2777
2789
بیا فدات شم خیلی وقت نیستی یه گزارش کار بده ببینیم در چه حالی عزیزم ❤️

سلام و صد سلام به دوستای عزیزم ❤️

یه سلام گرم و تابستونی به معصومه جون عزیزم...... گلم کم وبیش میومدم میخوندم پست ها رو لو رفتم و بخاطر همین دست ودلم نمیومد بیام اینجا بگم گفتم خانوم های دیگه رو دلسرد نکنم ولی بازم یه تجربه گرانبها نصیبم شد که اومدم باهاتون درمیون بذارم شاید چراغ راه دیگری بشه که شرایطش مثل منه............

اومدم بایه گزارش متفاوت ....متاسفانه متاسفانه😔😔😔

لو رفتم و آقای همسر فهمید دارم پس انداز مخفی میکنم اما و محکم و قوی بامنطق باهاش حرف زدم ولی همینجوری اشکام درحین حرف زدن میریخت چقدر اون لحضه دلم بحال خودم سوخت........

توپست های قبلی گفته بودم که ازحقانی سوتی خرید میکنم یروز که حواسم نبودپیام هایی که ازسایت میاد رو یادم رفته بود پاک کنم و اقا هم دید و آنچنان تشری بهم زد که قلبم توسینه محکم میکوبید دستام میلرزید شروع کرد تند تند غرغر کردن باعصبانیت سرم داد زد اون پول هایی که بهت میدم برای خودت خرج کنی واسه چی جمع میکنی که چی بشه هنوز نمردم که توفکر اون روز رو میکنی......جمع میکنی که بدی به خانوادت جمع میکنی که چی بشه.........

خداشاهده یلحضه قلبم نزد مثل بید میلرزیدم چشاموبستم یه نفس عمیق کشیدم یه صلوات فرستادم اروم زیر لب گفتم یاودود و یا هادی......انگاری یهو قلبم آروم شد دیگه نلرزیدم انگار زبونم باز شد بالحن آروم بدون عصبانیت شروع کردم ازخودم دفاع کردم:

اول به آرام بودن دعوتش کردم بعد رفتم دفترمو آوردم که دونه دونه باذکر تاریخ و ساعت و شماره سفارش نوشته بودم کی خرید زدم بهش نشون دادم گفتم ببین عزیزم خداخودش شاهده یه هزارتومن از پول تو نه ولخرجی کردم نه به کسی دادم قصدم فقط پس انداز برای روزهای مبادا بودبرای روزهایی که روت نمیشه از کسی پول قرض بگیری برای روزی که اگه باردارشدم ( اینجا بغضم ترکید) جلوکسی شرمنده نشیم دست دراز نکنیم منوببری یه بیمارستان خوب،برای روزی که خواستیم خونه رو عوض کنیم ماشین عوض کنیم محتاج و شرمنده کسی نشی .......

کمی آروم شد گفت تاکی میخواستی بهم نگی؟منم گفتم هروقت نیاز پیداکردی قصدم این بود رو کنم منتظر بودم تا به یک گرم برسه بهت اطلاع بدم......( هنوز ۸۰۰سوته)

اینجا باگریه میگفتم :من ازاین زندگی حق ندارم،من مهریه و نفقمو بهت بخشیدم حالا حق ندارم اندازه یه گرم برای خودم پس انداز داشته باشم؟ما شریک زندگی هم هستیم ازصبح تاشب برای کی کارمیکنی؟ اجازه نمیدی من برم کار کنم ولی خودت هر روز به پیشرفت خودت فکرمیکنی و هرچی میخری به نام خودت میزنی...........‌خودت ماهی ۲تومن بهم میدی میگی هرجور دوستداری خرج کن منم دوست داشتم جمع کنم کاربدی کردم؟؟؟؟فکرکرده بود جمع میکنم به کسی میدم و........

خلاصه اینکه دیگه چیزی نگفت و آروم شد ولی دلم خیلی بحال خودم سوخت .......تاحالا انقد احساس حقیر بودن نداشتم......

بگذریم ببخشید که چیزخاصی برای گزارش نداشتم و خواستم دلیل نیومدنم به اینجارو بدونی معصومه گلم🤍

فعلا تو ۸۰۰سوت متوقف شدم

گواهینامم اومد جلو در 

از اون روز که بحث کردیم همسرم رمز گوشیشو عوض کرده و دیگه انگاربهم اعتماد نداره😔

کار درمنزلم خانومه زد زیرقیمت ها و خیلی قیمت هارو آورد پایین منم دیگه دیدم واقعا نمیصرفه وقت مو بذارم دیگه نیاوردم

خلاصه که فعلا متوقف شدم ولی یچیزی توذهنم و قلبم درحال جنگه ذهنم ساکت نمیشه و قلبم میگه امیدت بخداباشه اون خدای ناممکن هاست.........😌🤲 معصومه جونم بدشت به راهنمایی و حرف های قشنگت نیازمندم ......کمکم کن خواهر 

سلام دوستای خوبم 

بچه های من بزرگ شدن ویه جا دور از خانوادم هستم ،وخوب علاقه ای به بیرون رفتن ندارم اصلن همش با همسرم شب ها میریم دور دور.

روزا بیشتر وقتم واقعن بیکار هستم .

تصمیم گرفتم کار خونگی انجام بدم.

اگهی اای دیوار و زیر ورو کردم.

فقط یه آگهی مطابق شرایطم بود،ولی خوب سودش کمه

۱-کیف چرمی دست دوز ،گفت یک میلیون هزینه آموزش هست بعد وسایل بت میدم وبابت هر کیف ۱۵هزارتومن دستمزد (این از نظر من خیلی کمه)

۲-تابلوفرش،گفت که دار قالی به مبلغ ۳میلیون باید بخری ،هزینه کلاس هم ۱۳۰۰هزار تومن 

نخ ونقشه از ۳میلیون به بالا.

گفتم حالا این همه هزینه تابلو فرش چند وقت اماده میشه و چقدر دستمزد بم میدید؟

گفت دوماه اگه بشینی پاش کامل میشه ودستمزد ۶تومن🤐

اینم بنظرم خیلی کمه 

علاقه پیدا کردم به تابلو فرش اما به زحمتش نمی ارزه 

شهر ما هم خیلی به کارهای هنری بها نمیدن 

بچه ها نظرتون چیه ؟

هر چی بلدید ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام و صد سلام به دوستای عزیزم ❤️ یه سلام گرم و تابستونی به معصومه جون عزیزم...... گلم کم وبیش میومد ...

عزیزم پس انداز کردن برای هر کسی جواب نمیده اونم با این وضع و وصفی که شما توضیح دادین!!!

بنظرم بجای پس انداز ناراحت نشین گلم ولی اول وضعیت خودت و رابطتت با همسرتون رو درست میکردین

اینجاس که میگن هر کسی وضعیت پس اندازشو با توجه به روحیات خودش و همسرش و وضع موجودش باید بچینه گلم

شما گلم با یکی دو تا پست من و معصومه و هر کسی دیگه براحتی نمیتونی کاری انجام بدی

ای کاش گلم قبل بارداری وضعیت همسرتون و شرایط زندگیتون رو میسنجیدین

الان شما نه نفقه دارین نه مهریه و نه پس انداز و شغل و درامدی

بعد دارین تو این وضع پس انداز میکنین!!!! نمیگم پس انداز بده عزیزم

ولی شما باید اول رابطه و‌وضعیت زندکیتو درست کنی 

شرایط شما خیلی حاده عزیزم و واقعا مساله زندگی شما پس انداز نیست و خیلی عمیقتر و ریشه ای تر هست 

ای کاش بفکر یه راه حل درست باشین اونوقت وقتی رابطه ترمیم شد و به توافق رسیدین حالا وقت پس انداز هست عزیزم

متاسفانه گاهی همه چیزو با هم قاطی میکنیم و میخوایم روش زندگی معمول و روتین بقیه رو بریم ولی جواب که نمیده هیچ، بدتر هم میشه!!!! 

دوستان لطفا درباره خرید وتح یل ازطلاس ی و میلی گلد وضبح بدین؟باارجاع بدین تاپیکی ک توضیح دادنلطفاااا ...

دوست خوبم اگر جوابی داده نمیشه ب این علت هست ک خیلی خیلی راجع بهشون مطالب گذاشته شده شما باید صفحات رو  بخونید مثلا ۵۰ صفحه اخیر !!!

عزیزم پس انداز کردن برای هر کسی جواب نمیده اونم با این وضع و وصفی که شما توضیح دادین!!!بنظرم بجای پس ...

عزیزم ممنون که نظرتوگفتی ،چرا ناراحت بشم اتفاقا کاملا باجون و دل میپذیرم کاملا قبول دارم و اینجا اومدم که یادبگیرم ....واینکه باردار نیستم. 

گوسفندش خارجی باشه مگه چه موردی داره🤭؟؟ هر چند که شک دارم اینطور باشه‌.عزیزن منم چند روز پیش چند بس ...

چی بگم والا یکم بد دل شدم وگرنه خیلی بصرفه تر هست من اینجوری ۲کیلو گوشت بره از قصابی میخرم یک میلیون و ششصد ولی اگه از جانبو یا کوروش بگیرم خیلی برام ارزونتر در میاد ولی هر وقت رفتم بخرم نمیدونم چرا رغبت نکردم میگن گوسفند پاکستانی و اسرائیلی هستن میارن تو ایران ذبح میکنن قیمتشونم متاسب 

عزیزم پس انداز کردن برای هر کسی جواب نمیده اونم با این وضع و وصفی که شما توضیح دادین!!!بنظرم بجای پس ...

بنظرتون الان بشینم دست رو دست بذارم و هیچ فکری برای آینده نکنم؟منم یه زن تنهام بچه ندارم خانواده حمایتگری دارم ولی روم نمیشه ازشون بخوام .بنظرت من نیاز ندارم پس اندازکنم‌؟؟؟؟؟

عزیزم ممنون که نظرتوگفتی ،چرا ناراحت بشم اتفاقا کاملا باجون و دل میپذیرم کاملا قبول دارم و اینجا اوم ...

اهان خدا رو شکر

درست نخوندم نوشته بودی اگر باردار بشم

حتما و حتما تا استقلال مالی پیدا نکردین و یا وضعیتتون با همسرتون مشخص نشد باردار نشین، چون وضع رو بدتر میکنین

باورت میشه خوشحال شدم نوشتین باردار نیستم🥴🥴

بشین با همسرت خوب حرف بزن و ازش تعهد بگیر 

این قضیه پس انداز هم بمونه بعد ترمیم رابطتون 

برای پس انداز دیر نیست ولی رابطتتون خیلی خیلی مهمتره 

بنظرتون الان بشینم دست رو دست بذارم و هیچ فکری برای آینده نکنم؟منم یه زن تنهام بچه ندارم خانواده حما ...

شما نیاز به پس انداز داری

ولی تو شرایط معمولی و نرمالش

پس اندازی که بعد فهمیدن همسرتون بخواد تا مرحله گریه و رمز گذاشتن و عدم اعتماد پیش بره ذره ای ارزش نداره گلم

حرف شما مثل این میمونه که فرضا من بگم پام شکسته ولی حالا ولش کن بذار من با همین پاها برم تا فلان جا و بیام یا کارمو برسم

خب این پا باید درمان بشه بعد تازه من بشینم فکر کنم کجا برم کجا نرم چقدر راه در روز باهاش برم چجوری برم که کمتر درد بکشم و…

میدونی گلم منظور من اینه که مورد شما خاصه و نباید صورت مساله رو پاک کنی گلم

چی بگم والا یکم بد دل شدم وگرنه خیلی بصرفه تر هست من اینجوری ۲کیلو گوشت بره از قصابی میخرم یک میلیون ...

عزیزم تنها نیستی منم مثل شما .انگار دارم کاه میخورم. دیگه به همسرم گفتم نگیر یا لااقل فقط مقداری بگیر برای چرخ کردن و درست کردن کباب. البته میگن  چون توی کشور دیگه پرورش  داده شده با بدن ما سازگار نیست در بلند مدت مشکلات ببار میاره.البته صحت کلام نمیدونم چقدره فقط شنیدم.

دوستان من ی سیم کارت کد ۵ دارم که از پارسال تا الان قیمتش فرقی نکرده ۲۰ می‌خرن. ی فیش حج عمره هم دارم حدودا ۱۵ میخرن. وام بلو تو این یکی دو روزه ۱۰ میگیرم . و مقداری کمی طلا و نقد 

ب نظرتون بدم ماشین بگیرم درحد ۱۰۰ تومن برای خودم خوبه؟چون خیلی دوست دارم رانندگی کنم .همسرم ماشین داره که من نمیتونم ازش استفاده کنم.

دوستان من ی سیم کارت کد ۵ دارم که از پارسال تا الان قیمتش فرقی نکرده ۲۰ می‌خرن. ی فیش حج عمره هم دار ...

نه نخر

ماشین در خد صد تومن اذیتت میکنه

من‌ جای شما باشم تا یکسال دیگم پس انداز میکنم بعدا این کارو میکنم یا با وامی چیزی یه ماشین خوب تر میخرم که هر روز تو تعمیرگاه نباشه یا به خرج افتاده باشه.

دوستان من ی سیم کارت کد ۵ دارم که از پارسال تا الان قیمتش فرقی نکرده ۲۰ می‌خرن. ی فیش حج عمره هم دار ...

ماشین ۱۰۰ تومنی راه میره؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانمای عزیز ..امیدوادم حال همتون خوب باشه...ی راهنمایی میخوام.بجه ها برنامه احسان گلد واقعا معت ...

من از احسان گلد چندین بار خرید کردم مشکلی نبوده حتی پارسیان خریدم فاکتور برام فرستاد

2810