2777
2789
بچه ها از الان تا ۲۵ ماه من ۵ تومن دارم برای خرج خونهبرای خرید اون ۴ گرم طلا از همه جهات دستم خالی ش ...

گلم به نظرم دیدگاهتون اینه که طلا باید از یک گرم به بالا باشه که طلا به حساب بیاد

تو الان ماهی ۵ تومن پول داری

میتونی هرررررجا صرفه جویی حتی در حد ۱۷۰ هزار تومن کردی از حقانی ۵۰ سوت بخری

یا در حد صد تومن از طلاسی بخری

آخر ماه میبینی ۳۰۰ سوت طلا داری

درسته کمه اما همینم میتونست نباشه

من هفته پیش یک ۵۰۰ سوت از حقانی خریدم.

دوباره دوجا صرفه جویی کردم دوتا ۵۰ سوت خریدم. 

یک هفته شد ۱۰۰ سوت

همینطوری تا آخر ماه میشه ۵۰۰ سوت دوباره

اکثرا مثل من هستن. یعنی پول زیادی به اندازه چند میلیون دستشون نمیاد که سه چهار گرم حداقل بخرن

اما میشه نیم گرم خرید

در ضمن وقتی پول اضافه دستت نباشه، پولی نداری که احساسی خرید کنی. وقتی میبینی مثلا کلا ۳ میلیون پول برات مونده تا آخر ماه، همون رو با حداقل مقدار خرج واجبات میکنی نه لباس خونه که زیادم داری خداروشکر 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
قسمت کارگشایی توی شعبه مرکزی هست عزیزمتمام شعب ندارنمنم فکر میکنم فردا برم اقدام کنم برای گرفتنش

بله عزیزم شنیدم که تو همون شعبه مرکزی باید حساب داشته باشید نه بقیه شعبه ها

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر مارکی که شما بگین من امتحان کردمولی الان سه سالی میشه پریم می زنم فاقد چربی و رنگ نچرال بژ

ممنونم دوست عزیز

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
سلام شبتون بخیر 🥰 بعد از مدتها پیام میزارم ما چند ماه آینده اوضاع مالیمون بخاطر قسط و غرض یه کم ناب ...

سلام عزیزم پلاک اسم رو حضوری خریدین یا مجازی؟

دوستان عزیزی که شاغل هستین برای خوراکی سرکار ترکیب خرما و بیسکوییت رو امتحان کنین که بسیار خوشمزه و ساده و کم خرج (یه دونه خرما وسط دوتا بیسکوییت)

سلام عزیزم پلاک اسم رو حضوری خریدین یا مجازی؟دوستان عزیزی که شاغل هستین برای خوراکی سرکار ترکیب خرما ...

سلام عزیزم یه طلافروشی آشنا هست تو واتساپ گروهشو دارم بیعانه دادم فرداش رفتم حضوری گرفتم 

هر چی از این پلاک ها می دیدم تو پیج های مختلف قیمت هاشون بالا بود 

سلام و صد سلام 

به گلبانو ها 

بنده رفتم امروز بیرون کادو بخریم برای یک همکار . .باز هم بنده جمع کننده پول بودم ولی خدایی خوب زدند . هنوز ۳ نفر نزدند که میزنند . یه گلدون خریدیم با یه پارسیان ، خوب خرید کردیم به نظرم . پارسیان ۳۵۰. را ۱۲۵۰ حساب کرد .

بنده ۹۵۰۰ تو کارت پس اندازم داشتم و این ماه خیلی خرج دارم یه مسافرت 🥰🥰🥰🥰

دندان هام را درست کنم.

و کلی کار خرد دیگه .

و اخر شهریور باید ۱۲ بدم برای دانشگاه ...

۶ که قرض دادم و ۶ هم باید جمع بکنم .🥲🥲🥲

ولی تصمیم دارم مدیریت را بیشتر کنم و پول از جاهای مختلف در بیارم .

کلاس اضافه و ...

البته همین دکترا را هم تموم کنم خیلی از نظر اقتصادی به نفهمه😢😢😢

خوب تو مغازه اقا طلا فروش بودیم گفتم طلا دست دوم هم دارید گفت اره. چی میخوای گفتم فرقی نداره در حد ۹.

انگشتر های خوشگل داشت ولی سبک. یه ۸ تومنی گرفتم. و از طلا بی نصیب نماندم. اومدم یه قابلمه بخرم برای ته چین ولی منصرف شدم گفتم ماه ، ماه مدیریت هست 😜😜🍬🍬🍬.

دویست بود .

انگشتر ۲.۲۳۰ بود طلا هم ۳۳۶۵، ۷ درصد هم کشید . شد ۸ میلیون .

راستی می‌تونستم برم از طلا فروشی که همیشه میرم بخرم اما لو میرفتم منم عطا را به لقا بخشیدم.

راستی من اینجوری نبودم ، من طلا نمیخریدم، شما ها مقصر هستید 😁😁😁😁🤪🤪🤪

من ساده قبل ، به همسرم میگفتم طلا نرخ برایم لباس بخر.

خدا من چقدر .... بودم ‌‌

خدا خودش برام پول برسونه.

راستی انتقالی را هم پر کردم ، دیگه پول سرویس کمتر میدم و احتمالا کلاس خصوصی بیشتر

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
گلم به نظرم دیدگاهتون اینه که طلا باید از یک گرم به بالا باشه که طلا به حساب بیادتو الان ماهی ۵ تومن ...

عزیزم یه سوال بنظرت تا پایان سال اگه بخوام حدود ۶ تومن یه طلا سبک برا هدیه بخرم از الان چند سوت ( ماهانه) بخرم که بعداً تبدیلش کنم؟

گلم به نظرم دیدگاهتون اینه که طلا باید از یک گرم به بالا باشه که طلا به حساب بیادتو الان ماهی ۵ تومن ...

اتفاقا منم همون خورد خورد میخریدم در حد یک گرم و دو گرم 

بامینی گلد ام تازه اشنا شدم و تازه خریدم

ولی اینبار خودمو به چالش کشیدم

و توی پست قبلیم توضیح دادم ک چطور شد ۴ گرم طلا خریدم

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
مرسی. عزیزم چشم به روی چشم ما وقتی ازدواج کردیم همسرم یه شخصی بود ک میگفت خوشگل و خوشتیپ نکن زیاد من ...

چقدر قشنگ تایپ کردی واقعا لذت بردم 

ان‌شالله اون بالایی زود پاداشتو میده چون حواسش به همه چیز هست 

باورت نمیشه چه انرژی ای گرفتم از کامنتت 

منم شوهرم خیلییی به خودش میرسه و به من که میرسه پول نداره ماهم چهارساله ازدواج کردبم و دوبارم تا پای طلاق رفتیم 

بعد از تولد دخترم من یه ادم دیگه شدم و فهمید پای حقوقم هستم و اون زن ساده دل قدیم نیستم 

حالا فقط باید با سیاست ازش پول بگیرم چون احساس افسردگی میکنم وقتی میبینم من سالی یه مانتو میگیرم و اون ماهی یه لباس 

خدا به ذهنم برکت بده الهی 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

خانما توروخدا يكي بگه وام فوري بانك مهر چجوريه؟ درصدش بيشتره؟

اخه طبق معدل حساب وام امتيازي هم ميتونستم بگيرم به مبلغ٨٠ ميليون

ولي من وام فوري رو انتخاب كردم

كي به حساب واريز ميشه؟

به جز اين امتيازي رو هم ميتونم بگيرم؟

@مامان_سبحان7    

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
خانما توروخدا يكي بگه وام فوري بانك مهر چجوريه؟ درصدش بيشتره؟اخه طبق معدل حساب وام امتيازي هم ميتونس ...

وام فوری سقفش ۵۰ تومنه عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام علیکم آبی برگشت ک بترکونه تابستونو راستشو بخواید اصلا از تابستون خوشم نمیاد 😂یه کزارش ریزی بد ...

مرسی عزیزدلم...خداروشکر که حالت خوبه....

آبی بانمک ما حیف نیست غمگین باشه...

انشاله خداگره ازگرفتاری همه بازکنه...

2810