سلام دوستای عزیزم♥️
خودم رو مدیون تک ب تک کلمات و وقت با ارزش شما مهربونا میدونم🌸🌸🌸
انشالله ک اجر این اموزش های طلایی و گرانقدرتون رو از خداوند بگیرید♥️
خب بچه ها بهار قشنگ ۱۴۰۳ هم تموم شد ....و تابستون دل انگیز بهمون نوید زندگی میده😍
انشالله ک بتونیم از تک تک لحظه هایی و بهمون فرصت داده شده ب بهترین نحو ممکن استفاده کنیم در راه رشد و تعالی🤌
دخترا منم ب لطف خدای مهربون و البته راهنمایی شما خواهرای نازم تونستم بعد از ماه رمضان تا الان ۴۳۰۰ گرم طلای مخفی بگیرم هرچند خیلی کمه ولی همینکه تلاش خودمو کردم برام خیلی باارزشه♥️
خردااد ماه ب لطف خدا خیلی خوب تونستم مدیریت کنم و از همه مهمتر این چند ماه ک کنارتون بودم چندتا دستاورد بزرگ داشتم ک یکش
جلوگیری از اصراف بود ک متاسفانه قبل اون کیلو کیلو میوه و سیفی جات میرفت تو سطل زبالم 😐
دومی ک از برکات همین اصراف نکردن هست تمیزی همیشگی یخچالمه چون تند تند چک میکنم و قدر خوراکی و نعمت های خدارو میدونم چیزی نمیمونه ک کپک بزنه یا خراب شه در نتیجه یخچالم همیشه تمیزه
(باتوجه ب ارزش مواد غذایی خیلی مرتب و بانظم توی ظرف های مخصوص گذاشته میشن)
شاید باور نکنید از وقتی اصرافو حذف کردم برکت از سرو روی خونمون میباره😍😍😍
سومین مورد ک خیلیییییی برام باارزشع تغییر نوع نگاهم ب زندگی و رفتارم با بقیه و همسرمه ک خیلی بهتر از قبل شده
مهمان خیلییییی برام عزیزه ک ب این یقین رسیدم ک روزی مهمان قبل از خودش میرسه🌹حالا اون فرد هرکی ک میخاد باشه پس بیخود نیس ک میگن مهمان حبیب خداس
بچه ها چند تا نکته در راستای خانه داری بگم اول اینکه اگ بادمحون دوس دارید و اهل سرخ کردنش هستید پیشنهاد میکنم از اون بادمجان دلمه ای ها بخرید ک اصلا تخم ندارن تخلم نیستن ✅️
نکته بعدی درباره ی سرخ کردن مواد غذایی ی قابلمه ی معمولی
رو مخصوص اینکار کنار بزارید و فقط از اون قابلمه استفاده کنید برای سرخ کردنی ها چون
اول اینکه چون دیواره های قابلمه بلنده روغن ازش نمیپاشه و گازتون دیرتر کثیف میشه✅️✅️✅️
دوم ممکنه حین سرخ کردن حواستون پرت شه و بسوزه در نتیجه قابلمه هم اسیب بیشتری میبینه حتی چربی و جرم ممکنه درز های و اطرف قابلمه رو بپوشونه و خب اینجوری خیالتون راحته ک ی قابلمه مخصوص اینکاره و همه قابلمه هاتون خراب نمیشه✅️✅️✅️
و در اخر بگم من زیاد با فریز کردن موافق نیستم مگر چیزهای ضروری مث گوشت و مرغ و باقالی....🌱
چون واقعا طعم و مزه و خاصیت مواد از بین میره ...ولی خب هستن کسایی ک وقت ندارن و مجبورن👆👆
انشالله ک همیشه سفره هاتون پربرکت و جیباتون پر پول و صندوق هاتون پره طلا😍😍😍😍😍😍😍