خب خانما منم یه گزارش بدم
من از ۱۱همین ماه باشما آشنا شدم وشروع کردم بابرنامه ریزی زندگی رو چرخوندن
من خودم برای پول هام پاکت بندی میکنم و پول نقد میذارم توشون البته اوایل ازدواجم میکردم اما اراده نداشتم خرجشون میکردم و کلا کنسل شد
اما اینسری انگار پابندتر شدم
مااین هفته هیچ خرجی ازبیرون نداشتیم وهمه چی توخونه بود ومن هرروزشو کاملا صفر بود خرجمون وفقط روز دوشنبه خرج داشتیم اونم چون این ماه اصلا دیگه غذای بیرون نگرفته بودیم کافه واینا نرفته بودیم وتنها تفریحمون پارک بچه ها بود دوشنبه که عید بود تاآخرشبش بیرون بودیم رستوران و کافه و شهربازی که یه پنج تومنی شد واقعا نیازبود به نظرم چون قبلا زیادمیرفتیم امااین ماه اصلا نرفتیم هم برای روحیمون لازم بود هم اینکه اگه قبول نمیکردم همسرمم واقعا ازاین شرایط خسته میشد و خرج خونه رو دستش میگرفت انشالله یکم پس اندازهام زیاد شه منم بیام عکس خرید طلا بزارم این ماه زیاد نشد پس انداز کنم چون این ماه خودم ازکارم اخراج شدم وهمسرمم اوضاع کارش افتضاح بود وماشینمون هم کل خرج بالا آورد
اما خداروشکر بابرنامه ریزی تونستم برسونم و باپس انداز مخفی هام تونستم قرض هامونو پس بدم
واما چندتا نکته بگم که تجربه کردم 🙂
اولین اراینکه رفع انباشتگی کنید چنان برکت میاد تو زندگیتون که فکرش هم نمیکنید
خودمن پارسال خیلی دلم میخواست وسایل خونمو عوض کنم
اما پولی نبود اومدم نیت کردم که رفع انباشتگی کنم تاانرژی بچرخه تو خونم واین کاروکردم و خدابرسونه باورتون شاید نشه فردا صبح از یک جای ناممکن یه پول درشت اومد به حسابم که کل وسایل خونمو عوض کردم سریع
حتما همیشه رفع انباشتگی کنید که اجازه بدید انرژی خوب تو خونتون بچرخه
و نکته ی دیگه حتما بعد از تمیزی یه اسفندی اسماجی عودی چیزی روشن کنید که انرژی منفی ای اگه مونده خارج بشه
و اینکه حتما صبح ها زود بیدارشید اینکه میگن روزی رو اول صبح تقسیم میکنن حقیقته واقعا
من خودم ساعت ۴ونیم بلند میشم (ساعت خاصی هست که نتایج جادویی داره ما کانال های انرژی ای داریم به اسم آیدا وپینگالا که فقط اون ساعت همدیگه رو ملاقات میکنن و اگه ملاقات کنن معجزه میشه و راهش اینه اون ساعت بیدار باشید در حال شکرگزاری)
البته شما که نمیتونید حداقل ۷و۸بیدارشید
وحتما در طول روز شکرگزاری کنید که معجزاتشو تو زندگیتون ببینید ❤