2777
2789
دوستانه جان ❤️سلام به وجود نازنینتان، سلام گرم تابستانی خدمت بانوهای خوش قلب و خوش سیرت. بانوهای قدر ...

پوران دخت جان ، خیلی دوستتون دارم.

لطفا از تجربیات تون ما را بی نصیب نکنید .

نگاهتون به دنیا را ستایش میکنم .

یکی از فالور های کوچک شما 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
سلام من تازه با تایپیکتون آشنا شدم یه مقداری. خودم ولی خیلی صفحاتش زیاده اگه میشه منو هم راهنمایی کن ...

سلام دوست عزیز ، شرایط شما خیلی شبیه من هست .

من هم به حقوق همسرم کاری ندارم و خودم هم حدود ۲۰ سال سابقه کار دارم و مثل شما ۳ تا بچه دارم و به خرج خونه کاری ندارم ولی هزینه های خودم و پوشاک و کلاس های بچه ها با من هست .

من خودم چیزی به نام باکس بندی ندارم البته به صورت ذهنی هزینه هام رو دسته بندی میکنم ولی به اون شکل که مثل معصومه جون منظم باشه خیر . ( البته این رو هم بگم من نمیدونم متاسفانه یا خوشبختانه از وقتی خودم رو شناختم هیچ علاقه ای به نوشتن نداشتم و همه چیز رو فقط به ذهنم میسپارم فکر کنم اگر آلزایمر بگیرم هیچ اطلاعاتی از من جایی ثبت نشده . 😂😂😂😂😂 )

ولی راز موفقیت خودم رو این میدونم که از وقتی یادم میاد همیشه از حقوقم بیشتر قسط داشتم و خیلی از این به اون میکنم و هیچ وقت هم قسط عقب مانده نداشتم .

من همیشه اول کار رو انجام میدم و بعد خودم رو به چالش میگذارم و وام میگیرم و به هر حال قسط ها رو میدم .

خدا رو شکر هم با همین طرز فکر برای خودم توی این ۲۰ سال کار تونستم خونه و ماشین و زمین بخرم .

که البته اگر قبل از بچه دار شدن با این تاپیک آشنا شده بودم قطعا خیلی خیلی دارایی بیشتری داشتم . 🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر کاری داشته باشع مهمون داشته باشه دختراش نباشن میرم باجونو دل کمک میکنم و ظرفاشو خشک میکنم هیچ به ...

خیلی عالی نوشتید 

ممنونم 

انشالله بتونید مستقل بشید.

و خونه خودتون باشید .

هر کسی صدای من را می‌شنود ، خونه پدر و مادر شوهر زندگی نکنید که بسیار سخت است 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
کاشکی برای ماشین بودولی برای اون نیس چون ماشینش داره خاک میخوره....رفت و امدای مشکوک داره و زنش شاکی ...

شما با این پول دادن ها بهش کمکی نمی کنید و باعث می‌شد تو زندگی با همسرش بیشتر مشکل دار بشه 

یکبار ازش قاطع بپرسید که چی شده داری چیکار می کنی 

از خانمش هم سوال بپرسید 

من باشم هر چقدر هم اون آدم برام عزیز باشه هر روز بهش پول نمی دم 

سلام معصومه خانوم خوبین؟من خیلی دقت پیشا تاپیک رو میخوندمالانرباز اتفاقی چشمم خورد بهشیه سوالی دارم ...

عزیزم ببخشید ولی من اعتیاد به ذهنم رسید ایشالا که اینطوری نباشه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
معصومه جون گلم توی بلو اگه انتقال بدیم به باکس آیا جز تراکنش حساب میشه؟؟ آخه یکی از دوستان اینجا گفت ...

نه عزیزم از این کارت به کارت و حساب های دیگه انتقال بدی جزو تراکنش حساب میشه 

فک نکنم ....باز دوستان راهنمایی کنند 👌 از مامان سبحان دقیق بپرس ...

سلام وصد سلام به دوستان عزیزمن یه عدد دختر خوب،🥰🤗🤭🤭خرداد رو رو که دوازده داده شده از طرف همسر ور ...

سلام باجی ♥️ سحرین خیر السون

باریکلا بهت خوب مدیریت می‌کنی 

چیزی که فهمیدم اینکه از دوازده تومن پنج تومن ات رو قرعه نوشتی درسته ؟

راستی با خط آخر پستت خنده اومد رو لبم 😃

همسر منم انتظار داره پول میده همه چی اکی باشه 

منم وقتی یه چیزی میگیرم ...نمیذارم بچه ها قبل پدرشون بخورن تموم بشه ...یا اکه دادم براشون حتما برای همسرم و خودم جدا میکنم ...که آخر شب دوتایی بخوریم 🤭😊

بدونه که پول میده خرج میشه  ... مخصوصا میوه های نوبرونه رو تو الویت میذارم ....

سلام معصومه برای قورمه سبزی لوبیا و گوشت رو جدا میپزی ؟

آره عزیزم برای لوبیا چشم بلبلی جدا می پزم ...چون آب لوبیا که سیاه میشه یه دور که پخت آبش رو میریزم بیرون ..دوباره میذارم 

آره عزیزم برای لوبیا چشم بلبلی جدا می پزم ...چون آب لوبیا که سیاه میشه یه دور که پخت آبش رو میریزم ب ...

معصومه جان برای قورمه سبزی لوبیا چشم بلبلی استفاده میکنین؟

معصومه جون آره تبریزی ها معروفن به چای لیوانی خوردن برام سوال شد چه نوع چای مصرف میکنین معمولا

چای باز هستش 👌 ما میگیم ( آچخ چای )که چند نوع رو باهم ترکیب میدن ....کیلویی ۷۰۰تومن میگیرم 

دفعه ی قبل کیلویی ۵۵۰گرفتم دوست نداشتن طعمش رو ..از گرون گرفتم این دفعه  

قاطی کردم که متوجه نشن ...تموم بشه بره 

2810