2777
2789
دیگه زیادی تو تاپیک موندم و پرحرفی کردم از خودمم بگمو برم.یکی از دندونای ترمیم شدم احتیاج ب عصب کشی ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی این همه تایپ کردی 😍

هروقت تونستی بیشتر از مدیریت پدرشوهرت و ولخرجی های مادرشوهرت بگو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترا راستشو بخوایید خیلی با خودم کلنجار رفتم کلی از دوستان به خصوصی بنده پیام دادن و معترض بازگشایی آخر هفته های تاپیک شدن ولی چه کنم با توجه به نظر سنجی ای که گذاشتم تعداد موافقین باز بودن تاپیک بیشتر از مخالفینش بود 

ولی حالا یه پیشنهاد🤩🤩🤩🤩🤩

که نه در حق مخالفین اجحاف شه نه در حق موافقین (ناگفته نمونه که خودمم از دارو دسته ی طرفدارای تعطیلی آخر هفته های تاپیک هستم 🥴🥴🥴😅😉)

بینی و بین الله 😉😉😉😉😉

بیایید هم رضای دو طرف

هم رضای خداروووو 🥺🥺

در نظر بگیریم و حداقل جمعه هارو ببندیم که کمی برای ماهایی که واقعااا نمیرسیم ☹️☹️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺

یه فرجه و فرصت برای بازخونی پست های عقب افتاده باشه 

خببببببببببببببببببببببببببب 

حالا که همه موافقین🤩🤩 

و میدونم که موافقین😍😍😍 

چون مدیررررر میگع😁😁😁😁😁 

حرفم نباشع 🤨🤨🤨🤨

جمعه هااااااا تاپیک تعطیل میشه 

هورااااااااااا هورااااااااا💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلام دوستای پولدار و اینده نگر خودم

از اقدامات کوچیک اقتصادی که جدیدا انجام میدم  با تیکه پارچهای اضافه ی دوخت کش مو درست میکنم 

با یه متر کش چندتایی درمیاد

نمیدونم چه مرضیِ که خیلی گم میکنم دیگه خسته شدم از خرید

خودم دست به کار شدم

چند وقت پیش هم به سرم زد لیف حمام و اسکاچ ظرف شویی

ببافم

خانمای همسایه به عنوان کار خونگی ازش کسب درامد میکنن وسایلشو برای کار دستی پسرم خریده بودم و تو کمد بلا استفاده مونده بود...دارم از پیجای بافتنی یاد میگیرم ببافم که خودکفا بشم

از لباسهای بلا استفاده هم میشه لباسای جدید دوخت مثلا با  شال تاپ بدوزیم.از دامن شلوار....از شلواری که زانو زده شلوارک

میتونیم با ۳۰سانت پارچه حوله ای کلاه حمام بدوزیم

و خیلی کارای کوچک ولی اقتصادی دیگه

اینا نیاز به اموزش خاصی نداره همش تو پیجا و سایتهای مختلف هست ،فقط حوصله و علاقه میخواد

قربونت برم رویا جون عزیزم ❤️ لطف داری فدات شم 😘

سلام عزیزم بلاخره این افتخار نصیبم شد و باهم آنلاین بودیم  عاشقتم معصومه .چشم منو باز کردی سبب خیر شدی تو زندگیم امیدوارم خیرو برکت از زندگیت مداوم بباره 

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم .خدایاشکرت.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.دختر نازم میمیرم برات روزی هزار بار.فدای خنده هات  شیرین عسلم .پرنسس الان ۶ سالشه .کاش خدا یه دونه آبجی بهش بده آمین  
دیگه زیادی تو تاپیک موندم و پرحرفی کردم از خودمم بگمو برم.یکی از دندونای ترمیم شدم احتیاج ب عصب کشی ...

چقدر لذت بردم از تجربه هات عزیزم ❤️

ممنونم بابت خط به خط نوشته هات 

میدونم که خیلی وقت گذاشتی برای تایپش 

خدا به چشمانت نور بده عزززیزم 

خیلی خوشحالم که غلق زندگی رو به دست گرفتی 

سلام عزیزم بلاخره این افتخار نصیبم شد و باهم آنلاین بودیم عاشقتم معصومه .چشم منو باز کردی سبب خیر ش ...

سلام عزیز دلم ❤️

قربونت برم من عزیزم ❤️

لطف داری تو به من 😘

برای منم سعادت بزرگی است در جمع خوبان بودن ❤️❤️

سلام عزیز دلم ❤️قربونت برم من عزیزم ❤️لطف داری تو به من 😘برای منم سعادت بزرگی است در جمع خوبان بودن ...

فدات  گلم شما منو نمیشناسی اما باور کن هرلحظه من یادتم  میگم خیر ببینی معصومه جان  تو نی نی سایت خیلی کم پست میذارم اما الان دیدم آنلاین هستی دلم نیومد بهت نگم 

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم .خدایاشکرت.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.دختر نازم میمیرم برات روزی هزار بار.فدای خنده هات  شیرین عسلم .پرنسس الان ۶ سالشه .کاش خدا یه دونه آبجی بهش بده آمین  

گزارش امروز رو بدم خدمت اساتید گروه 🥰

برای این چند روز آخر ماه خرداد، برنامه ی غذایی نداشتم 

چون میخواستم با هرآنچه که تو یخچال و فریزر هست غذا درست کنم و خالی بشن، دلم نمیخواست مواد غذاییمون کهنه بشن 👌

5شنبه که چک کردم دیدم چرخی تمام شده اما یک بسته سینه ی مرغ داریم

بدون معطلی سالاد الویه درست کردم، فقط خیار شور خریدم و نون 😍✨

آب مرغ رو هم تبدیل به سوپ کردم 😋

سفره رو که گذاشتم، زنگ در ب صدا دراومد، خانم مهربون همسایه پایینی یه بشقاب دو نفره برنج و یه ظرف پر جوجه چینی همراه با ترشی سیر فرستاده بود، 😋 دستش درد نکنه خدا ب سفرشون برکت بده 😍

بچه ها هم که عاشق این غذا 😅 جوجه هاشو ساندویچ کردن خوردن

غذاهای من، همراه اون برنج باقی موند 😢😁

شب رفتیم دور دور با ماشین ( دمای 50 درجه نمیشد پیاده شیم 😅) بچه ها بهانه ی رستوران کردن

دلم نمیخواست بگم آخر ماهه

دلم نمیخواست دست ب پس اندازمون هم بزنم

داشتم فکر میکردم که همسرم از جلوی شيرينی فروشی بازار گذشت، زود گفتم من هوس بامیه عسلی کردم بخر برامون 🤭 5تاش شد 50 تومن 🫰😅

به این ترتیب تا بچه ها مشغول خوردن بودن برگشتیم خونه 😅

سالاد الویه و سوپ رو میل کردیم 🥰

خرج 5 شنبه با 110 گذشت 

امروز یک تیر بود اما ما هنوز حقوق نگرفتیم پس باید مراعات کنم تا هم پول برسه هم وقت کنم برم خرید. 

همسر م طی یک حادثه ای تو محل کارش آسیب دیده، ان شاء الله لطف خدا شامل حالمون بشه جدی نباشه (آمین ♥️) 

برای همین خونست فعلا و چشماش بستست 🥺

علاوه بر پرستاری ایشون و کارای خونه

باید فرصت خرید پیدا کنم ب امید خدا ❤️

داشتم میگفتم 😊

امروز هم فریزرو شخم زدم 😅 نصف بسته میگو پیداکردم که برای سوخاری کردن خیلی کم بود و هیچکس سیر نمیشد🤕

زود دست ب کار شدم و پلو میگو (میگو پلو 😁) درست کردم😋

برنج رو ک گذاشتم دم بکشه، اون برنجی که دیروز همسایه فرستاده بود رو ریختم روش و باهاش گرم شد و موقع کشیدن مخلوط شون کردم و نزاشتم دور ریخته بشه

چون برنج ایرانی هم بود و نعمت خدا 😍👌

همون ترشی سیری هم که فرستاده بود رو هم گذاشتم کنار ناهار 🫰😍

بعد از ظهر میخواستم هندوانه باز کنم اما چون هنوز زردآلو و گیلاس داشتیم آوردم خورده بشه که نه اینا بمونه خراب بشه نه اسراف شه ❤️😊

شام رو هم از همون ناهار زیاد اومده بود خوردیم و جمعه بدون خرج گذشت 🫰😍

باز با سر رفتم تو دل فریزر ببینم دیگه چی پیدا میکنم 🤭 میخواستم یه غذای مقوی برای همسرم درست کنم. 

یه بسته گوشت خورشتی تیکه یافتم و یه بسته گوشت دیزی 👀

همینارو چلو گوشت میکنم ☺️ خیلی هم شیک و مجلسی 😅 تا دلشونم بخواد 😁

بریم که شنبه رو ب امید خدا، پر قدرت شروع کنیم 😍🥰

راستی یه گله 

یه شکوه☹️☹️☹️ 

یه شکایتم دارم خدمتتون

خیلی وقت بود 

دلم پررر بود فرصت نوشتم پیدا نمیکردم😔😔😔😔 

بابت یه سری اعتراضای نابجایی که به یه سری پست ها میشه 

میدونم که شش دنگ حواستون به تاپیک خودتونه 

میدونم دغدغه پست های پر بار رو دارید🙏🏻🙏🏻🙏🏻

میدونم دغدغه ی کم بار جلو رفتن صفحات رو دارید 🫶🏻🫶🏻🫶🏻 

ولی……..

هممون اینو میدونیم که تاپیک ،تاپیک اقتصادی هست

همونجور که هر کاربر تازه واردی هم بیاد

و سر تیترش رو بخونه متوجه میشیه 

نیاز داریم به تمامی ،نکات،راهکارهای صحیح و نکات مهم ،مدیریتی ،بودجه بندی ،درآمد زایی ،نکات خانه داری ،همسر داری،تربیت فرزندان که بزرگترین و بالاترین سرمایه ها و دارایی های زندگیامونن نحوه ی کنترل ورودی و خروجی های بودجه ی خانواررر مدیریت مهمانداری هامون مدیریت آذوقه و لوازم مصرفیمون 

ایجاد چالش های پس اندازی 

چالش های مدیریتی و کنترلگری 

وقتی

فردی 

کاربری

میاد و زحمت میکشه 

چالش هفتگی و قلک میذاره 

کاربری چالش تعیین بودجه ی حداقلی هفتگی میکنه 

کاربری چالش پس اندازی طلا و سکه میذاره 

کاربری میاد از سرگذشت ها و سرنوشت ها ی پر نکته و عبرت آموز خودش یا اطرافیانش پست میذاره 

کاربری میاد از نکات پرورش و تربیتی فرزندش میگه 

کاربری از سیاست های همسر داری یا بر خورد با اقوام همسرش میکه 

کاربری میاد از نکات مربوط به حوزه ی آشپزی و خانه داریش میگه 

کاربری انواع و اقسام وام های سهل و آسون یا مبلغ بالا با شرایط مختلف رومیگه 

کاربری برای ایجاد شور و انگیزه و رونق تاپیک چالش گزارش روزانه رو تعیین میکنه 

کاربری از راهکار های درآمد زایی و اشتغال زایی میگه 

کاربری از نحوه ی برگزاری مهمانی ها یا مراسمات با کیفیت خوب و هزینه ی پایین میگه 

بیاییییم قدر دانش باشیم

بیاییم ناسپاس نباشیم😔 

هر بار به یه چیز گیر ندیم 🙁

هر بار دنبال تنش بین پست ها نباشیم😖

اگر به کار من نوعی نمیاد ازش رد شم 

به همین سادگی …..

فقط رد شم 

نیام با زیر سوال بردن رفتارها و کارهای اون کاربرررر

و تحقیر شخص ،خودم رو بالا ببرم یا جور دیگه جلوه بدم 

ممکنه من نوعی یک دهم کارهای ،کاربری رو نپسندم و انجام ندم  

ولی ……

چه بسااااااا

ممکنه همون راهکار همون ایده

نقطه ی امیدی

راه نجاتی

تو زندگی تارو تاریک

یا به بن بست رسیده ای باشه 

پس با ایجاد تنش و اعتراض راه امید خیلی هارو نبندیم 

نمیدونم کدوم صفحه بود یه پست درمورد فریز کردن غذای اضافی خوندم به دنبالش اعتراضاتی رو هم خوندم 

ممکنه من خانه دار

من بیکار

من وقت آزادددددد

زمان کافی برای تهیه ی غذای تازه با چندین رقم برای هر وعده رو داشته باشم

ولی کسی که شاغله

کسی که ماموریت میره

و مجبوره چندین نوع غذا رو برای روزهای هفته فریز کنه رو چرا زیر سوال ببرم ؟؟؟یکی مهمونی میده چند رقم غذا تدارک میبینه 

به نظرتون اضافات غذارو بریزه بیرون ؟؟؟!!!🤔🤔که مورد تایید ما باشه؟؟ و به به چه چه کنیم ؟؟؟؟یا بهتره جلوی اصراف و هدر رفت رو بگیره و فریز کنه ؟؟؟

اینکه معترض بشیم که چرا فریز کردی ؟؟چرا به بچه هات کار میگی چرا فلان ؟؟چرا بیساااار ؟؟یه مقدار جلوه ی قشنگی نداره 

اینکه به هر کاری کاررر داشته باشیم 😕

اگر کمی گذشت 

کمی درک  

کمی تعقل 

کمی تفکرررر داشته باشیم

خیلی خیلی عالی میشه 

چه بسا زندگی شخصی خودمونم گل و بلبل میشه و همیشه در مقام طلبکار ظاهر نمیشیم

یکم هم حق رو به طرف مقابل بدیم

همیشه یک تنه و حق به جانب حرف نزنیم نظر ندیم 

والله 

با لله 

اگر اعتراض نکنیم 

اگر رد شیم نمیگن طرف نفهمید بارش نبود گذشت 

همه ی ما عاقل، بالغ ،دارای فهم و شعوریم 

خودمون تشخیص میدیم چه نوع روش و سبکی رو زندگی ما جوابه 

هیچ کسسسسس 

توجه کنید 

هیچچچچجچچچچ کسسسسسس 

کسی رو مجبور به انجام کاری نمیتونه بکنه 

تعییین تکلیف نمیتونه بکنه 

تفکراتشو تحمیل نمیتونه بکنه 

در نهایت این ماییم که تعیین میکنیم، تصمیم میگیریم ،و عمل میکنیم 

یه نکته ی مهم و نهایی اینکه برای بقیه تعیین تکلیف نکنید که 

مثلااا گزارش ندید 

درمورد فلان چیزززز صحبت نکنید 

درمورد مسایل تربیتی صحبت نشع 

درمورد وام نگید 

بانک نگید 

فلان نگید بیسار نگیدددد 

بارهااااا گفتممممم گفتم بازم میگم ممکنه نکته ای پندی نصیحتی سرگذشتی برای من مدیر که از اول تاپیک پست هارو دنبال میکنم یا شمای نوعی که قدیمی تاپیکی کسل کننده و تکراری باشه ولی…👇🏻👇🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام ب همگی من فصل بهار رو خیلی با لذت ب پایان بردم و تابستان رو هم عالی شروع کردم،روحیه م خوبه ،ب ه ...

عزیزم پیشنهادتون عالیه من پارسال اسفند مامانم و بردم مشهد با چند تا از خانومای فامیل. همیشه هر مسافرتی میرفتیم مامانم مسئول پخت و پز نظافت بود چون پدرم کارمند ارگان دولتی بودن و بهمون خونه میدادن ولی غذا با خودمون بود البته مامانم اعتراضی نمیکرد و با عشق انجام میداد اما یک بار وسط حرفاش گفت دوست دارم یه جایی برم که همه چی با هتل باشه خلاصه من تو سایت اقامت ۲۴ گشتم و یه هتل خوب که قیمت مناسب داشت و اکثر مسافرها از تمیزی و کیفیت غذاش راضی بودن انتخاب کردم و بلیط قطار از سایت علی بابا گرفتم جالبه بلیط قطار یه روزهایی نصف قیمت روزهای دیگست مثلا اسفند ماه یک میلیون بود اما ما بلیط ۵۰۰ تومنی گرفتیم. اینطوری هم مدیریت کردم و هم یه سفر خیلی خوب با مامانم تجربه کردیم😍

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
حسرت دیر آشنا شدن با این تاپیک... میدونم که این یکی از حسرتهای تقریبا همه ماهایی هست که اینجاییم🤧🤧 ...

چقدر قشنگ و عمیق نوشتید . ممنون ازتون . با تک تک کلمات اون واقعا موافقم.

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش
2810