2777
2789
منم خیلی دوست دارم یه کسبو کاری برای خودم راه بندازم ولی نمیدونم چی؟دوست داشتم برم مژه کاری،،ولی الا ...

من خودم عاشق پول درآوردنم ولی دیدم هیچ کاری راحت نیست یعنی شما حتی میخوای قالی هم ببافی اگه تعهد کاری به خودت نداشته باشی موفق نمیشی 

اگه واقعا قصد درامد داری باید یکی،از اون سختی ها گفتی رو بپذیری،

الان خواهر من تا الان تحمل کرد دید نه همسرش هیچ قدمی برای پیشرفت برنمیداره دختر یک و نیم سالشو گذاشت مهد از ساعت ۶ صب تا ۶ غروب رفت سر کار خیلی دنبال کار تو خونه گشت نشد که نشد ولی گفت به خاطر دخترم مجبورم برم دوست دارم لباس خوب تنش کنم جاهای خوب ببرمش.

حالا منم راه حل های اینجا رو میگم که پولاشو جمع کنه تا یکی دوسال دیگه خودش کسب درآمد کنه دخترش،بدون اون بزرگ نشه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام سلام دوستان جانم😘❤وقت همگی بخیر و نیکی❤اومدم اختتامیه طلای فصل بهار رو نشونتون بدم و تا انشالل ...

منم چندتا پارسیان برای بچم خریدم ،فقط میشه شرایط تعویضش رو بگید چجوری حساب میشه..؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم عاشق پول درآوردنم ولی دیدم هیچ کاری راحت نیست یعنی شما حتی میخوای قالی هم ببافی اگه تعهد کار ...

درسته هرکاری سختی خودشو و یکسری ریاضت داره...ایکاش دوستانی که فکرشون باز هست برای ماهایی که دنبال کاریم،،یکسری ایده بدن و همه بتونیم انشالله یک کسبو کاری راه بندازیم

میلی گلد رو امروز نصب کردمچ خوشم اومد ازشپولای خورد و زیر یک ملیون رو از این به بعد توی میلی تبدیل م ...

سلام عزیزم.

منم میلی گلد رو نصب کردم.

فقط مطمئنه به نظر شما؟

بعد اگه بفروشیم پول چطور به حساب مون برمیگرده؟

دوستان هرکی جواب سوال مو میدونه جواب بده.

گفتم اگه مطمئنه پولای کم رو بزارم بعد گه مثلا ۶ گرم شد بفروشم بدم به یه تیکه طلا

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
درسته هرکاری سختی خودشو و یکسری ریاضت داره...ایکاش دوستانی که فکرشون باز هست برای ماهایی که دنبال کا ...

عزیزم شما باید ببینی چه کاریو دوس داری و یا تو چه کاری مهارت داری؟

منم شرایطم خاص بود شهر کوچیک که هر کاری پیدا نمیشه کار پیدا بشه حقوق مناسبی نداره خودمم روحیم حساسه تو هر محیطی نمیتونم کار کنم

خوب فکر کردم مشورت کردم ببینم چه کاری به دردم میخوره

بررسی که کردم دیدم من همیشه درسم خوب بود پس میتونم درس بدم

یه دوره تدریس ریاضی رایگان پیدا کردم و یه تابستون وقت گذاشتم و درس ریاضی رو خوندم و با روشای جدید اشنا شدم

همون پاییز تبلیغ کردم خوشبختانه دوتا شاگرد برام اومد

امسال سومین سالیه که تدریس میکنم و ۱۵تا شاگرد ثابت داشتم (بجز غیرثابت‌ها) و تایم امتحان واقعا وقت نداشتم از صبح تا غروب کلاس داشتم تو خونه

شاگردامم همه راضی بودن و خداروشکر نمرات خوبی اوردن

تونستم از درسی که خوندم از مهارتی که بلد بودم درامدزایی کنم

شما هم همینکارو بکن

ببین به چی علاقه داری، تو چه کاری خوبی، چه کاریو اگه زیاد انجام بدی و از خستگی سرتو که بذاری رو بالش خوابت ببره، بازم دوس داری انجامش بدی

اون کارو پیدا کن و بعد ببین چطوری میتونی ازش درامد کسب کنی

اگه علاقتو پیدا کنی نصف راهو رفتی 

🌹دلم یه خونه‌باغ پر از گل رز می‌خواد🌹                     به سوالای ریاضیتون جواب می‌دم. بیاید تاپیکم و سوالتونو بپرسین، سعی می‌کنم زود جواب بدم😊
چه جوری باکس میزارید؟

ماهیانه ام رو میریزم تو بلو 

نصفش رو پس انداز میکنم و تبدیل به طلا میکنم.

نصف دیگه اش رو  یه بخشی رو برای لباس کنار می‌زارم و یه بخشی رو برای رو برای آرایش حالا یا لوازم آرایش یا آرایشگاه یه بخش کوچیکی رو برای کادو و یه بخش کوچیکی رو برای کتاب و آموزش

هر وقت به یه حدی رسید خریدم رو انجام میدم. الان خداروشکر بیشتر لباس منزلیهای مورد نیازم رو خریدم و قصدم اینه لباس بیرونی هام رو بخرم. لوازم آرایش هم یه مقداری خریدم و یه مقداری رو باید بخرم.

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹  هدف اول:65     هدف دوم:60    هدف نهایی:55      تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
ماهیانه ام رو میریزم تو بلو نصفش رو پس انداز میکنم و تبدیل به طلا میکنم.نصف دیگه اش رو یه بخشی رو ب ...

مرسی

درخواستو قبول کن

انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم وقتی وابستگی از بین رود انسان وارسته میشود

سلام عزیزم.منم میلی گلد رو نصب کردم.فقط مطمئنه به نظر شما؟بعد اگه بفروشیم پول چطور به حساب مون برمیگ ...

یکی از دوستان اینجا گفتن که شب فروش زدن صبح ساعت ۴ واریز شده 

خوبیش برا من اینه که با ۱۰ تومن ۲۰ منم خرید میزنم الان ۱۰۲ سوت دارم تو میلی گلد 

کد  ویپادمم هر کی میزنه پولش که میاد  با میلی سریع خرید میزنم از کوچیکترین ها باهاش پس انداز میشه کرد

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام عزیز دلم ❤️ والله سر رشته ای از این کار ندارم گلم ولی اکه نظر منو بخوای چون میگی بدهکاریم و به ...

معصومه خانم دوستت تون زهرا خانم،همون زن آقا حسین رو میگین رفت تتو و...یاد گرفته ؟

سلام عزیزم.منم میلی گلد رو نصب کردم.فقط مطمئنه به نظر شما؟بعد اگه بفروشیم پول چطور به حساب مون برمیگ ...

منم هنوز فروش نداشتم فقط ۳۰۰ هزار تومن خرید زدم 

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
شرایطش چیه؟

*خلاصه طرح جدید اعتبار ملی *
نرخ تسهیلات : *۱۵درصد*
مدت سپرده گذاری: *۳ ماهه*
پشتوانه حساب : *کوتاه مدت ۰.۰۱ درصد*
شکل افتتاح طرح : *غیرحضوری و حضوری*
پرداخت تسهیلات : *کاملا غیر حضوری*
پروسه زمان واریز تسهیلات:
*حداکثر سه ساعت بعد از اتمام امضا الکترونیکی قرارداد(یک ساعت زود تر نسبت به طرح مهربانی)*
سقف تسهیلات: *پنج میلیارد*
مدت بازپرداخت : *حداکثر ۳۶ ماهه*
نوع عقد : *مرابحه*
تعدادضامن :
*تا ۳۰۰ میلیون یک ضامن و تا ۵۰۰ میلیون دوضامن*
پیش بینی جذب منابع طرح : *۷۰همت*
*افتتاح طرح به نام و برای همکاران مجاز ولی جهت دریافت باید مانند طرح مهربانی انتقال امتیاز به اشخاص درجه یک خانواده صورت پذیرد*
حداقل سپرده گذاری برای اشخاص حقوقی جهت استفاده از طرح اعتبار سازمانی  :
*یک میلیارد ریال و امکان انتقال امتیاز به کارکنان وجود دارد *
*نکات قابل توجه* :

دوستان درست که رسالت و مهر میگن ۴ درصد ولی عملا اینطوری نیست

2810