2777
2789

عصرتون به شادی و آرامش دوستان

میخواستم بگم در رابطه با کسی که همسرش خونه به اسمش کرده و دوستان میگن با چکی رد و بدل بشه

فکر کنم وقتی مستقیم از فروشنده به اسم خانوم میشه آقا نمیتونه پس بگیره

ولی اگه کل خونه به اسم آقا باشه و بعد بخواد نصفشو بزنه به اسم خانوم این حرف درست باشه که میتونه پس بگیره 

البته تا اونجایی که من خوندم نمیدونم اگه اشتنثباه میکنم بگید 

اون خانوم هم که گفتن همسرم بعد چند سال راضی شده به نظرم چیزی نگید ممکنه دل چرکین بشه فقط میتونید قید کنید بابت مهریه که نتونه پس بگیره ازتون

برای خورشید پس از شبهای طولانی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یه سوال بنظرت تا پایان سال اگه بخوام حدود ۶ تومن یه طلا سبک برا هدیه بخرم از الان چند سوت ( ما ...

گلم ۶ تومن کمتر از ۱.۵ گرم وزن طلاست

میتونی باهاش یک انگشتر بخری

خواهر خودم فروردین با ۶ تومن یک انگشتر خریده بود

اگه ما فرض کنیم اسفند میخوای بخری

یعنی ۹ ماه باید طلای ریز بخری

اگه الان ماهی ۲۰۰ سوت پارسیان بخری، اسفند ماه ۱ گرم و ۸۰۰ سوت طلا داری

۲۰۰ سوت حدودا میشه ماهی ۶۷۰ هزارتومن 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

سلام الان پارسیان دو گرمی رو باید چند بخرم

قیمت تابلو یه چیز

قیمت فروشگاه های اینترنتی ۶۰۰-۷۰۰ تومن گرونتره

کمک ام کنید

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..
خوب سلام سلام به اقتصاد دانان عزیزبه قول یکی از دوستامون که بامزه میگفتن خسیسهای عزیز🤣🤣🤣آخرین ساع ...

منم یه گزارش سه ماهه بدم 

تحویل گرفتن دو ربع سکه غیر بانکی که قرعه داشتیم بین همکارا

خرید ۱۵گرم ۶۰۰سوت طلا شامل یه گوشواره و النگو شکسته به قیمت تابلو و یه نیم ست خیلی شیک ۱۰۰تومن بالای تابلو ۳۶میلیون وام مهر تبدیل شد

خرید برس حرارتی به مبلغ ۳میلیون برا خودم

خرید آرایشی مورد نیاز و دستکش کوهنوردی و فقط یک شال برا خودم 

برا همسر و دخترم لباس مورد نیاز خریداری شد 

دمپایی شنا برا هر سه تامون برا طبیعت گردی و آب نوردی 

لباس تولد دخترم رو با پولای عیدش خریدم

سه تا سفر دو روزه ویکی دو  روزه داشتیم 

کوهنوردی هم هر هفته داشتم 

فیلم و سریال زیاد دیدم

فقط ورزش و کتاب راضی نبودم

میخوام با جم فیت ورزش رو شروع کنم و پیاده روی با همسر

دخترم رو کانون پرورش کودکان نوشتم ۲۰هزار سالیانه ،خیلی خوبه

کلاس شنا نوشتمش

بادمجون گوجه سبزی فلفل دلمه فلفل تند خربزه پیاز بامیه از باغمون 

یه سوئیت کوچولو تو باغ داریم می‌سازیم خرج اونم بود 

معصومه جان لطفا برای منم برنامه ریزی کن فدات

سلام عزیز دلم ظهر عالی متعالی ❤️

قربونت برم من تو پست هات یه اشاره کردی ک خیلی  ولخرجی 

بیا قشنگ هدف گزاری کن برای خودت 

انگیزه داشته باش برای پس انداز و مدیریت 

همون مستقل شدنتون ...می‌تونه یه هدف باشه براتون 

که پول جمع کنین ....پول رو پول بذارین و از خونه ی مادر شوهر در بیایین 

پس از این به بعد همه چی با برنامه سعی کن باشه 

بودجه بندی کن

به بودجه ای که داری پایبند باش 

مثلا بودجه برای پوشاک که گذاشتیم ...سعی کن با همون مبلغ سر کنی 

اکه به خرج کردن باشه گلم ...من الان با صد ملیون پول برم بازار 

خرید کنم باز چند وقت دیگه میگم کاش از فلان چیزهم می‌گرفتم 

پس ما انسان هستیم و تنوع طلب 👌اینکه فکر کنی سیر خواهی شد نهههه 👌

پس قدر بدون و از موقعیتت استفاده کن

الان فرض کن اجاره بودی و اون هفت تومن باقی مانده اتون هم پنج تومنش می‌رفت برای اجاره در حالت خوشبینانه 

دو تومن میموند براتون 

آیا با دو تومن میتونستی کاری بکنی؟؟

تصمیم میگرفتی هرروز دو تا تخم مرغ خالی بخوری برای هر وعده 

میشد شش تا تخم مرغ در روز که حالا اکه دو نفر باشین 

ماهی یک و هشتصد میشد پول تخم مرغ و دویست تومن باقی مونده میشد نون اتون 😉

پس منظور قدررررررر بدون 

تا وقتی حمایت تون میکنن قدرررر بدون 

خدا به خانواده ی همسرتون عزت و سلامتی بده 

میگن پاشو بیا بالا❤️.

الان یه وعده غذای ساده ( املت )بخوای بذاری 

یه املت با دوغ و خیارشور و سیر و فلفل و گوجه و تخم مرغ و  نون و سنگک برات  کم کم دویست تومن آب میخوره 👌

رفتی بالا ...اومدی خونه ی خودت ...همون مبلغ یه شام ساده تو خونه رو بزن به کارت پس انداز

و جمع کن عزیزم ❤️ و هر ماه تبدیل کن 

خیلی وراجی نکنم .😉در هر حالت شکر گزار باش و قدردان که خدا ...غرق در نعمت کرده ات 👌و تویی که باید بلد باشی چیکار کنی👌 و اما برنامه که خواستی 

اون سه تومن کارت ارزاق رو بگیر و از روغن و برنج و حبوبات ماکارونی ....گرفته تا همه چی بگیر باهاش که در طول ماه تند تند نری سوپری 

هفت تومن باقی مونده ی حقوق 👌

یک تومن پوشاک ...یه تومن پس انداز ...پونصد تفریح ...پونصد خرج های پیش آمده ....چهار تومن رو هم دو تومن رو باهاش قسمت پروتین رو پر کن 👌

میمونه دو تومن ...که اونم خرج تره بار و میوه و لبنیات بکن 

اگه کم آوردی یه تومن پس انداز رو نصف کن ...پونصد پس انداز کن ....پونصد رو خرج کن 

یه ماه حتما بنویس و دقت داشته باش ....ماه بعد دستت میاد ...شاید مثلا دو تومن واسه گوشت و مرغ زیاد بیاد براتون ...از اون قسمت بردار واسه هفتگی بذار....باز هر سوالی بود در خدمتم ♥️

سلام دوستای گل خودم 🌹🌹🌹امیدوارم شروع فصل گرم تابستان توام با گرمی و نشاط در زندگیتون باشه😗بعد از ...

سلام و ..وقت بخیر دوست من ♥️ظهرت بخیر باشه عزیزم

به به بسی لذت بردم من از گزارشت که همراه با پیشرفت 😍

خرید طلا +شرکت در قرعه کشی

انشالله تو هم عزیزم به زودی صاحب خونه میشی 🤲

اصلا نگران نباش عزیزم ❤️ قطعا با این تلاش ها ..خیلی زود به هدفت خواهی رسید 👌

کافی ایمان داشته باشی 👌 و در مسیرش قرار بگیری 

بابت دعای قشنگت هم ممنون عزیزم ❤️

سلام صبح اول هفتتون بخیر و شادی دوستای گلم و معصومه جان یه راهنمایی میخواستمهمسرم بعد از یکی دوسال ب ...

سلام عزیز دلم ❤️ خدا رو شکر که همسرتون راضی شدن که بنامتون بزنن 

ولی نه نگو به نظر من ...شاید ناراحت بشه و بخواد کنسلش کنه 

فقط اگه اون دفتر خونه ای که وقت گرفته ازشون خبر داری کجاست 

اگه تونستی خودت باهاشون یه صحبت کن ...که قرداد رو اونطور که تو میخوای تنظیم کنن...یا خودشون به همسرتون بگن که ناراحتی پیش نیاد از طرف شما 

شاید اصلا اونا میفهمند که ..راه دیگه ای هم داشته باشه 👌 برای اینکه از حالت هبه و کادو ..خارج باشه و بتونن به شکل درست راهنمایی کنند 

سلام عزیز دلم ظهر عالی متعالی ❤️قربونت برم من تو پست هات یه اشاره کردی ک خیلی ولخرجی بیا قشنگ هدف گ ...

سلام قربونت برم چندروزه همش منتظرت بودم 😘😘😘😘مرسی از وقتی که گذاشتی برام 

آجی جانم این ماه از ۷تومن ۲۷۰۰ تومنشو دادم یه پلاک بدون اجرت گرفتم و پارسیان یه گرمی که شد ۳۴۵۰ تقریبا ۱تومن برام موند البته شوهرم ۲تومن دیگه هم بهم داده بود که ازاون دارم خرج میکنم تاالان ۱تومن خرج کردم فقط یعنی از ۲۳خرداد تاامروز خوب بوده بنظرت؟؟؟

واینکه خیلی لباس دارم تصمیم دارم تاچندماه هیچی نخرم که حداقل یه کم ازشون کم بشه چون کمدم حسابی پره اصلا جا نداره 

و یه چیزدیگه تصمیم دارم خرجای اضافی و احساسی رو تاجایی که میتونم حذف کنم و بیشترپس انداز کنم 

این تاپیک مخصوصا حرفای شما خیلی برام انگیزه داشت خیلی فکرکردم راجع به این چندسال که کرایه خونه ای ندادم و چه پول ها که از زیر دستم رفته 😔😔😔ولی ماهی رو هروقت ازآب بگیری تازه ست هنوزم امیددارم که میتونم براآینده خودمون و دخترکوچیکم کارهایی بکنم😍😍😍

ممنون ازت گلم انشالله که زندگیت هرروز قشنگتر از دیروز باشه برات😍😘

فدات گلم شما منو نمیشناسی اما باور کن هرلحظه من یادتم میگم خیر ببینی معصومه جان تو نی نی سایت خیل ...

♥️♥️♥️♥️من فدات شم 😘 خدارو شکر عزیزم که تونستم کمک حالی باشم برای هم نوعانم ♥️پیشرفت تک تک شما 

آرزوی قلبی من هست 😘🥰😍

2810