2777
2789
عزیزم من قبلا پارسیان میخریدم ک رفته رفته وکیومش گرونتر شد طلافروش گفت بیا شکسته ببر ک کمتر هزینه و ...

این طلای شکسته دیگه روش سود نمیکشن؟ ب قیمت همون طلا میفروشن؟ برا فروش چقدر میخرن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای شما مستانه عزیزم🙏😍با اینکه جنوبی هستید اگه اشتباه نکنم 🤔خوب مشهد رو بلدی دختر زرنگ🤭😜آره عز ...

عزیزم اول این ک مبارک باشه و ایشالا با دل خوش استفاده کنید 

دوم این ک امیدوارم بر مبنای فضولی نذارید ولی چون منم خیلی دوست دارم طرقبه باغ بگیریم میتونم بپرسم چند متری و چند خریدید؟ اگه دوست داشتید جواب بدید 

از طرفی هم بستگی به نوع خریدتونم داره تا حدودیاین چیزی که معصومه جون میگه ایده خوبیهمثلا ادم بدونه ا ...

ایده ات خیلی خوبه عزیزم 👌

مام مصرف میوه و سبزی و سالادمون مخصوصا میوه زیاده

خودمم دستم به کم نمیره 

کلا زیر سه کیلو نمی‌گیرم البته برا یه هفتس 

ما دو سوم بودجه تره بارمون برا میوه اس 

باید کم ترش کنم کم کم 

من دور ریز هم کلا ندارم 

خیلی کم پیش میاد چیزی تو یخچال خراب شه 

یا خورده میشه یا می‌شورم خرد میکنم میزارم فریزر 

ولی به قول شما و معصومه جان باید با برنامه بگیرم و کم تر بگیرم  ببینم چطور جواب میده برام 

خانوما ی سوالی داشتم شده تا حالا حسرت زندگی کسیرو بخورین ؟ حسودی نه ولی خودتونو نگاه کنین بعد مقایسه کنین کمبودهای مالیتونو مخصوصا ؟ کسی راهکاری داره برای درآمدن از این حالت ؟ معصومه خانوم میشه راهنمایی کنین

سلام شبتون خوش

منم یه گزارش بدم از دیروز 

۲۵۰برداشتم و رفتم تره بار 

چیزایی که احتیاج داشتم سیب زمینی ،پیاز،گوجه ،خیار و گیلاس بود

نیم کیلو گیلاس خریدم ۳۰هزار

سیب زمینی و پیاز وگوجه و خیارهم همه باهم شدن ۳۰هزار

سیب زمینی کیلویی ۸هزار

خیار سالادی کیلویی۵هزار

گوجه کیلویی ۱۰هزار 

پیاز کیلویی ۵هزار 

ازهرکدوم هم دوکیلو برداشتم ولی فروشنده آشنا بود همه رو ارزون برام زد تازه چندتا هم اضافه انداخت روشون گفت امروز تا ظهر سود خودمو کردم 😍و من خیلی خوشحال بودم که با ۶۰تومن چیزایی ک واجب بود رو خریدم

خانوما ی سوالی داشتم شده تا حالا حسرت زندگی کسیرو بخورین ؟ حسودی نه ولی خودتونو نگاه کنین بعد مقایسه ...

قبلا اره ولی الان دیگه نه

چون هرکس یه مشکلی داره

هیچکی از زندگیش راضی نیست

به این نتیجه رسیدم ارامش یچیز درونیه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام شبتون خوشمنم یه گزارش بدم از دیروز ۲۵۰برداشتم و رفتم تره بار چیزایی که احتیاج داشتم سیب زمینی ، ...

واااااو این پست و این قیمت ها بیشتر میخوره برا چند سال پیش باشه☺️

خیلی خوب حساب کرده و خرید عالیی داشتی👏

تاریخ عضویتم😅😅

دوستان من دی جی پی نصب کردم بعد الان میگ چک بنفش باید داشته باشی .در چ صورت چک بنفش میدن .

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم .خدایاشکرت.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.دختر نازم میمیرم برات روزی هزار بار.فدای خنده هات  شیرین عسلم .پرنسس الان ۶ سالشه .کاش خدا یه دونه آبجی بهش بده آمین  
واااااو این پست و این قیمت ها بیشتر میخوره برا چند سال پیش باشه☺️خیلی خوب حساب کرده و خرید عالیی داش ...

😂😂😂😂دقیقا عزیزم 

خودم هنگ بودم 

خدا خیرش بده انشالله به مالش برکت بده منو ک خیلی خوشحال کرد 😍😍

ایده ات خیلی خوبه عزیزم 👌مام مصرف میوه و سبزی و سالادمون مخصوصا میوه زیادهخودمم دستم به کم نمیره کل ...

یه چیزی بگم 

ببین عزیزم من پارسال این تاپیک رو دیدم چند روزی هم خوندم اما به مذاقم خوش نیومد 

چون درامد بالا بود و بریز وبپاش و بخور و بگرد ...

ای کاش همون پارسال عضو میشدم وکلی نکته رو رعایت میکردم 

اما امسال که باز چشمم خورد به این تاپیک دیگه اومدم و محکم گرفتمش 

دیدم ای دل غافل اینهمه زیاد خوردن و ریختن و پاشیدن و کمک به دوربریا چه سودی برام داشته ؟

هیچی 

اولا که تغییر شغل داشتیم و درامد کمتر شد 

خب اگه به روش قبل خودم که الان شما میگی دو نفری ولی کلی خرید داری دستت به کم و زیر سه کیلو نمیره ادامه میدادم از پونزدهم ماه میموندم 

ولی بامدیریت و کمک و راهنمایی و استفاده از تحربیات خانمای اینجا و بالاخره چهارتا تجربه ی خودم که  فراموش کرده بودم دوباره شرایط رو بدست گرفتم 

شمام عزیزم نمیگیم خساست خرج کن وکمتر بخور اما اندازه نگه دار که اندازه نکوست 

میوه چیزی نیس که بخوریم تا سیر شیم روزی یه کیلو هم بخوری میشه ولی بدن یه مقدار کم لازم داره و جذب میکنه 

جسارت نباشه الان که اوکی هست اوضاعتون پس خرج ومخارج رو کنترل کنین تا دراینده با افزایش تعداد افراد خانواده بتونین بازم در همین مسیر قدم بردارین 

🌹

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
یه چیزی بگم ببین عزیزم من پارسال این تاپیک رو دیدم چند روزی هم خوندم اما به مذاقم خوش نیومد چون درام ...

درست می‌فرمایید عزیزم ❤️

انشاالله سری بعد ک برا خرید رفتم هم با لیست میرم هم حسابشده خرید میکنم 

ممنونم ❤️

2810