2777
2789
سلام و صد سلام به دوستای عزیزم ❤️ یه سلام گرم و تابستونی به معصومه جون عزیزم...... گلم کم وبیش میومد ...

سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم خانمم 

چقدر خوشحال شدم ازت پستی دیدم 😘

گواهینامه ات مبارک باشه عزیزم ❤️

روز اون روز بشه که انشالله برای خودت یه ماشینی دست و پا کنی 

و اما برای گزارشت ♥️اولا که ممنون ام ازت عزیزم که تجارب گران بهایت رو در اختیارمون گذاشتی 

دوم اینکه عزیزم ❤️ اونقدر باید رو خودت کار کنی 

که در اون طور مواقع ها نه ...دستت بلرزه ♥️نه قلبت به تپش بیاد

خیلی با خونسردی بگی عزیزم ❤️ مگه منو تو داریم ؟

منم اکه کاری میکنم ... جمع میکنم ..بدون برای پیشرفتمون ❤️

چند وقت میخواستم با یه سورپرایز خوش‌حالت کنم ❤️

قصد داشتم سوت سوت بگیرم وقتی به ده گرم رسید ....میخواستم سوپرایز کنم  ....بذاریم وسط ماشینمون رو عوض کنیم 

مردا عزیزم ❤️ ماشین اشون نقطه ضعفشون 

من اکه به همسرم بگم مثلا دویست تومن بدم خونه رو عوض کنیم 

میگه نمی‌خواد ....خودت رو خالی نکن ❤️من دلم نمیاد دست و کردنت رو خالی کنی 

ولی اگه برگردم بگم پونصد تا بدم ماشین رو عوض کن ...در جاااا دو سوت قبول می‌کنه 

خودش هم میگه عشق دومم ماشینم 😊

تو هم منظور عزیزم ❤️ همیشه آماده باش تو اونطور مواقع به جای اینکه بگی ...تو هرروز خودت به فکر پیشرفت هستی 

و هر چی میگیری به اسم خودت میزنی حالا من یه گرم طلا حقم نیست ؟

برگرد بگو 👌عشقم همه چی برای پیشرفتمون 

میخواستم به ده گرم رسید بهت بدم ماشینمون رو عوض کنیم 

خیلی دوست دارم که فلان مدل ماشین داشته باشیم 

تو از فلانی چی ات کم عزیزم ❤️

بعد در حالیکه بغض داری میگفتی که اگه عزیزم من چیز پنهانی ازت داشتم ....هیچ وقت نمی ذااشتم بمونه پیام ها رو گوشی 👌

زود پاک میکردم 👌

یکم فعلا بهت شکاک شده عزیزم ❤️ باید بتونی دوباره اعتمادش رو بدست بیاری 👌

اونم فقط با محبت و با عشق و با سیاست 

سلام عزیزم. معصومه جان ما هم مثل شما مصرف چایمون زیاده و قطعا خودت میدونی این چای خارجیها رنگ و طعم ...

قربونت برم من نقاش جان عزیزم ❤️

خیلی ممنون عزیزم بابت تجربه و پیشنهادی که بهم میدی 

اتفاقا یه بار گرفتم عزیزم ❤️ قیمتش هم نسبت به این چای خارجی ها مناسبتر 

منتها چون رنگ دهیش کم بود ...به درد ما نخورد 

اگه با ( به ) رنگش خوب میشه ...حتما این دفعه امتحان میکنم 

ممنون عزیزم ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریز کارهای مالی ماه خرداد بگم براتون برج قبل پربرکت بود برام حدود یک سال و نیم شوهرم دوازده می‌ریخت ...

اشکال نداره عزیزم بعضی شهرها واقعا گرون هستند 

شهرهای توریستی معمولا گرونی هستند نسبت به شهرهای دیگه 

از جمله شیراز و تبریز و اصفهان و مشهد و .......

اینجا پری روز گیلاس گرفتم حالا از روی طبق فروشی ها گرفتم که به صرفه تر باشه ...کیلویی ۱۳۰تومن گرفتم 👌

منظور عزیز دل ...میتونی روزهای بدون خرج رو امتحان کنی 

اگه میخوای هزینه هات روبه پایین باشه 

بیا بدون خرج شو حداقل یه روز در هفته 

و اینکه حتما با بودجه بندی خرج کن 

مثلا من امروز دخترا رو بردم پیتزا ...شد ۲۴۰

بعد از اونجا دختر کوچیک رو بردم شهربازی ۳۰تومن 👌

بعد از اونجا خوراکی ( پاستیل و ترشک )خواستن ۱۰۲

نه نیاوردم ...چون بهشون قول داده بودم که بعد امتحانات میبرمتون برای پیتزا و هر چی دوست داشتین میگیرم براتون 

منتها من مادر 👌من خانوم خونه باید بلد باشم چیکار کنم که از دستم در نره 👌مدیریت کنم 

الان جمع بستم دیدم خرج من برای امروز شده ۳۷۲هزار تومن 

که از باکس تفریح خرج شده ....تا سر ماه سعی خواهم کرد دو روزی بدون خرج باشم ...انتقال بدم به باکس تفریح 

که آخر ماه بودجه ی غذای بیرون رو داشته باشیم 👌

اینطوری عزیزم ♥️

تو هم اکه میخوای پایین تر بیوفته هزینه هات ....چند روزی از ماه رو بدون خرج بگزرون ...خیلی خیلی تاثیر مثبت داره در روند پس انداز 

سلام معصومه جان خوبی عزیزم چندتا سکه دارم میخوام بفروشم بزارم وام ویپاد بگیرم ماشین بخرم ب نظرت بعد ...

سلام عزیز دلم ❤️ عقلانی نیست که بخوای سکه رو بفروشی بذاری بانک و وام بگیری ....اکه خدای نکرده پایین اومد چی ؟

چیزی که شنیدیم عزیزم می گن بالاتر می‌ره بعد انتخابات

اکه راه دیگه ای به ذهنت میرسه دست نزن به سکه هات 

اگه میتونی ب انی باشی ...قرعه راه بنداز ...نفر اول باش و بذار بانک سپه تو دوماه وام بگیر .

اگه خونه داری و آپارتمان می‌تونی وام جعاله برداری و بذاری بانک و دو برابرشو بگیری 

اگه طلا داری بذار بانک کار گشایی وام بگیر .

عزیزم یه سوال ازتون داشتم وام زوجین مسکن شهرستان ۴۰۰ هست درسته ؟من و همسرم باهم میتونیم ۸۰۰ بگیرم بع ...

عزیزم وام زوجین تهران نفری ۴۰۰ هست به اضافه ۱۶۰ جعاله .

شهرهای بزرگ نفری ۳۲۰ هست به اضافه ۱۶۰ جعاله . 

معصومه جون کاش الان که اون دختر خونه شماست تجربه منو براش بخونیدر اول صحبتم بگم من هیچ پدر مادری رو ...

قربونت برم زهرای عزیز❤️ بابت تجربه گوییت ممنونم عزیزم 

چشم من حتما براشون میخونم عزیزم ❤️

دقیقا کسی که بخواد به خاطر منطقه ی پایین شهر بودن کسی 

یا به خاطر بی پولی ... کسی رو تحقیر کنه  شمادت کنه 👌 از نظر من از انسانیت بویی نبرده 👌

اینایی هم که خواستگاری اش اومدن ...نه به خاطر کثیفی خونه 

بلکه به خاطر سر و وضع نابسامان خونه ...به طور تحقیرانه درب و دیوار رو نگاه کردن 🙁

مثلا الان دیوارها رو بری ببینی ...از شدت نمور بودن ...دیوارها زرد رنگ شدن 👌

دیوار آشپزخونه و سقفش شده سیاه 👌

سرویس بهداشتی یه شلنگ نداره 👌 باید آب پر کنی تو آفتابه 👌

خونه شیر آلاتش قدیمی و کهنه شده ...دایم آشپزخونه رو آب می‌بره 👌

اینجور موارد که ...دختر رنج‌ می‌بره 👌 میگه آبروم می‌ره 👌 جلوی هر کسی که میاد به خواستگاری ام 👌

حتما در فرصت مناسب براتون مینویسم 

من خیلی ریسک پذیری بالایی دارم .نه عزیزم درآمد دیگه ای ندارم ولی خوب مثلا وام میگیرم دوباره میگذارم ...

ای جانم خیلیم عالیه

تا وام نگیریم پیشرفت نمیکنیم

موفق باشین😍😍😍

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
نه همه مردها از پس انداز بدشون نمیاد گلممن حداقل دور و بر خودم و‌ اینجا خیلی میشناسم اقایونی که اصل ...

من امشب بعد مدتها نشستم  چند صفحه آخر رو خوندم خواستم بگم با همه حرفات موافقم و اینکه ما فکر کنیم همه همینن هیچ کمکی به ما نخواهد کرد وتا زمانی که واقعا فکرمون اینه که بقیه هم همینن تغییری در شرایط زندگی اتفاق نخواهد افتاد 

یه مثال ساده بزنم من چند وقته از گالری حقانی ریز ریز طلا میخرم الان دو گرم شده تا حالا در موردش با همسرم حرف نزدم اهل پس انداز مخفی هم نبوده و نیستم واصلا نیتم نیست اما می‌خوام به یه گرم خوب برسه بعد بگم خوشحال بشه اما هیچ پیامکیشو از گوشیم پاک نکردم و گوشیم هیچ رمزی نداره و در واقع اصلا مسأله مهمی نیست نهایتش می‌پرسه ومن میگم خریدم که بمونه اونم میگه خب زیاد شد بفروش بزنیم به یه کاری 😅منظورم اینه ایشون هیچی غیر از این تو ذهنش نمیاد ومطمئنم خیلی از آقایون شبیه همسر من هستن که باور دارن اگه خانم پس اندازی داره برای کمک به همین زندگیه و نیازی به توضیح اضافه ندارن و اینکه یه چیز دیگه هم هست که برای جلب اعتماد آقایون از پس انداز آشکار شروع کنید مخصوصا وقتی آقا بدبین وبددله چون اینکار وضع رو بدتر می‌کنه 

بذارید مرد ببینه که زنش هوای زندگی رو داره و کم کم طلا میخره 

عزیزم وام زوجین تهران نفری ۴۰۰ هست به اضافه ۱۶۰ جعاله .شهرهای بزرگ نفری ۳۲۰ هست به اضافه ۱۶۰ جعاله .

سلام عزیزم.

وام مهربانی بانک ملی برای ۵۰ تومن بدون ضامنه؟؟

میخوام ببینم اگه بدون ضامنه ۱۰۰ تومن ۳ ماهه بخوابونم 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
نه شهر بزرگ نیستیم‌، نه کلان شهر نه مرکز استان یه شهر تقریبا کوچیک قسط دو نفرمون ده ساله چقدر در میا ...

قسط وام مسکن ۱۰ ساله حدودا ۱۳ میلیون هفتصد .

وام جعاله هم که حداکثر ۵ ساله هشت قسطش ۴ میلیون و پانصد میشه 

2810