2777
2789
خانما همتون نظر بدین🛑🛑🛑من اهل بریز و بپاش نیستم و خرید هیجانی هم ندارم و همیشه پس انداز میگردم حا ...

من باشم وام میگیرم میدم طلا،چون مجبورم هر ماه قسط بدم،و در شرایط کنونی از این قیمت طلا جا نمی‌مونم.

از صرفه جویی ها هم در کنارش کم کم میخرم.

رویه من سالها همینه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من گفته بودم حضوری میرم سپرده طلا میخرم امروز تو واتساپ پیام دادم میخوام برداشت بزنم 

۳گرم و ۹۳۲ سوت اونجا دارم ۱۰۰ سوت هم تو میلی دو سه تا پارسیان ۲۵۰ و ۵۰ و ۷۰ دارم میگم بذارم یه تیکه طلا بخرم تو خونه باشه خیالم راحتتر باشهر

یه آشنایی هست خودم ۷ درصد از خرید کردم ولی دوستم گفت به من میگفتی ۳و نیم درصد حساب میکرد اگه شنبه واریز کنه با دوستم میرم حتما خرید میکنم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
مرسی عزیزم.نظرتون راجب طلاسی چیه؟کارمزدشم ۲ درصده بخرم بزارم چن گرم شد بفروشم

ببین به نظر من ۲ درصد زیاده من اول طلاسی نصب کردم ۳ گرمم الان طلا خریدم ازش ولی تقریباً یک ماه یا بیشتر گذشته ارزش داراییم از مبلغی که پرداخت کردم موقع خرید کمتره همین الان بخوام بفروشم صد و خورده ای ضرر می‌کنم این مدت پولم میموند تو حساب ویپادم سکه جمع میکردم بهتر بود به نظرم الانم منتظرم ارزش داراییم حداقل اندازه پولی که پرداخت کردم بشه بعد برداشت بزنم.بازم شما هر طور خودت راحت تری تصمیم بگیر عزیزم 

@مامان_سبحان7    

سلطان وام جان میشه راهنمایی کنید وام مسکن بخوام بگیرم چند ساله س و قسطش برای ۴۰۰تومن چقدر میشه؟

توانایی پرداختم ۸تومنه،ترجیحم اینه اگر به صرفه باشه بجای فروش طلا ،وام رو بگیرم برای خرید ماشین ک باید شهریور مابقی مبلغ رو تکمیل وجه کنیم.

می‌خوام ببینم از پسش برمیام؟با خرید اوراق چند درصد برام میفته؟

عزیز خواستم ی نکته بگم من چند سالی هست ی دفتر دارم می‌نویسم ک چ کسی چی برام اوردهیا خودم چ کادوهایی ...

قشنگم سایت هایی هستن که نرخ رو به روز برات تبدیل میکنن

یعنی مثلا ۱۰ سال پسش برات ۵ هزار تومن آوردن

میتونی الان تبدیل کنی که چقدر ارزش داره اون پنج هزار تومنی

بر اساس تورم و اینها حساب میکنن

توی گوگل سرچ کن :

محاسبه پول به نرخ روز

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام عزیزم چقدر جالب منم همچنین سوالی دارم3سال پیش برای یه دنیا اومدن پسرم .پسرخاله یزهمسزم 100تومن ...

گلم توی گوگل سرچ کن

محاسبه پول به نرخ روز

تاریخ و مبلغ رو میزنی بهت میگه اون پول الان چقدر ارزش داره

همونقدر براشون میبری 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام خانمهای فعال و دوست داشتنی ❤️ صبحتون بخیر خدمتتون که عرض کنم ☺️ یکی از خوبی‌های آشنایی من با ای ...

گلم گفتین هفته ای دو تومن درآمد دارین و گاهی ۱.۵

پس میتونی ۵۰۰ تومن رو پس انداز کنی

بهت پیشنهاد میدم از حقانی هفته ای ۱۰۰ سوت طلا بخری

میشه ماهی ۴۰۰ سوت طلا.

حدودا هر ۱۰۰ سوت طلا میشه ۳۳۰ هزار تومن

عید نوروز اینقدر پارسیان جمع کردی که برات یک پلاک یا یک جفت گوشواره یا انگشتر طلا بشه

[QUOTE=343346360][QUOTE=343342349][QUOTE=343311921]باید برای رسیدن به اهدافمون تلاش کنیم هیچی اسون ...

پس حتما گلستانو انتخاب کن 

گلستان یه چیییییز دیگه س

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
من اومدم با گزارش پس اندازی جدید این مدت سعی کردم همیشه غذام اماده باشه که همسرم هوس غذای بیرون نکنه ...

گلم اگه ماهواره دارین شبکه جیم فیت رو بیار 

یکی از برنامه هاش رو دنبال کن

مثلا یک برنامه با یک مربی به خصوص ساعت ۲ یا ۳ یا ۵

هرروز با همون تمرین کن

خوبیش اینه که وقتی بدونی با فلان برنامه باید تمرین کنی، دیگه از دست نمیدیش

سلام خانما و خواهرای عزیزم که ازتون درس میگیرم....من قبلا هم گفتم که ۱۰ ساله ازدواج کردم و ۱۰۰ هزار ...

گلم اگه گذرت به طلافروشی های پایین شهر افتاد، حتما برو طلاهاش رو ببین

اونجا طلاهای دست دوم اما سبک زیاد پیدا میکنی

آره عزیزم

معصومه جون سلام عزیزم چقدر خوب که انلاینید

امروز مثل همیشه تو دیوار اگهی استخدامی میگشتم 

که یکی زده بود همکاری برای تابلو فرش 

زنگ زدم گفت دار قالی و باید بخری ۳میلیون با وسایل کار

اموزش یک وسیصد 

خودمون صد درصد ازت میخریم

بنظرت به چه چیز دیگه ای باید توجه کنم چی و بپرسم .

2810