2777
2789
درسته یاس جان هر کس بسته به زندگی و شرایطش تصمیم میگیره که چه کاری براش درسته در اصل و نهایت همیشه و ...

ممنون رویا جان ولی فیلمو ببینید 

فیلم خوبیه اما مشکل این دو نفر عمیق تر از این حرفا ست 

فقط بخاطر ی قهوه جوش و ... اینا نبوده 

کم کم نشون نیده تو فیلم ک همو هنوزم دوس دارن اما برا هم ساخته نشدن چرا چون دختره تو ی تصمیم انی خاسته بشه شبیه مرده و هیچوقت خودش نبوده 

همین باعث شد ذره ذره خودشو فراموش کنه زندگی رو جدی بگیره و... 

خودتون رو دوس داشته باشیم خانمها  ما اصلی ترین رکن خانواده ایم همه چیز از ما شروع میشه 🌷🌷 

خب امروزم تازه حقوق ما رو دادن برم برا برنامه ریزی و پرداخت اقساط و ... البته از قبل ریختم برنامه برم ببینم اجرایی اش تو چ مرحله ای هس 

معمولا اول ماه اندازه دو هفته خرید عمده صیفی جات و لبنیات و میوه رو دارم 

بن این ماه و ماه قبلی هم گذاشتم اخر ماه برم برا خرید عمده تر 

یارانه هم دو ماه دست نزدم انشالله ماه بعد بره برا خرید گوشت 

سلام صبح اول هفتتون بخیر و شادی دوستای گلم و معصومه جان یه راهنمایی میخواستمهمسرم بعد از یکی دوسال ب ...

اصلا لازم نیست همسرت متوجه نقشه ات بشه

کافیه بلافاصله بعد تنظیم سند ۵ هزار تومن پول بهش از کارت خودت منتقل کنی

و دفتر دار بنویسه در قبال پرداخت مبلغ، سه دونگ خونه به زوجه داده شد

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم طلافروش منصف سراغ نداری چه برای طلای نو چه مستعمل

گلم یک طلا فروشی هست توی خسروی

خواهرم ازش انگشتر خریده

میگه همه طلاهاش دست دوم یا همون مستعمل هست و سودش از ۳ درصد شروع میشه

طلای درشت و سنگین داره طلای نازک چند سوتی هم داره

همه هم اجرت پایین

اسمش هست طلافروشی صفایی

آدرس دقیقش: چهارطبقه، مجتمع تجاری ارگ، پاساژ زمرد

تلفن: ۰۹۱۵۶۵۰۰۶۳۱.        و.  ۰۹۳۳۸۸۵۰۲۰۰

این پیج ایتا

goldnps یا سرچ کن طلافروشی صفایی

پیج اینستاگرام:

Tala.safaii

لینک ایتا رو نشد بذارم چون آبی میشد

اگه نشد پیدا کنی بگو خصوصی میفرستم برات

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم بانک کارگشایی که نبودم یه شعبه دیگه حساب باز کردم

اخه تو همین تاپیک شنیدم که دیگه برای وام کارگشایی باید تو همون شعبه حساب باز کنی البته خودم دقیق در جریانش نیستم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
اخه تو همین تاپیک شنیدم که دیگه برای وام کارگشایی باید تو همون شعبه حساب باز کنی البته خودم دقیق در ...

قسمت کارگشایی توی شعبه مرکزی هست عزیزم

تمام شعب ندارن

منم فکر میکنم فردا برم اقدام کنم برای گرفتنش

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
خوشحالم که حالت بهتره😍 ان‌شالله تابستون امسال اونقدر برات پر از شادی و خیر و‌برکت باشه که عاشق تابس ...

مرسی. عزیزم 

چشم به روی چشم 

ما وقتی ازدواج کردیم همسرم یه شخصی بود ک میگفت خوشگل و خوشتیپ نکن زیاد منم برای جلب اعتماد گفتم چشم 

اوایل ازدواح چون صفر تا صد خرج عروسی  با خودش بود  و حتی کادو هم ندادن خانوادش قسط و قرض داشتیم منم لباس و اینا فول داشتم چون تک دختر بودم  قد سه  تا کمد لباس اوردم فقط ک همسرم خوب اینارو میدید و گهگاهی میگفت من تا به امروز یه تی شرت نخریدم برات همینطوری 

بماند

بعد از یه مدتی قسطا تموم  شد همسرم افتاد رو دور خرید برای خودش 

این ما بین برای برادر مجردش برادر زادشم خرید میکرد من میموندم به تماشا 

کم کم گفتم منم خرید دارم کم کم لباسا از رده خارج میشدن  یا سلیقم عوض شده بود تو لباس ساده پسند شدم میگفت تو‌حونه ای من بیرون میرم سر کار باید محل کارم مرتب باشم 

این وسطا  ما یه بحران عاطفی هم داشتیم ک تا دم طلاق توافقی هم رفتیم همسرم قبول نکرد  ک منو یکم سخت و قوی و زبون دراز کرد این مشکل و نشونم داد عشق و عاشقی هر روز نیس یکی  فقط نباید همیشه کوتاه بیاد  درسته باید تو ازدواج هر دو‌نفر نیم‌من بشن ولی گاهی لازمه برای حقت  با سیاااااااست تاااااکید میکنم با سیاااااااست عمل کنی 

دیدم نه بابا این همسر من به نخریدن و اولویت نداشتن لباس برای من عادت کرده  نشستم به گفتن ک فلانی و میبینی چقد مرده به خودش میزسه زنش شلخته میگرده میکفت اره گفتم چقد بده زن و مرد با هم از نظر ظاهری و تیپ یکی نباشن 

یا مثلا میگفتم فلانی و میبینی شب سیب زمینی سرخ کرده میخوره فقط ولی ماهی یه بار یه ست کامل لباس میخره خود مرده لباسای داداششو میگیره میپوشه  

یا یه بار اومدم‌خونه قاااااطی کردم الکی  خودم پول داشتم فقط خواستم  پاچشو بگیرم ک خودش یه پولی همییشه بزاره‌خونه 

ک  زن میخوای واسه دوران قاجار منم از قدیم بهت میگم‌مرد میرفت کار میکرد میاورد جیب زن یه‌قرون‌میذاشت میره بیرون آبروش نره 

خجالت نمیکشی جیب من خالیه 

زن باید  پول اسنپ داشته باشه پول آب و کیک داشته باشه جیبم‌خالی بود شرمنده شدم  و اینا بعد از اون تغییییییییرات شرو شد ( بگم بارها هم گفتم همسرم من  مدلش اینه یه وقتایی ناز باید بکشی یه وقتایی سیاستی و حدی. یه وقتاییم باید وحشی بشم براش حساب ببره ) 

شرو کردم به نشون دادن اطرافش و فهمید نه من زن خوبیم‌براش اونه ک قدر نمیدونه  به قول فریبرز تو زیر خاکی میگفت زن نیستی ک هشششششتاد کیلو عشقی 😁😂

شرو کرد به قانع شدن به فهمیدن به درک کردن  

بعد یه مدت گفت خانم بیا بریم خرید شاید باورتون نشه ولی اقای ک میگفت تیپ نزن بهترین تیپ و خودش برام انتخاب کرد 

گفت این مجلسی باشه بریم یه اسپرتم خرید کنیم 

به مرور طرح نیازم ببشتر شد

به مرور پول بیشتری در 

الان یه حوریه خودش خرید میکنه مثلا دو میلیون میگم پس من چی   میگه. برو خرید کن مگه گفتم نخر میگم پولم مثال ۵۰۰ تومنه. خرید من ببشتره ک تازه شما یه تی شرت میخرهی من یه تی شرت یه مانتو. یه شال مگر اینکه من با تی شرت برم بیرون شما مشکلی نداشته باشی 😁😂

سریع دودوتا میکنیم و میفهمه نه خرج من با سه تومنم حم نمیشه به گرونی واقفه و نشون میدم ک ببین فلانی هر روز با یه مانتو میره من  مینیمال میگردم ولی  بایذ تمیز و مرتب باشم  میگه باشه مثال الان یک و نیم میدم. فردام یک و نیم میریزم برو خرید کن کم کم. اگر پول دستش باشه مثه عید ک یه دفه ای میده

اول اعتماد بابت  نوع پوشش 

بعد اعتماد بابت مدیریت مالی 

بعد اعتماد بابت مدیریت خرج و پس انداز 

بعد من شاغلم با پول خودم هم میبینه پس انداز میکنم و از عروسا و دخترای کل فامیلاش بالا ترم تو این موضوع دیده و شدبدا ایمان داره تو بحث مالی

وگرنه تو نامزدی  یکبار یه هزار تومنم به من نداد 

خرج خونه  هم با منه عزیزم  هر وقت  هاپوی درونمو فعال کنه  میگم بیا این پولت نه خرید میرم نه مدیریت میکنم سریع میگه نه توروخدا من‌حوصله خرید ندارم خودت بگیر 

پنج ساله ازدواج کردیم و از فراز و‌نشیبای خییییییلی زیادی عبور کردیم. 

و اونی ک انرژی بیشتری میذاری برای همه چی منم خسته میشم میبزم مخصوصا ک کارای خونه  گاهی کلافم میکنه گاهی خانوادش رو مخم میرن ک خودشم میدونه حق با منه 

بله همه این سختیا هست  ولی به خودم جایزه میدم جریمش میکنم 😂😂😂  برای خودم وقت میذارم بگو دیدن یه فیلم یه ماسک یه رقص حسابی خوردن یه اب میوه مورد علاقه اینطوری عزیزم 

بحث طلا هم ک جداس  

انشالله  اون بالایی هم جایزه منو بده. به زودی 

سلام دوستای گل خودم 🌹🌹🌹

امیدوارم شروع فصل گرم تابستان توام با گرمی و نشاط در زندگیتون باشه😗

بعد از خرید زمین و چکی ک داده بودم خالی خالی شده بودم تا اینکه ماه قبل وام خونگی قبلی تموم شد😀

و دوباره ی وام تو مایه های همون راه انداختیم ماهی ۱۵۰۰ 

۱۱ ماهه ۱۶۵۰۰ یعنی هرکس وام ب اسمش دربیاد خودش اون ماه وام رو پرداخت هم نکنه ۱۵ میل گیرش میاد 😋

دیگه نفرات رو جمع کردم ...

و خودمم ۲ تومن قسط گذاشتم ک شد ۱۷ 

و ۱۰ تومنم از حقوقم مونده بود ک کنار گذاشته بودم و منتظر بودم تا صندوق تکمیل شه ک دیروز خداروشکر تکمیل شد و من امروز اون دسبندی رو که چند ماهه روش کراش زده بودم رو خریدم😍😍😍

شوهرم میگفت ی چیز سبکتر بردار با بقیش لباس تابستونی بخر گفتم ن لباس ماه پیش خریدم و فعلا از لحاظ روحی خیلی بهش احتیاج داشتم وتقعا خرید طلا اعتیاد روحی داره🤣🤣🤣بهش گفتم هر کدوم از زنجیرای این دستبند سربازای ما برای خرید خونه هستن .هرکدوم از این تک تک آجرای خونمون رو انشاالله میسازن...

دوستای عزیزم با دلهای پاکتون برام دعا کنید بتونم زودتر صاحبخونه بشم🌺🌺🌺

عزیزای گل هزار برابرش قسمت و روزی شما😍😍😍

معصومه جونم خیلی ماهی کاش از شما هزارتا بود ولی چکار کنیم ک فقط یدونه ای اونم برای نمونه ای 😗😗😗کیف کردم از نحوه تربیت گل دخترات آرزوم بود شما یکی از نزدیکانم بودی تا ب عینه ازت الگوبرداری کنم💚💚

دوستت دارم هوارتا من بلد نیستم مثل شما گزارش روزانه بدم 😗😗😗

عکس دستبندمو جهت ایده براتون میزارم ❤

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

بچه ها از الان تا ۲۵ ماه من ۵ تومن دارم برای خرج خونه

برای خرید اون ۴ گرم طلا از همه جهات دستم خالی شده

چیزی ک حساب کردم حدود هفته ای ۱ تومن میفته ک توی خونه همه چیز دارم به غیر از در نظر گرفتن لبنیات و صیفی جات🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

و برنج ته کشیده ک پول اون رو جدای از ۵ تومن گذاشتم

و انشالله اگر هفته هارو بگذرونم و خرجم کمتر از ۱ تومن بشه مازاد رو میلی تبدیل میکنم

توی این ماه کارهایی ک برای خودم کردم از وقتی حقوق گرفتیم

۷۵۰ لباس خونگی ک الکی بود چون لباس خونگی زیاد دارم و زیاد خریدم و فعلا لازمم نبود🫠🫠

۳۰۰ تومن ژل ابرو خریدم

۲۰۰ تومن شامپو رنگ فانتزی

۵۰۰ پارچه کت شلوار دادم خیاط

تا الان همینا ولی چیز خاصی دیگه ای نیاز ندارم فعلا

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
سلام دوستای گل خودم 🌹🌹🌹امیدوارم شروع فصل گرم تابستان توام با گرمی و نشاط در زندگیتون باشه😗بعد از ...

دوستان ۷/۳۹بود ک ۳۳۴۸۰۰۰فی طلا بود با ۷ درصد اجرت شد ۲۶۵۰۰ ببینید خوب حساب کرده.

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
سلام دوستای گل خودم 🌹🌹🌹امیدوارم شروع فصل گرم تابستان توام با گرمی و نشاط در زندگیتون باشه😗بعد از ...

@masumehjoon    

با همسرم رفتیم بانک رفاه برای وام سوال کنیم گفتن هر چقدر سپرده کنی بعد از ۳ الی ۴ ماه همون قدر وام ب ...

چرا به صرفه نباشه وام گرفتن کلا خوبه البته به شرطی که بدونید با وام میخوان چه کاری انجام بدید نه اینکه وام خرج چیزهای غیرضروری بشه .

2810