2777
2789
اگه بتونی یه خونه ی دوم یا زمین داشته باشین به صلاحتر قطعا پولتون که به سه تومن نمی‌رسه خونه رو عوض ...

سلام معصومه جان خوبی عزیزم 

چندتا سکه دارم میخوام بفروشم بزارم وام ویپاد بگیرم ماشین بخرم ب نظرت بعد انتخابات قیمت طلا میره بالا یا الان بفروشم؟؟

اره ظاهرا جواب بعضیا داده میشه

جواب میدن دفعه اوله که سوال پرسیدم 

همیشه از دستاورد های طلاهای کوچیک با حقوقم گزارش میدادم 

از وقتی که نتونستم کار کنم کمتر شد بیشتر میخونم 🥺

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم برای لوبیا چشم بلبلی جدا می پزم ...چون آب لوبیا که سیاه میشه یه دور که پخت آبش رو میریزم ب ...

ریز کارهای مالی ماه خرداد بگم براتون 

برج قبل پربرکت بود برام  حدود یک سال و نیم شوهرم دوازده می‌ریخت برا خرج خوراک و پوشاک خرداد ماه هفده تومن ریخت البته تو چهار مرحله 

مدام و مرتب میگفتم همه چی گرون شده نمیرسونم دیگه نمیدونم هرماه برام بریزه یا نه نمیدونم 

منم با هفده تومن حدود 8500برا گوشت مرغ لبنیات صیفی جات میوه وتنقلات ...خرج کردم .

معصومه جان خیلی تلاش میکنم که هفت تومن بیشتر نشه ولی نمیشه چون شهر محل کار که هستیم میوه سه برابر شیراز بادمجون 40 سیب 70 زردآلو 100و .... به همین خاطر کمتر نمیشه خرجمون 

هر ماه بین 8تا 9خرجمون میشه  

و 500هم پوشاک 

یک میلیون هم هزینه دارو و پزشک 

مابقی هم دادم طلا 

7میلیون دادم طلا انگشتر مستعمل

میشه کلا توضیح بدید چه باکس های باید داشته باشیم؟من و همسرم دوستمون حقوق داریم،قسط خونه می‌دیم ولی ی ...

عزیزم باکس بندی های هرفرد بستگی ب بودجه و نیازهاش باید باشه 

من خودم حقوق ناچیزی دارم ک اونو جدا طلا میخرم 

هرماه ۱۰ تومن خرج خورد وخوراک ماهانه دارم ک پست قبلی گفتم چطوری باکس بندی میکنم ک هم پس انداز کنم هم یمقداری تو باکس قرار میدم برا نیاز های خودم مث خرید محصولات مراقبت پوستی و یسری چیزایی ک در لحظه دلن بخاد بعنوان جایزه برا مدیریت خوبم😍😉

شمام اول باید نیاز هاتونو مشخص کنید بعد بر اساس بودجه تون باکس بندی کنید و حتما حتما نوشتن رو فراموش نکنید تا خیلی زود حساب کتاب دستتون بیاد♥️🙏

دوستان لطفا درباره خرید وتح یل ازطلاس ی و میلی گلد وضبح بدین؟باارجاع بدین تاپیکی ک توضیح دادنلطفاااا ...

سلام

طلاسی و میلی گلد اینطوری ان که شما ریز ریز پول براشون میریزین. به سوت طلا میحرین. فرقشون در سودی که میگیرن و حداقل مقدار پرداخت هست.

اینطوری که طلاسی حداقل 100 هزارتومن و میلی حداقل 1 سوت طلاست. سودشون هم در وزن های مختلف یکی میتونه به صرفه تر باشه یکی نه. مثلا وزن های پایین طلاسی به نظرم به صرفه اس وزن های بالا میلی.

اینکه کدوم براتون صرفه بالاتری رو خودتون چک کنید.

اما در مورد نحوه ارسال. میلی ارسال پارسیان تا الان نداشته. طلاسی هم فقط در تهران تحویل سکه داره. اما با اینحال شما میتونید درخواست بدین و به قیمت روز، پول به کارتی که به نام خودتون هست واریز بشه.

این دوتا اپلیکیشن هم دارن که میتونید از دیوار یا مایکت دانلود کنید.

اینم کد معر.ف من برای طلاسی هست. خوشحال میشم اگه نصب کردی منو وارد کنی تا هردومون سود کنیم.

AZiDpwLk

در مورد حقانی هم بهت میگم. گالری طلای حقانی یک سایته که مربوط به طلافروشی در مشهد هست. این رویه اش اینطوریه که در قسمت گلدان طلا شما حداقل از 50 سوت میتونید طلا بخرید که حدودا میشه 170 هزارتومن. این بهتون پول نمیده. بهتون سکه بانکی یا پارسیان یا شمش یا طلای مصرفی میده.

به نظر من طلاهاش اجزت بالاست اما برای پارسیان ها عالیه. میتونید به هرمقدار که رسید درخواست برداشت بدین و براتون سکه تون رو ارسال میکنن.

بازم سوالی بود بپرس عزیزم

@نوووور    

عزیز برای شما هم گفتم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
الهی قربونت بشمادم هایی که خوب مینویسن چون کتاب زیاد میخوننمن توی همین ایستگاه اتوبوس و داخل اتوبوس ...

آره همه چی پول جمع کردن نیس ، مدیریت اقتصادی مهمه ولی این که خودمون هم تبدیل به آدم های توانمندی بشیم هم خیلی زیاد مهمه حالا از هر بعدی

من پدر مادرم خیلی زحمت کش هستن ، در حد خودشون هم خداروشکر دارن در حد زندگی معمولی با وجود بزرگ کردن ۵ تا بچه..

ولی من هیچ وقت ازشون توقعی نداشتم ، دانشگاهم دولتی خوب بود هیچ کلاس کنکوری و... نرفتم ، از ۲۰ سالگی هم سرکارهای مختلف رفتم دستم تو جیب خودم بود ، بدون پارتی و .‌‌‌... همیشه مستقل بودم.

با حقوق معمولی کارمندی هم پول جمع کردم و یه باغ ارزشمند تو مجردی خریدم خداروشکر 😍 هم پولامو خرج سفر و تجهیزات کوه و دوچرخه و ...‌ کردم ، انقدر از این لحاظ به خودم می بالم ، میتونم بگم اکثر استان های ایران رو رفتم از بندر ترکمن بگیر تا سیستان و بلوچستان که با دوستم ۲ تا دختر بودیم فقط می رفتیم و ماجراجویی می کردیم و خیلی چشمم به دنیا بازتر شد

سفر خارج از کشور هم تنها پاشدم رفتم فقط خودم و خودم ، بلندترین قله های ایران رو صعود کردم ، با دوچرخه سفر کردم و ....

تو همین سفرها خیلی پخته تر شدم و همراه زندگیمو تو بین این فعالیت ها پیدا کردم 😁 مثل خودم هست از هر نظر ، ایشونم همیشه رو پای خودش وایساده بود و ما زندگیمون رو کاملا مستقلانه بدون هیچ کمکی شروع کردیم ، بهش هم افتخار می کنیم😍 تا به الان که خداروشکر هر دو از نظر درآمدی در سطح نسبتا خوبی هستیم

از این لحاظ این همه حرف زدم که بگمممم به کسی اجازه ندادید جلو چشتون بهتون حرف یامفت بزنه

بچه هاتون رو هم توانمند تربیت کتید که تا می تونن مستقل باشن و تا حد ممکن رو پای خودشون وایسن

before i die i want to be happy and make others happy
سلام این گوشت های تنظیم بازار که گفتید منم دیدم توی فروشگاه کوروش مثلا یک کیلو گوساله زده بود ۴۰۰ تو ...

گوسفندش خارجی باشه مگه چه موردی داره🤭؟؟ هر چند که شک دارم اینطور باشه‌.

عزیزن منم چند روز پیش چند بسته خریدم دیروزم یکیشو پختم اصلا و ابدا هیچ مشکلی نداشت گوشتشم اتفاقا نرم و لطیف و طعمش کاملا طبیعی بود

دخترا یه حساب کتاب برا من میکنید

امروز یه دستبند برا مامانم  ۵ گرم و ۱۶۰ سوت به قیمت ۳۳۹۰۰۰۰ و ۱۳ درصد اجرت خریدم ۲۱،۵۰۰،۰۰۰ 

به نظرتون درست حساب کرده 

خودم هر چی میزنم جور در نمیاد

ممنون از همگی

سلام خانمای عزیز ..

امیدوادم حال همتون خوب باشه...

ی راهنمایی میخوام.بجه ها برنامه احسان گلد واقعا معتبره چون دیشب نصب کردم و پر طلای شکسته یا کج با اجرت ۱ درصد هس مخصوص سرمایه گذاری...

الان میخوام ۸ تومن ازش خرید کنم.

کسی از شما خرید داشته ازش .

البته شنیدم ک چندین سال هس ک خیلیا خرید میکنن.

و بازم میترسم .

ممنون میشم کسی میدونه راهنماییم کنه.

دخترا یه حساب کتاب برا من میکنیدامروز یه دستبند برا مامانم ۵ گرم و ۱۶۰ سوت به قیمت ۳۳۹۰۰۰۰ و ۱۳ درص ...

۲۲ درصد حساب کرده عزیزم

احتمالا ۱۳ درصد اجرت و ۹ درصد سود خودش

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام خانمای باسیاست و هدفمند

راستش من خیلی غصه ی گذشته رو میخورم و پول هایی ک حیف و میل شد و ولخرجی و بدخرجی و و و و

نمیدونم چطور کنار بیام و دوباره شروع کنم

کاش پنج سال پیش با اینجا اشنا میشدم

چای باز هستش 👌 ما میگیم ( آچخ چای )که چند نوع رو باهم ترکیب میدن ....کیلویی ۷۰۰تومن میگیرم دفعه ی ق ...

سلام عزیزم. معصومه جان ما هم مثل شما مصرف چایمون زیاده و قطعا خودت میدونی این چای خارجیها رنگ و طعم مصنوعی بهشون اضافه میکنن و در طولانی مدت ممکنه باعث آسیب بشه خدای نکرده. 

ما خودمون چای لاهیجان استفاده میکنیم هر سال آخر بهار به اندازه مصرف یه سالمون میخریم. درسته رنگش زیاد نیست ولی ارگانیکه نه کود و سم میزنن و نه رنگ و طعم مصنوعی.

پیشنهاد میکنم اگه صلاح میدونی کم کم جایگزین کن عزیزم.

میشه برای رنگدهی بیشتر از دم نوش به داخلش استفاده کنی(که البته من نمیزنم) یا مدت زمان دم کشیدنشو بیشتر کنی و برای طعمشم یه بار گل محمدی، یه بار دارچین و یا هل بذاری دم بکشه. کلا بعد یه مدت آدم به طعمش عادت میکنه و دیگه نمیشه ترک کرد🫠🫠

البته بازم هر جور خودت صلاح میدونی🌺

آفرین کسی که به خاطر محل زندگی و وضع زندگیش به کسی طعنه بزنه آدم بی شعوریه ، نباید باهاش سلام علیکم ...

من نمیخوام دچار غرور بشمو یا منیت کنم. اگرنه خدا جواب میده

من دارم به عنوان درس به این اتفاقات نگاه میکنم. ما باید از اشتباه دیگران یا راه درست دیگران درس بگیریم

ما فامیلی داریم که این دختر تک دختر بین 4 تا برادره

اینها خونشون اجاره ای هست و به زور بالاشهر اجاره میکنن که برای دخترشون خواستگار خوب بیاد. اما نمیاد

چرا؟ چون دختره با پسر که میره بیرون سریع استوری میکنه. مهمون میاد خونشون از جاش بلند نمیشه

هیچ هنری نداره و درسی نخونده

وضع مالی باباشم یک بازنشته تامین اجتماعی هست.

اگه وضع مالی بابا خوب نیست، یا معتاده خب این تقصیر دختر نبوده. اگه کمی زشت هستیم یا کمی اضافه وزن داریم این ژنتیکی هست

اما خیلی چیزها دست خود ادمه.

ما اونها رو درست کنیم، بقیه چیزها مهم نیست. ادمی هم که ما رو به خاطر عواملی که دست خودمون نبوده رد کنه، چه بهتر.

من همکلاسی داشتم اینقدر این دختر خانم بود. خوشگل بود. وضع مالی باباشم متوسط رو به پایین. اما این دختر بلد نبود حرف بزنه. یک سلام میکرد و میشست. خب بین فامیلشون هم همینه.

نمیگم باید دلقک جمع باشیم اما شرم و حیای بیجا هم خوب نیست. اعتماد به نفس پایین خوب نیست

اونم وقتی اینقدر دختر هستن که این خصایص رو ندارن.

خلاصه اینکه ما خودمون رو درست کنیم، کم کم دنیای اطرافمون هم درست میشه.

اینقدر همیشه طلبکار نباید بود.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810