مرسی. عزیزم
چشم به روی چشم
ما وقتی ازدواج کردیم همسرم یه شخصی بود ک میگفت خوشگل و خوشتیپ نکن زیاد منم برای جلب اعتماد گفتم چشم
اوایل ازدواح چون صفر تا صد خرج عروسی با خودش بود و حتی کادو هم ندادن خانوادش قسط و قرض داشتیم منم لباس و اینا فول داشتم چون تک دختر بودم قد سه تا کمد لباس اوردم فقط ک همسرم خوب اینارو میدید و گهگاهی میگفت من تا به امروز یه تی شرت نخریدم برات همینطوری
بماند
بعد از یه مدتی قسطا تموم شد همسرم افتاد رو دور خرید برای خودش
این ما بین برای برادر مجردش برادر زادشم خرید میکرد من میموندم به تماشا
کم کم گفتم منم خرید دارم کم کم لباسا از رده خارج میشدن یا سلیقم عوض شده بود تو لباس ساده پسند شدم میگفت توحونه ای من بیرون میرم سر کار باید محل کارم مرتب باشم
این وسطا ما یه بحران عاطفی هم داشتیم ک تا دم طلاق توافقی هم رفتیم همسرم قبول نکرد ک منو یکم سخت و قوی و زبون دراز کرد این مشکل و نشونم داد عشق و عاشقی هر روز نیس یکی فقط نباید همیشه کوتاه بیاد درسته باید تو ازدواج هر دونفر نیممن بشن ولی گاهی لازمه برای حقت با سیاااااااست تاااااکید میکنم با سیاااااااست عمل کنی
دیدم نه بابا این همسر من به نخریدن و اولویت نداشتن لباس برای من عادت کرده نشستم به گفتن ک فلانی و میبینی چقد مرده به خودش میزسه زنش شلخته میگرده میکفت اره گفتم چقد بده زن و مرد با هم از نظر ظاهری و تیپ یکی نباشن
یا مثلا میگفتم فلانی و میبینی شب سیب زمینی سرخ کرده میخوره فقط ولی ماهی یه بار یه ست کامل لباس میخره خود مرده لباسای داداششو میگیره میپوشه
یا یه بار اومدمخونه قاااااطی کردم الکی خودم پول داشتم فقط خواستم پاچشو بگیرم ک خودش یه پولی همییشه بزارهخونه
ک زن میخوای واسه دوران قاجار منم از قدیم بهت میگممرد میرفت کار میکرد میاورد جیب زن یهقرونمیذاشت میره بیرون آبروش نره
خجالت نمیکشی جیب من خالیه
زن باید پول اسنپ داشته باشه پول آب و کیک داشته باشه جیبمخالی بود شرمنده شدم و اینا بعد از اون تغییییییییرات شرو شد ( بگم بارها هم گفتم همسرم من مدلش اینه یه وقتایی ناز باید بکشی یه وقتایی سیاستی و حدی. یه وقتاییم باید وحشی بشم براش حساب ببره )
شرو کردم به نشون دادن اطرافش و فهمید نه من زن خوبیمبراش اونه ک قدر نمیدونه به قول فریبرز تو زیر خاکی میگفت زن نیستی ک هشششششتاد کیلو عشقی 😁😂
شرو کرد به قانع شدن به فهمیدن به درک کردن
بعد یه مدت گفت خانم بیا بریم خرید شاید باورتون نشه ولی اقای ک میگفت تیپ نزن بهترین تیپ و خودش برام انتخاب کرد
گفت این مجلسی باشه بریم یه اسپرتم خرید کنیم
به مرور طرح نیازم ببشتر شد
به مرور پول بیشتری در
الان یه حوریه خودش خرید میکنه مثلا دو میلیون میگم پس من چی میگه. برو خرید کن مگه گفتم نخر میگم پولم مثال ۵۰۰ تومنه. خرید من ببشتره ک تازه شما یه تی شرت میخرهی من یه تی شرت یه مانتو. یه شال مگر اینکه من با تی شرت برم بیرون شما مشکلی نداشته باشی 😁😂
سریع دودوتا میکنیم و میفهمه نه خرج من با سه تومنم حم نمیشه به گرونی واقفه و نشون میدم ک ببین فلانی هر روز با یه مانتو میره من مینیمال میگردم ولی بایذ تمیز و مرتب باشم میگه باشه مثال الان یک و نیم میدم. فردام یک و نیم میریزم برو خرید کن کم کم. اگر پول دستش باشه مثه عید ک یه دفه ای میده
اول اعتماد بابت نوع پوشش
بعد اعتماد بابت مدیریت مالی
بعد اعتماد بابت مدیریت خرج و پس انداز
بعد من شاغلم با پول خودم هم میبینه پس انداز میکنم و از عروسا و دخترای کل فامیلاش بالا ترم تو این موضوع دیده و شدبدا ایمان داره تو بحث مالی
وگرنه تو نامزدی یکبار یه هزار تومنم به من نداد
خرج خونه هم با منه عزیزم هر وقت هاپوی درونمو فعال کنه میگم بیا این پولت نه خرید میرم نه مدیریت میکنم سریع میگه نه توروخدا منحوصله خرید ندارم خودت بگیر
پنج ساله ازدواج کردیم و از فراز ونشیبای خییییییلی زیادی عبور کردیم.
و اونی ک انرژی بیشتری میذاری برای همه چی منم خسته میشم میبزم مخصوصا ک کارای خونه گاهی کلافم میکنه گاهی خانوادش رو مخم میرن ک خودشم میدونه حق با منه
بله همه این سختیا هست ولی به خودم جایزه میدم جریمش میکنم 😂😂😂 برای خودم وقت میذارم بگو دیدن یه فیلم یه ماسک یه رقص حسابی خوردن یه اب میوه مورد علاقه اینطوری عزیزم
بحث طلا هم ک جداس
انشالله اون بالایی هم جایزه منو بده. به زودی