جانمسان گوزلم ❤️
تو میتونی 😁😊😘
امان از این صاحب کارهای همسر ما 😬چک گرفتن کار رو خراب میکنه
منم دقیقا عین خودتم ...چک وقتی میاد کاررو خراب میکنه ✅برنامه ها بهم میریزه
و اون ده تومن هم خدارو شکر انگار از یادش رفته 😃
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
خب واما گزارش من برای امروز
بودجه ی باکس فریزرم کم بود 360هزار تومن ولی چون نمیخواستم امروز رو بیکار بمونم گفتم برم بازار و یکم برای فریزر خرید کنم 😊
تمام کارت ها رو گذاشتم تو خونه ...بودجه ی فریزر رو خالی کردم تو یه کارت خالی ...و راهی بازار شدم 😉
هر دفعه با ماشین بیرون میرفتم ولی امروز گفتم با ماشین خودم برم که اکه دخترم زنگ زد که بیا دنبالم دیگه پول اسنپ ندم
از خونه امون تا بازار هفت دقیقه راه
زود رسیدم بازار راسته کوچه 😍
شلوغ پلوغ بود
اول یه دور چرخیدم که قیمت ها دستم بیاد
قیمت ها فوق العاده مناسب 👌
و کیفیت همه چی فوق العاده عالی
میگفتم اول چرخیدم که دستم بیاد قیمت ها
مثلا یه جا هویج 25بود یه جا 20 خب وقتی میبینم کیفیت همون چرا از جایی که 25بگیرم ؟
به خاطر همون اول چرخیدم ...بعدش خرید کردم
اولین خرید ...شوید گرفتم کیلویی ۲۵تومن
یه باغ شد ۸۰/۰۰۰تومن ....قشنگ بعد شام زیر انداز آوردم انداختم پذیرایی به همسرم و دخترا گفتم ساعت رو رو نیم ساعت کوک کردم بیاین یه دستی بزنین که زودی تمام کنیم 😊😉
بمونه برای فردا زرد میشه 😍
قشنگ تمیز کردیم ...خیسوندم ...آبش که رفت پهن کردم ..خشک که بشه فردا پس فردا ...آسیاب میکنم
و منو قشنگ میرسونه تا سال دیگه 😍
دو کیلو کرفس گرفتم کیلویی ۲۵بود ....۵۰هم کرفسم شد 😊
باز قبل اومدن همسرم از سر کار نشستم با حوصله خورد کردم و خیس دادم که گل هاش بره 👌
گذاشتم بپزه برای فریزر 😉😊
ذرت کیلویی ۵۰تومن بود گفت پنج تا بکش ...پنج تاش شد ۶۵تومن
آوردم قشنگ دون کردم ....شد یک بسته ی بزرگ 😍
چند برابر کنسرو های بیرون که با قیمت خیلی پایین ✅
هویج کوچلو و ریز و پیز کیلویی ده تومن میداد سه کیلو هم گرفتم برای سوپ ۳۰تومن هم این قسمت شد ✅
قارچ ۶۵ یه جا بود ۷۵یه جا که از همون ۶۵...اندازه ۱۰۰تومن گرفتم ...که اونم گذاشتم واسه فردا ...که با حوصله به سرانجام برسونم که حیف و میل نشه ✅خسته شده بودم نگه داشتم برای فردا
تا اینجا شد ۳۲۵.....
بادمجان سیاه کیلویی ۱۰تومن واقعا مفت مفت 😊سر خیابون ۳۵میدن ...دو کیلو برای خورشتی گرفتم شد ۲۰✅ که اینا هم موندن واسه فردا که سرخ کنم بذارم فریزر ....برای خورشت قیمه بادمجان و خورشت بادمجان 😍
یک کیلو هم کدو خیلی ریز گرفتم کیلویی ۱۳✅برای کنار مرغ و یا گوشت ...که اونم موند برای فردا که سرخ کنم بذارم فریزرم
سرجمع ۳۵۸/۰۰۰✅وسیله های من شد که برگشتم خونه 😍اندازه ی همون بودجه ام ...نه کمتر نه بیشتر
اینارو میخواستم از اینجا بگیرم ....کم کم پونصد تومن میشد 👌
و برای شام ...چون دیروز برنج خورده بودیم خونه ی مادر همسرم ♥️و فردا هم مهمون دارم قرار برنج بخوریم
...تصمیم گرفتم یه غذای نونی بذارم ....نگاه کردم به یخچال دیدم ماست داریم 👌
گفتم یه غذایی بذارم که این ماست هم خورده بشه بره 👌😉
برانی اسفناج گذاشتم ...برای کنارش هم سیر ماست درست کردیم ...و خرج شام ما هم شد ۲۵اسفناج ...😉❤️