر زرنگ🤭😜آره عز ...

🤭🤭🤭

حتما اگر قابل باشم چشم عزیزم 😍✨

آشنایی با شما و عزیزان هم باعث افتخارِ ⭐

مخصوصا که زحمت میکشید و حاصل زندگی و تحربیاتتون رو در اختیارمون میزارید، واقعا لطف میکنید 👌😘

@azar1017   عزیزم از شما درخواست دوستی ندارم😘 دوباره بفرستید

بچه ها شما اگه این ماه زایمان داشته باشید و دلتون بخواد برید بیمارستان خصوصی و ماما خصوصی هم بگیرید ...

من اگه بودم نه همیشه به جیبم نگاه میکنم و در حد همون خرج میکنم طلا پس انداز حساب میشه برام برای چیز های اینچنینی خرجش نمیکنم

عزیزم فرمول کلیشو میگم بهت.ببین قیمتی که طلا فروش برای فروش کل طلا میگه تقسیم بر قیمت روز طلا تقسیم ...

یه روش دیگه هم هست 

تو ریاضی معروفه به درصد افزایشی و کاهش 

که هرچی رو بخوان درصدش رو بدست بیارن مثلا ببینن نسبت به قبل چند درصد افزایش یا کاهش داشته ازش استفاده میکنن 

که ازش برای طلا هم استفاده میکنن 

قبلا چندبار گفتمش 

وزن طلا ضربدر فی طلا کنید (الف)

(الف) رو منهای مبلغ طلافروش کنید (ب)

و سپس (ب) تقسیم بر (الف) 

درصد بدست میاد 💯

برای مثال دوستمون 

۵.۱۶۰         ضربدر    ۳۳۹۰۰۰۰    میشه  17492400

۲۱۵۰۰۰۰۰   منهای    17492400  میشه ۴۰۰۷۶۰۰

۴۰۰۷۶۰۰   تقسیم بر  17492400  میشه  ۰/۲۲ 

البته بنظرم روش شما برای کسی که ریاضی دوست نداشته باشه راحتتره 

سلام دوستان ، میشه لطفأ منم راهنمایی کنید ، سه روزه ، هفت میلیون ریختم تو حساب ویپاد تا سکه جمع بشه برای وام برآیند ولی از دوم تیر به اینور هیچ سکه و امتیازی رو نشون نمیده ، سکه ها فقط تا دو تیر هستند که اونم مبلغ کمی تو حساب بود ، الان چیکار کنم تا سکه اضافه بشه؟

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
از طرفی هم بستگی به نوع خریدتونم داره تا حدودیاین چیزی که معصومه جون میگه ایده خوبیهمثلا ادم بدونه ا ...

عزیزم قند میوه بالاست 

درسته که طبیعی هست 

اما بیشتر از یک مقدار باعث چاقی و باعث مشکلات میشه 

دکتر تغذیه تا جایی که من می دونم روزی یک یا دو واحد واحد میوه تو برنامه غذایی می نویسه

اما مصرف سبزیجات آزاد هست 

حتی خود آبمیوه طبیعی هم پر قند هست که خیلی پیشنهاد نمیشه 

شاد و سلامت باشید🌿

سلام خواهرا من خیلی وقته خواننده خاموش تایپیک های شمام و از همگی تشکر میکنم.ب امیدخدا میخوام یک خونه ...

بانک پاسارگاد ویپاد 

ب لو بانک 

تا جایی که من می‌دونم با سپرده بهتون وام میدن 

بعضی ملک ها خودشون وام دارند از بنگاهی بپرسید 

امیدوارم خیلی زود بتونید سوییت رو تهیه کنید

از شما حرکت از خدا برکت 

جانمسان گوزلم ❤️تو میتونی 😁😊😘امان از این صاحب کارهای همسر ما 😬چک گرفتن کار رو خراب می‌کنه منم د ...

ممنون گوزل قیز 😘🥰

انشالله پر برکت باشه ونوش جونتون 

به سلامتی استفاده کنین .

بچه ها شما اگه این ماه زایمان داشته باشید و دلتون بخواد برید بیمارستان خصوصی و ماما خصوصی هم بگیرید ...

آره من حاضرم .من رفتم بیمارستان دولتی به شدت پشیمونم .زایمان خیلی مهمه کجا باشه .حتما برو بهترین جا

عزیزم اول این ک مبارک باشه و ایشالا با دل خوش استفاده کنید دوم این ک امیدوارم بر مبنای فضولی نذارید ...

ممنون گلم لطف دارید امیدوارم شما هم به هر چی که آرزو شو دارید برسید 🤲

باغ نیست عزیزم یه خونه ویلایی ما سال ۹۸ قبل از کرونا خریدیم تابستون قیمتش ۱۸۵۰ 🌸

برای خورشید پس از شبهای طولانی

ماما خصوصی میتونه بیاد بیمارستان دولتی و هوای شما رو داشته باشه ،اطرافیان من وقتی مامای خصوصی میگیرن میرن دولتی خیلی هم  راضی هستن 

درسته خرج شمامنم شهر توریستی هستم اخرین بار هفته قبل سه کیلو حدودا گوشت خریدم ۲۲۰۰😏😏یا دیشب یک کیل ...

من یک چیزی بگم در تکمیل فرمایشات شما و معصومه جون و تیلور عزیز (که همسر جان کشته مرده تیلور سویفه)😛

مهم اینه که شما برنامه خرید داشته باشید و سعی کنید چیزی رو خارج برنامه نگیرید 👌

دوم اینکه چیزی رو میخواید بخرید چند جا قیمت بپرسید و کیفیت رو مقایسه کنید🌸

سوم سعی کنید بیشتر از نیاز خرید تره بار نداشته باشید که دور ریز و خرابی نداشته باشه🌸

چهارم اینکه همه چیز با هم نخرید مثلا یه هفته سه مدل میوه بخرید هفته دیگه سه مدل دیگه تنوع میوه های تابستون هم که زیاده🌸

اگه مسائل بالا رو رعایت کنید دیگه مهم نیست شهر محل زندگیتون قیمتها چیه مهم اینه که شما با توجه به قیمت و موقعیت بهترین و به صرفه ترین خرید رو انجام دادید👌

معصومه جان من اینا رو از شما یاد گرفتم اگه اشتباه گفتم تصحیحش کن درس پس میدیم خدمت شما

@masumehjoon    

برای خورشید پس از شبهای طولانی
اشکال نداره عزیزم بعضی شهرها واقعا گرون هستند شهرهای توریستی معمولا گرونی هستند نسبت به شهرهای دیگه ...

معصومه جونم يه سوال خيلي مهم اومد به ذهنم

هزينه ي تحصيل بچه ها هزينه مدرسه هزينه كلاسهاي متفرقه  و نوشت افزار رو چطوري مديريت ميكني؟ چطوري ميرسوني

واقعا هزينه ي كلاسها و مهدكودك خيلي زياد 

و خودت دخترهاتو مهد نفرستادي؟ الان دخترهات غيرانتفاعي دارن ميخونن؟

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2810