2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من تاحالا با ویپاد وام برایند نگرفتم اما بنظرم از اون قسمت ماشین حساب میتونید مبلغ مورد نظرتون ...

ممنون گلم الان رفتم زدم مرحله به مرحله رفت جلو بعد نوشت وام شما آماده است تا ۳۰ روز دیگه استفاده کنم 

ولی راستش چیزی به حسابم نیومده 

بعد تاریخ اقساطشم کی و چه روزی چه مبلغی نشون نداد

گلم راستش خیلی برام سنگین میشد  ۲۶۰۰ بعد تصمیم گرفتم یکساله ۱۵ بردارم اونم معصومه جان و دوستان راهنمایی کردن طولانی میشه خیلی ودیگه تا سال بعد نمیتونم وامی بردارم 

چون خانه دارم با پول توجیبی خودم میخوام بدم زیاد نتونستم ریسک کنم 

همسرم کل حساب و کتابش از من جداست اصلا به وام و خرید طلا و قسط و اینا علاقه ای نشون نمیده خرجی خونه ماشین همه چی دست خودشه من همیشه فقط لیست بهش میدم 

خرید میکنه 

واینکه ماهانه مبلغی بمن میده ودیگه میگه با چیزی کار نداشته باش اینه که منم سهم خودم و  تیکه تیکه جمع میکنم طلا میخرم  انشاالله براینده خودم و دخترم ماشین بخرم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
@مامان_سبحان7 سلام عزیزم چجوری میتونم وام ۶.۸۰۰ فعال کنم؟این معدل حسابمه بگیرم یا یکماه دیگه صبر کن ...

سلام عزیزم ، از طریق همراه بانک مهر ایران میتونید درخواست بدید .

دیگه بستگی به خودتون داره نمیدونم چه قدر پول گذاشتید و زود به مبلغ وامتون اضافه میشه یا خیر . 

عزیزم من تاحالا با ویپاد وام برایند نگرفتم اما بنظرم از اون قسمت ماشین حساب میتونید مبلغ مورد نظرتون ...

لجوج عزیزازت ممنونم بابت حرفای درستت ...مخصوصااون قسمت کاراضافه وبیش ازحدخونه مادرشوهرکه وظیفه میشه که باتمام وجودحسش کردم😒😒😒 ازاین به بعدمیحوام روش تورواجراکنم خودم که بودم صفرتاصدروانجام بدم اماوقتی بقیه هم بودن منم اندازه اوناباشم...بابت تلنگرت ازنظریرمایه گذاری روبچه هام هم ممنون ...مخصوصااینکه سعی کنیم چشم ول سیرباربیان 🤔🤔...واقعابچه هاباارزشترین دارایی هااهستن ..امیدوارم خدااین نعمت روبه همه بده انشالله😇😇😇

شما خصوصی بهم پیام بده عزیزم من کامل برات توضیحش میدم

منم درخواست دادم گلم میشه تو خصوصی ب منم بگین

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم .خدایاشکرت.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.دختر نازم میمیرم برات روزی هزار بار.فدای خنده هات  شیرین عسلم .پرنسس الان ۶ سالشه .کاش خدا یه دونه آبجی بهش بده آمین  
چجوری درخواست بدم؟واس استعلام ۵۰ تومن ازم کم کرد

خوب الان جواب اعتبارسنجی رو چی براتون نوشته ؟ اگر اون مشکلی نداشته باشه برید روی درخواست وام و بعد قسمت وام فوری رو بزنید میتونید بقیه کارها رو انجام بدید دیگه . 

سلام روز همگی به شادی💐💐💐ببخشید مامان سبحانمنم تو چالش هفتگی شما شرکت می کنم ولی چند هفته غایب بود ...

سلام عزیزم ، من داخل این چالش نیستم .

یکی دیگه از دوستان بودن فکر میکنم به نام گل آفتابگردون که اعلام میکردن این چالش رو ‌.

سلام خوبی معصومه جون من شما رو ندیدم اما قلبی دوستت دارم.خیلی چیزا ازتون یادگرفتم انشالا صندوق طلات ...

سلام عزیز دلم ❤️ ما به من لطف داری فدات شم

می‌دونی که دل به دل راه داره ❤️منم شمارو دوست دارم عزیزم 

خب خواهرتون دستشون درد نکنه ....چرا که نه عزیزم 👌کاری نداره که 

کافی فقط بخوای تا بشوی 👌

خودت هم که خوب میدونی خواستن توانستن هست 👌

مرسی مهربونم نمیتونی تصور کن چقدر دوست دارم و چقدر بهم انرژی میدیو چقدر تو زندگیم موثر بودی و هستیمن ...

قربونت برم عزیزم ♥️ لطف داری فدات شم♥️

خدا عزیزانتو برات نگه داره

خیلی خیلی برات خوشحالم که تونستی روال زندگی ات رو پیدا کنی عزیزم 👌

چشم منم سعی میکنم بیشتر پست بذارم براتون ♥️بیشتر براتون تجربه گویی کنم 😊

دقت کردید رویاخانوم خیلی وقته نیومده به بچه هاش سر بزنه😁 @royayezendegi

سلام یاس عزیززز مرسی که به یادم بودی گلم راستسو بخوای این چند وقته یه مقدار کارام درهم برهم شده از یه طرف کارای نهایی خونه و کم کم بردن وسایلمون شروع شده از یه طرف  کلاسا و امتحانای  بچه ها خودم کلاس میرم حقیقتش اتفاقا دیروز نظرم بود بیام یه پست بزارم باز مشغول کار شدم از خاطرم رفت 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
قربونت برم عزیزم ♥️ لطف داری فدات شم♥️خدا عزیزانتو برات نگه دارهخیلی خیلی برات خوشحالم که تونستی روا ...

به به معصومه جان عزیززززز  چقدر دلم برای پست هات تنگیده 🥹🥹🥹دلم لک زده برم تندی چند تا از اون پستای پر از نکته و درست رو بخونم 😍😍😍🤩

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام باجی 😘سلام به دوستان عزیز انشالله که حال دلتون خوب وخوش باشه ،،،🙏منم یه گزارش از این ماه بدمس ...

سلام منیم گوزل باجم ❤️

باریکلا بهت 👏مبارکت باشه عزیزم

انشالله که فراموش میکنه و میشه مخفی خودت 😉

و گوشواره ها هم میمونه رو نمی کنی 

راستی ایده ی کادوی تولد هم جالب بود برام 😍

همیشه به جشن و شادی انشالله 

سلام باجی 😘سلام به دوستان عزیز انشالله که حال دلتون خوب وخوش باشه ،،،🙏منم یه گزارش از این ماه بدمس ...

سلام منیم گوزل باجم ❤️

باریکلا بهت 👏مبارکت باشه عزیزم

انشالله که فراموش میکنه و میشه مخفی خودت 😉

و گوشواره ها هم میمونه رو نمی کنی 

راستی ایده ی کادوی تولد هم جالب بود برام 😍

همیشه به جشن و شادی انشالله 

2810