2777
2789
مبارک باشه ولی خیلی زیاد گرون‌حساب کرده گرمی۴۶۱۵۰۰۰ برات افتاده گرمی ۱/۲۵۵/۰۰۰ بالای تابلو خیلی زیاد ...

اصلا تخفیف نداد قرار شد موقع تسویه کم کنه ۳۰ تومن قطعا نمیدیم بهش حتی فاکتور هم نداد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا تخفیف نداد قرار شد موقع تسویه کم کنه ۳۰ تومن قطعا نمیدیم بهش حتی فاکتور هم نداد

بخدا دلمم نمیاد اینجوری میگم ناراحت میشی احتمالا 

ولی نهایت چقدمگه تخفیف میده؟  چیزی حدود شش میلیون و دویست اضافه تر گرفته 

اکه امکان پس دادن نداری هم تخفیف بگیر هم پولشو خورد خورد و دیر به دیر پس بده

پس برم عوضش کنم بیشتر شوهرم اصرار داشت بردارم الان پشیمونم

اره دختر برو‌پس بده اگه تهرانی میگم بری کجا طلا به نهایت ۲۵۰ بالای نرخ خام بگیری

خودت بزن تو ماشین حساب ۳۰/۰۰۰/۰۰۰تقسیم بر ۶.۵(وزن طلا) ببین چه عددی میشه 🥶

ممنون از همه دوستانی که لطف کردن و راهنمایی کردن 

با نظر به حرفای شما دوستان بهتره چیزی بهش نگم میترسم دیدش بهم عوض بشه و فکر کنه دنبال مال و اموالش هستم چون قبل از این هم زمین و ماشین مستقیما از فروشنده  به  اسمم زده 

ولی خوب بابت این سه دنگ خونه امیدوارم قراداد رو درست تنظیم کرده باشن وگرنه  باید به همین مدل هم راضی باشم

ممنون از همگی❤❤

♥️♥️♥️♥️من فدات شم 😘 خدارو شکر عزیزم که تونستم کمک حالی باشم برای هم نوعانم ♥️پیشرفت تک تک شما آرزو ...

سلام معصومه جون.

یادمه رفتی چکی اندازه ی ۹ تومن وسیله برای خونه خریدی،

برامون بگو چیا خریدی ، منم میخوام برم خرید کلی کنم، گفتم یه ایده ای بگیرم

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
منم یه گزارش سه ماهه بدم تحویل گرفتن دو ربع سکه غیر بانکی که قرعه داشتیم بین همکاراخرید ۱۵گرم ۶۰۰سوت ...

کفش ساحلی از کجا خریدی ؟

چند ؟

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
اره دختر برو‌پس بده اگه تهرانی میگم بری کجا طلا به نهایت ۲۵۰ بالای نرخ خام بگیریخودت بزن تو ماشین حس ...

عزیزم ۳۷ درصد کشیده روش خواستی چیزی بخری اول حساب کتاب کن بعد بخر

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

دخترا شما اگه هفتگی پول دستتون بیاد مثلا هفته ای سه تا چهارتومن نیت هم پس انداز وطلای کم اجرت باشه ترجیحتون اینه هرهفته یه گرم پلاکی انگشتر زشتی چیزی بخرین😃یا یه تیکه طلای سه گرمی اخرماه ؟

2810