2777
2789
سلام معصومه جانبیمه تامین اجتماعی دخترای ۱۵ سال به بالا رو بیمه میکنه.. درصدشو خودتون انتخاب می کنید ...

سلام عزیز دلم ❤️

ممنون که گفتی  حتما پیگیر میشم ...اینطوری به صلاحتر 

سلام خواهرا من خیلی وقته خواننده خاموش تایپیک های شمام و از همگی تشکر میکنم.

ب امیدخدا میخوام یک خونه یا سوئیت بخرم. دار و ندارم یک پرشیا هست که ۳۵۰ میلیون میره. رفتم بنگاه املاکی پرسیدم زیر ۸۰۰ میلیون سوئیت سنددار نداره و زیر ۷۰۰ هزار قولنامه ای. پولم کمه.

خواهش میکنم بگین چجوری میتونم وام بگیرم؟ ضامن ندارم ولی خیلی خوش حسابم.

شرایطم جوریه که باید حتما سوئیت بخرم و از اینجا برم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاموستان روزتون بخیر من چند روز وام ویپاد برداشتم ۱۰ تومن ولی نه تو موجودی میاد نه تو حساب واریز من ...

گلم حواست به خرید اینترنتی باشه. چندوقت پیش خانواده خاله ام از طریق اسنپ پی حدود ۱۰ عدد ایرپاد ( هندزفری بلوتوثی) قسطی خریدن دونه ای ۸۰۰ هزار. وقتی به دستشون رسید دیدن روی فاکتورش یک اسم دیگه داره و خودشم یک ایرپاد ۱۰۰ هزار تومنیه. متاسفانه پشتیبانی اسنپ گفت به ما مربوط نیست. خرید اینترنتی خیلی باید حواستو جمع کنی

تااخر هفتم تیر ۷۰۰ خرج کردیم افتاده روزی ۱۰۰ تومن 

گوشت گوساله خریدم ۴۷۰ تومن کیلویی میداد حدود نیم کیلو گرفتم ۲۳۰ تومنی که بهم دو وعده قرمه سبزی و یک وعده قیمه میده.همیشه گوشت گوسفندی می‌خریدم که چون کیلو ۷۵۰ میداد.این ماه مجبور بودم همون گوساله گرفتم.چرخی و آبگوشتی داشتم.دیگه گفتم خورشتی هم بزارم اعضای خانواده شاید هوس خورشت کنند.بریم برای هفته دوم تیرماه که باید با ۷۰۰ جمعش کنم.

سلام باجی 😘الله گوزل قیزلاروی خوشبخت السین،،🙏🙏🙏🤲🤲🤲آره باجی کار شوهرای ما هم طوری هست که برنام ...

جانمسان گوزلم ❤️

تو میتونی 😁😊😘

امان از این صاحب کارهای  همسر ما 😬چک گرفتن کار رو خراب می‌کنه 

منم دقیقا عین خودتم ...چک وقتی میاد کاررو خراب می‌کنه ✅برنامه ها بهم می‌ریزه 

و اون ده تومن هم خدارو شکر انگار از یادش رفته 😃

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خب واما گزارش من برای امروز 

بودجه ی باکس فریزرم کم بود 360هزار تومن ولی چون نمی‌خواستم امروز رو  بیکار بمونم گفتم برم بازار و یکم برای فریزر خرید کنم 😊

تمام کارت ها رو گذاشتم تو خونه ...بودجه ی فریزر رو خالی کردم تو یه کارت خالی ...و راهی بازار شدم 😉

هر دفعه با ماشین بیرون میرفتم ولی امروز گفتم با ماشین خودم برم که اکه دخترم زنگ زد که بیا دنبالم دیگه پول اسنپ ندم 

از خونه امون تا بازار هفت دقیقه راه 

زود رسیدم بازار راسته کوچه 😍

شلوغ پلوغ بود 

اول یه دور چرخیدم که قیمت ها دستم بیاد 

قیمت ها فوق العاده مناسب 👌

و کیفیت همه چی فوق العاده عالی 

میگفتم اول چرخیدم که دستم بیاد قیمت ها 

مثلا یه جا هویج 25بود یه جا 20 خب وقتی میبینم کیفیت همون چرا از جایی که 25بگیرم ؟

به خاطر همون اول چرخیدم ...بعدش خرید کردم 

اولین خرید  ...شوید گرفتم کیلویی ۲۵تومن 

یه باغ شد ۸۰/۰۰۰تومن ....قشنگ بعد شام زیر انداز آوردم انداختم پذیرایی  به همسرم و دخترا گفتم ساعت رو رو نیم ساعت کوک کردم بیاین یه دستی بزنین که زودی تمام کنیم 😊😉

بمونه برای فردا زرد میشه 😍

قشنگ تمیز کردیم ...خیسوندم ...آبش که رفت پهن کردم ‌..خشک که بشه فردا پس فردا ...آسیاب میکنم 

و منو قشنگ می‌رسونه تا سال دیگه 😍

دو کیلو کرفس گرفتم کیلویی ۲۵بود ....۵۰هم کرفسم شد 😊

باز قبل اومدن همسرم از سر کار نشستم با حوصله خورد کردم و خیس دادم که گل هاش بره 👌

گذاشتم بپزه برای فریزر 😉😊

ذرت کیلویی ۵۰تومن بود گفت پنج تا بکش ...پنج تاش شد ۶۵تومن 

آوردم قشنگ دون کردم ....شد یک بسته ی بزرگ 😍

چند برابر کنسرو های بیرون که با قیمت خیلی پایین ✅

هویج کوچلو و ریز و پیز کیلویی ده تومن میداد سه کیلو هم گرفتم برای سوپ ۳۰تومن هم این قسمت شد ✅

قارچ ۶۵ یه جا بود ۷۵یه جا که از همون ۶۵...اندازه ۱۰۰تومن گرفتم ...که اونم گذاشتم واسه فردا ...که با حوصله به سرانجام برسونم که حیف و میل نشه ✅خسته شده بودم نگه داشتم برای فردا 

تا اینجا شد ۳۲۵.....

بادمجان سیاه کیلویی ۱۰تومن واقعا مفت مفت 😊سر خیابون ۳۵میدن ...دو کیلو برای خورشتی گرفتم شد ۲۰✅ که اینا هم موندن واسه فردا که سرخ کنم بذارم فریزر ....برای خورشت قیمه بادمجان و خورشت بادمجان 😍

یک کیلو هم کدو خیلی ریز گرفتم کیلویی ۱۳✅برای کنار مرغ و یا گوشت ...که اونم موند برای فردا که سرخ کنم بذارم فریزرم 

سرجمع ۳۵۸/۰۰۰✅وسیله های من شد که برگشتم خونه 😍اندازه ی همون بودجه ام ...نه کمتر نه بیشتر 

اینارو میخواستم از اینجا بگیرم ....کم کم پونصد تومن میشد 👌

و برای شام ...چون دیروز برنج خورده بودیم خونه ی مادر همسرم ♥️و فردا هم مهمون دارم قرار برنج بخوریم 

...تصمیم گرفتم یه غذای نونی بذارم ....نگاه کردم به یخچال دیدم ماست داریم 👌

گفتم یه غذایی بذارم که این ماست هم خورده بشه بره 👌😉

برانی اسفناج گذاشتم ...برای کنارش هم  سیر ماست درست کردیم ...و خرج شام ما هم شد ۲۵اسفناج ...😉❤️

شب همگی بخیر 🌹

یه پیشنهاد دارم عزیزان

به نظر من بهتره هر از گاهی لیست غذاهای کم خرج هم که درست میکنیم بذاریم  ،،،،،من که خیلی دوست دارم تنوع غذایی زیاد  باشه و ارزان،،،،،،🙆🙆

سلام ب همگی 

امروز رفتم و ی انگشتر ب وزن ۵ گرم گرفتم 

ازتو دیوار پیدا کردم ب طلا فروش نشون دادم گفت عالیه بخرش با ۳درصد سود گرفتمش 

۱۴ میلیون از کارت همسرم 😁مثلا پیشاپیش برای تولدم 

یک میلیون از کارت یارانه ومابقیش ازپول نقد ک خودم جمع کرده بودم خداروشکر خودشون کارت خوان داشتن دیگ راحت کشیدیم 

شکر خدا 🤲🤲🤲

تنتون سلامت وصندوقچه هاتون پر از پول وطلا 😘

جانمسان گوزلم ❤️تو میتونی 😁😊😘امان از این صاحب کارهای همسر ما 😬چک گرفتن کار رو خراب می‌کنه منم د ...

سلام عزیز دلم خسته نباشی کد بانوووو جون❤️

معصومه جان کدو و بادمجون رو وقتی سرخ میکنی می‌ذاری فریزر بعد ک در میاری یخ زدایی میشن ، له نمیشن؟

یا تو خورشت میریزی له نمیشن؟

اگه اینجوری خوبه ک منم از این بعد مثل شما بذارم فریزر 

یه سوال دیگه دارم عزیزم ، ما یه شهر صنعتی زندگی میکنیم ک کلا همه چی گرونه از خونه و اجاره تا میوه و گوشت 

مثلاً گوشت ۱۵۰ تا ۲۰۰ با شهرهای دیگه اختلاف داره 

من معمولا گوشتو از اینجایی ک زندگی میکنم نمی‌گیرم راحت برا دو سه ماه از جای دیگه میگیرم 

ولی میوه ک نمیتونم هر هفته برم جای دیگه 

اینجا کیلویی ۲۰۰ تا ۲۰۰ و خرده ایه میوه های تابستونی 

سیب و پرتقال زمستون هم ۵۰ به بالا بود 

حالا سوالم اینه من هر هفته بخوام سه کیلو هم بگیرم ۶۰۰ به بالا میشه 

تازه مهمان هم بیاد ک بیشترم میشه 

خیلی تعجب میکنم بقیه اینجا با ۲۰۰، ۳۰۰ تره بارشون رو میگیرن

چون من تره بار هر هفته ام یک و خرده ای میشه 

فک نکنید چیز خاصی هم میگیرم هااا؟

همین گوجه و بادمجون و سیب و پیاز و میوه و گاهی قارچ 

همه هم در حد دو سه کیلو 

همش فک میکنم خیلی برا این قسمت خرج میکنم 

نظر شما چیه عزیزم ؟ 

سلام به همه عزیزان امیدوارم حال همه تون عالی باشه🌹

من خیلی وقته خواننده تایپیک جذابتون هستم ❤️

تایپیک یک ودو رو هم خوندم اینجاروهم صفحات اول بودم گفتم بیام یه کاری که تو شیش ماه گذشته خیلی برام کارساز بود رو خدمتتون بگم البته ممکن تکراری باشه 🌹

اول اینکه من خیلی کاردر منزل انجام دادم و همیشه نصف پولشو پس انداز و تبدیل به طلا کردم طلاهامو همیشه در زمان مناسب و در جای مناسب خرج کردم مثلا موقع خرید خونه و خرید ماشین و ارتقای ماشین و هردفعه که گرون میشد میگفتم دیگه نمیتونم بخرم ولی خداروشکر یکم طول میکشه اما غیرممکن نیست هیچوقت 😅

دوم اینکه همسرم به شدت بی برنامه و ولخرجه جوری که بااینکه حقوق ثابت داره ولی کلی قسط و قرض بی برنامه میتراشه و به فکر پس دادنش هم نیس 😐

سوم پس انداز مخفی همیشه داشته باشین

وهمیشه برنامه ریزی داشته باشین برا همه چی 

یه چیز دیگه برنامه ویپاد که اپلیکیشن بانک پاسارگاد هستش من ۶ماهه باهاش آشنا شدم که کلا وام بدون ضامن میده ۳مدل وام داره به محض نصب و افتتاح حساب میتونید وام بگیریدولی فقط میشه کارت کشید و خرید اینترنتی کرد پس تا اومدن کارتش صبر کنید وقتی هم اقدام به گرفتن وام کنید دو دقیقه ای واریز میشه

وام پشتوانه از۱تا۳۰و وام برآیند از ۱۰تا۵۰ و وام پیش درآمداز ۲تا ۸ملیون توضیحات کامل داخل برنامه هستش لطفا سوال دیگه ای داشتین تو درخواست دوستی بدین جواب میدم ❤️تایپیک بهم نریزه😅راستی کد دعوت منو بزنید تو ویپاد ممنون میشم 

9G46GF 

سلام دوستای گلم 

حقوق رو ک واریز کردن 

اقساط رو پرداخت کردم و مابقی رو تقسیم کردم تو باکسام 

باکس هزینه های تا اخر ماه سه میلیون شارژ شد ک هفته ای 600 میافته برامون 

همسر گرامی گفتن شما بمونید خونه خودم میرم خرید 😑 منم مجبور شدم قبول کردم 

خلاصه رفتن و اندازه دو میلیون خرید کردن و اومدن خونه خوشحال و شاد و خندان ک از همه چی خریدم و خسته شدم از خریدهای کم تو 🥲🫥 

منم تشکر کردم و گفتم دستت درد نکنه 😐😊 

اومدم نگا کردم ی شونه تخم مرغ و نیم کیلو پنیر رو چیدم تو یخچال 🌷 اینو فک کنم تا اخر ماه تا سه هفته برسونیم 

میوه هم گیلاس و انگور و شلیل و هلو گرفته بودم مرتب چیدم تو جا ظرفی 🌷 اندازه دو هفته ما میشه حدودا  

دو کیلو الو سیاه نرم گرفته بود برا لواشک ک با یکم گوجه سبز ک از قبل داشتیم و نمک و شکر و اب لیمو شدن لواشک رفتن رو سینی ک خشک بشن🌷 دو تا شد ک برا هفته دیگه تنقلات میدم بچه ها گاهی دستشون خودمونم میخوریم 

ی بسته سینه بوقلمون بود شستم و چرخ کردم و بسته کردم 6 بسته شد رفت فریز تا کلی وقت ک غذا باهاش بپزم 

گوجه و خیار و سیب زمینی و پیاز هم رفتن تو سبداشون ک احتمالا تا اخر ماه میرسن انشالله 🌷 

ی کیلو خیارشور و عرق کاسنی و عرق بیدمشک نسترن هم برا نوشیدنی تو این روزای گرم ک گذاشتم تا هر موقع هوس کردن امدازه خوردنشون شیرین کنم ک زود تموم و خراب نشه🌷 

5 کیلو البالو ک ی کیلو فریز شد ی کیلو هم ترشی و مابقی با شکر ک خریده بود مربا و شربت ک الان گذاشتم خنک بشن 🌷 

ی کیاو قارچ ک خرد کردم و اب لیمو زدم رفت فریز 🌷 

5 تا ذرت بود ک دو وعده با بچه ها کبابی کردیم 🌷 

ی بسته بززگ خرما هم بود ک هرازگاهی با چایی مبخورن تا سه چهار ماه داریمش 🌷 

همینا بود خلاصه دیگه اینقدر خسته شدم دقیق یادم نیس البته ک از همسری هم کمک گرفتم🌷

ماسک مو خودم و ژل شست و شو صورتم و سرم مو هم برا خودم ب اضافه شامپو مخصوصم تموم شده بود ک لیست کردم اونا هم خریداری شد حدود ی تومن شدن ک از بودجه لباس گذاشتم 

و خاستم حتما همسر خودش بخره ک مخارج منم بدونه 🌷 البته ک اینا برا شش ماه حدودا میرسن 

حالا دیگه مابقی روزا رو کمتر و بدون خرج هستیم چون همه چیز مهیاست  خداروشکر 🥰 

خرید عمده گوشت گوسفندی و مرغ هم هس ک یارانه رو براش کنار گذاشتم چن ماهه🌷 ک در هفته های اینده انجام میشه 

اول کار اندازه حدود دو تومن هم دادم ب صندوق طلا برای پس انداز 🌷 

ک البته دو ماه دیگه قسطا سبکتر بشه و باکسا پر تر بشه و پس انداز بیشتر با توکل بخدا 

سلام عزیز دلم خسته نباشی کد بانوووو جون❤️معصومه جان کدو و بادمجون رو وقتی سرخ میکنی می‌ذاری فریزر بع ...

سلام عزیز دل خواهر ♥️

گلم اصلا لح نمیشه ....در آوردی بذار تو دمای محیط خودش باز بشه .....من سالهاست همین کار و میکنم ...

واما سوال بعدت ... اتفاقا عزیزم تبریز هم واقعا گرونی ...

گوشت اینجا کیلویی ۷۵۰تومن 👌

میوه های تابستونی نم که نگم برات 

ولی چون همه چی دست خودم ...کم میگیرم از هر کدومش 

یه پلاستیک بر میدارم و از هر میوه ی نوبرونه دو سه تا برمیدارم 

که هم از همه اش بچه ها بخورند و هم هزینه زیاد نشه 👌

.و چون بازم میگم همه چی دست خودم خیلی با حوصله میرم خرید میکنم ...جاهایی رو پیدا میکنم که قیمت مناسب میدن 

تو هم عزیزم حتما پرس و جو کن ...حتما میتونی یه جای مناسب پیدا کنی 👌

مثلا من عصر که بازار بودم گیلاس رو ۷۵گذاشته بودن 

ولی همسرم اونروز کیلویی ۱۵۰تومن گرفته بود 😊

منظور فدات شم منم اکه بخوام از جاهای اینچنینی بگیرم 

منم دو سه قلم بخوام میوه بگیرم ششصد هفتصد باید فقط پول میوه بدم 

تو بیا گلم هر هفته گزارش بده ....دوستان راهنمایی کنند 

چون گفتی چیز بخصوصی هم نمی‌گیری ولی یکی دو تومن پول میدی بابتش 

سعی کن فقط الویت هارو بگیری 👌

سعی کن فقط با لیست غذایی ات خرید کنی 👌

باز هر کمکی خواستی من در خدمتتم عزیزم❤️

و چون میگی باید هفتگی خرید کنی بودجه بذار ....بگو معصومه من فقط اندازه ی یه تومن خرید میکنم ...کارت هات رو هم نبر چه وسوسه پشی برای خریدن 

2810