سلام وصد سلام به دوستان عزیز
من یه عدد دختر خوب،🥰🤗🤭🤭
خرداد رو رو که دوازده داده شده از طرف همسر و
ریختن بدهی ها از طرف خانواده یه سکه گرفته شد و ذخیره شد که سه تومن باید به خواهر بدم .
پنج تومن خرد خوراک
کمی پس انداز
یدونه پارچه پیراهن و500به یکی دادم و400به یکی دیگه که حسابها صفر شد
واز دوازده این ماه که ده تومن همسر دادن دو تومن رو خواهند داد
این وسط ها هم یه چیز هایی هم ازشون میکنم غیر اون دوازده که نقشه این ماه رو گفتم مبخوام قابلمه ها رو باز سازی کنم شاید 1200کافی باشه گفتم دو تومن باید بدی
گوشت هم عید قربان با خانواده شریکی یه حیوانی سر بریده شد وگوشتش تقسیم شد چند ماهی داریم
از اونجایی که ماه گذشته یه حرکتی کردم چون از خونه گزروندم حبوبات وبرنج تموم شد چند تاشون
پس اول ماه 1200دادم حبوبات و یدونه روغن و رب
2م هم یدونه قسط داشتم که ماههای قبل 500 بود ولی خانم گفت که از این ماه دو تومن میذاریم ومن نفر شیشم در اومدم .
400لبنیات گرفتم
400 میوه و تره بار
200 هم چیزی برای دخترم خریدم
یه 100هم نون وشیر واینا
البته از لبنیاتی 50شیر گرفته بودم نصفش رو ماست درست کردم نصفش رو بستنی
ولی بچه ها از شیر لبنیاتی نمیخورن پاستوریزه میخورم منم شیر لبنیاتی رو به جوشوندن تبدیل میکنم بستی چون وانیل میزنم نمی فهمن میخورن .تو شیر موز نمیخورن
دیروز خرما داشتیم که توش رگهایی داشت که نمیخوردن منم چون اصراف نشه چند ساعت تو آب گذاشتم وریختم مخلوط کن وشیر هم اضافه کردم شد شیر خرما میل فرمودند
خلاصه بریم نقشه بکشیم برای بقیه پول
یه تومن هم یه قسط دارم باید اون رو هم بزنم
بقیه رو تقسیم هفته کنم
توی میوه ها انبه هم بود که من انبه ها رو از وسط نصف کردم با قاشق خالی کردم تو نایلون ریپ کیپ هاا ویدونه هم موز حلقه کردم توش گذاشتم فریزر چراااا
چون همسر من اون پول رو که میده انتظار داره آجیل وتمام میوه هااا وخشک بار و همه تو خونه باشه یعنی میگه اون پول برای خورد و خوراک
چون منم از اون پول مثلاً از این ماه پنج تومن قسط گذاشتم باید جوری برنامه بریزم که خوراکش خوب باشه دیگه اعتراضی نکنه برای همین اون جور ذخیره ها رو باید تو خونه داشته باشم که زمانی که پولم کمه یا یه حرکتی زدم اون هاا رو در بیارم که امروز مثلاً شیر انبه داریم
دیروز شیر خرما داشتیم
امروز شربت آلبالو خلاصه باید یه چیزهایی بیاری بخوره که بفهمه پولا داره تبدیل به خوراکی میشه،😁😘🤗🤗
ای همسر شکموی من غذا باید گوشت داشته باشه
زیاد هم غذا نمیخوره هااا ولی فقط عاشق خشک بار ومیوه
من چقدر سنجد خریدم امسال