2777
2789
سلام معصومه جون.یادمه رفتی چکی اندازه ی ۹ تومن وسیله برای خونه خریدی،برامون بگو چیا خریدی ، منم میخو ...

سلام عزیزم 

از همه ی حبوبات دو کیلو ...فقط عدس و لوبیا چیتی که مصرفتون زیاد سه کیلو 

چای یک کیلو ...پنج کیلو قند ...زعفران سه عدد چهار و نیم گرمی 

کشمش پلویی یک کیلو ...گردو دو کیلو ...روغن سرخ کردنی سه عدد بزرگ 

روغن جامد سه عدد جامد ...همینا عزیزم ❤️ آهان یه گونی هم برنج ایرانی که شرط اشون این بود که از برنج های ایرانی هم برداری 

..چون چکی میدادن با سه ماه ...شرطشون برنج بود که باید برمیداشتیم یه گونی ...

هر چند خودمون ماه پیش ...اندازه ی بیست تومن سالیانه گرفتیم برنج ...چون مصرفمون بالاست و مهمون زیاد داریم 

اینم بگم برنجشون رو زود بار کردم ...چند بار گذاشتم ...که واقعا فوق العاده عالی بود ...اصلا یه عطر و طعم فوق العاده ای داره 

فقط اسمش متاسفانه نیست رو گونی ..رفتنی حتما میپرسم بهتون میگم که چیه ..اینقدر خوشپخت و عالی 

سلام معصومه جان خوبی ؟ من منتظر ماجرای مریمم آخه خیلی نظمش عالی بود .هر زمان وقت داشتی چون می‌دونم خ ...

باشه عزیزم ❤️ سر فرصت تعریف میکنم ...فقط کارهای اون یکم با خساست همراه ..شاید به مذاق دوستان خوش نیاد ..کاراش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم از همه ی حبوبات دو کیلو ...فقط عدس و لوبیا چیتی که مصرفتون زیاد سه کیلو چای یک کیلو ...پن ...

سلام عزیزم

معصومه جان من مصرف شربتم توی تابستون زیاده. میخاستم بدونم شما تابستون شربت درست کردین؟؟؟ چه جوری چه مقدار؟؟؟ راهی برای به صرفه دراومدن شربت داری؟؟؟؟ مصرفتون به چه شکله؟؟؟

مثلا من همسرم از سرکار میاد تو این گرما چایی نمیارم شربت میارم.خودم و بچمم گاهی توی روز میخوریم.شما به چه شکلین و چه طور مدیریت میکنی؟؟؟

پیشاپیش فدای پاسخ دادنت

خب و اما گزارش روز پنج شنبهپنج شنبه صبح که از خواب بیدار شدمدیدم صبح زود زهرا پیام دادهکه عصر بریم پ ...

سلام عزیزم

یه سوالی پیش اومد برام 

اون یدونه خیار گوجه رو کی خورد؟

دخترا شما اگه هفتگی پول دستتون بیاد مثلا هفته ای سه تا چهارتومن نیت هم پس انداز وطلای کم اجرت باشه ت ...

اگه دستت خرج نمیشه و به خودت توی جمع کردن مطمئنی

نگه دار آخر ماه بخر

اما اگه می‌ترسی خرج کنی و از طرفی دلت نمیخواد اجرت و سود بدی

طلاسی رو نصب کن و هربار که پول دستت اومد دو سومش رو طلا بخر از طلاسی

و آخر ماه برداشت کن و طلای مورد علاقه ات رو بخر 

اگه طلاسی رو خواستی ممنون میشم کد معر.ف منو بزنی تا به هردومون جایزه بده و به بزرگی کوچکی حروف دقت کن

هر سوالی بود در خدمتم

AZiDpwLk

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام دوستای عزیزمخب امروز دوم تیر ماهیانه این ماهم با دو روز تاخیر ب حسابم واریز شد🤨(خیلیم بد نشد ۲ ...

سلام این گوشت های تنظیم بازار که گفتید منم دیدم توی فروشگاه کوروش مثلا یک کیلو گوساله زده بود ۴۰۰ تومن ولی بعضی ها میگن اینا گوسفد و گوساله ایرانی نیستن فقط میارن توی ایران ذبح میکنن . منم برا همین مجیورم برم قصابی گوسفندی بخرم کیلو ۸۰۰ و گوساله ۶۰۰ ... دلم نمیگیره از این منجمدها یا وارداتی ها بخرم . وگرنه واقعا بصرفه تره 

سلام عزیزممعصومه جان من مصرف شربتم توی تابستون زیاده. میخاستم بدونم شما تابستون شربت درست کردین؟؟؟ چ ...

سلام گلم 

ما مصرف شرتبتمون زیاد نیست 👌

متاسفانه مصرف چای و قند ما زیاد 

ولی برای مهمون و اکثرا آخر شب ها درست میکنم 👌

عزیزم من همیشه شهد شربت رو درست میکنم 👌

می ریزم تو ظرف نوشابه ها که همیشه آماده است تو یخچالم 

حالا یه بار شربت آبلیمو درست میکنم 

یه بار شربت زعفران 

یه بار تخم شربتی 

یه بار سکنجبین

یه بار شربت لیموی تازه و یه بار شربت گل ...که الان فصلش 

و یه بار هم شربت آلبالو که یواش یواش داره شروع میشه فصلش 

درست میکنم ...به راحتی چون .شهدی که آماده است از قبل 

زود میگیرم ...دو سوت هم آماده است و هم اینکه بصرفه تر 👌هی نمیای شکر بریزی به پارچ آب تا بخواد شیرین بشه 👌

دو کیلو شکر رو با یه لیتر آب میذارم جوش میاد ...وقتی رقیق شد بر میدارم 

خنک شد میریزم تو ظرف دربسته و در طول ماه استفاده میکنم ازش 

آهان راستی اکه خواستی تخم شربتی درست کنین 

قبل از درست کردنش یه ساعت با آب گرم خیس بدین 

اینطوری هم قشنگ پف می‌کنه و هم اینکه نمیره ته شربت بشین 

اولا از نظر من چرا باید پول نداشته باشند ؟چرا کسی که هیچ حرکتی نزده ...چرا نباید ...پول یه وعده غذا ...

معصومه دقیقا امروز داشتم به بخشی از صحبتت فکر میکردم

اینکه مدیریت مخارج به معنی کم خرج کردن و معذرت میخوام گدا بازی و نخوردن نیست

به معنی دل سوختن برای پول ها و خوراکی و وسایل هست که خراب نشن

همین که از در خونه میایم تو لباسمون رو سر میخ دیوار آویزون کنیم، مدیریت هست چون لباسمون خراب نمیشه

همین که اگه وقت داریم با اتوبوس بریم به جای تاکسی، مدیریت هست.

همین که خوراکی هامون رو طوری بخوریم که دو روز کفاف بده مدیریت هست.

همه اینها میتونه در حالی باشه که ما خونه در بالاشهر داشته باشیم، ماشین لندکروز داشته باشیم یا دلمون بخواد یک سفر خانوادگی بریم و شفق های قطبی رو ببینیم

به قول خاله ام که میگه: آدم وقتی داره باید صرفه جویی و مدیریت کنه. وقتی نداره که ذاتا مجبور به کم خرج کردن هستیم و چا. ای نداریم و هنری نکردیم.

اما اینها هیچ کدوم به معنی گدا بازی نیست

یک حدیث هست از امام صادق علیه السلام که الان برات می‌نویسم. و تمام مسیر در همین حدیث نهفته است

اسحاق بن عمار گوید: از امام صادق عليه السلام پرسیدم: آیا رواست که مؤمن ده پیراهن داشته باشد؟ فرمود: آری. پرسیدم: بیست پیراهن چطور؟ فرمود: آری اینها اسراف نیست، بلکه اسراف این است که پیراهن آبروداری [مهمانی و مجلس رسمی) را پیراهن کار قرار دهی.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
معصومه دقیقا امروز داشتم به بخشی از صحبتت فکر میکردماینکه مدیریت مخارج به معنی کم خرج کردن و معذرت م ...

دقیقا عزیزم 👌

درست مصرف کردن هنر نه خسیسی 👌

به قول دوستمون که میگه شکم و بگیری دستت یه مشت 

ولش کنی یه دشت 👌

همه چی در حد اعتدال خوب عزیزم ❤️ بیزارم از اصراف 

فردا هم انشالله خدا عمری بده برام میام از مهمونی جمعه که جاری ام بودند مینویسم براتون 

دخترای خوبی باشین گزارش بدین ...منم قول میدم تجربه گویی کنم 

براتون 😉از کسایی که دوست دارین حتما مینویسم براتون ❤️

در آخر عزیزم ❤️ حدیثی هم که فرستادین مفید بود 👌واقعا درسته👌

2810