2777
2789

سلام سلام دوستان جانم😘❤

وقت همگی بخیر و نیکی❤

اومدم اختتامیه طلای فصل بهار رو نشونتون بدم و تا انشالله انگیزه ای بشه برای همه🤩

پیرو صحبت دوستان راجع به پارسیان تقلبی حقیقت منم ترسیدم گفتم ببرم تعویض کنم ولی طلافروش با کمال میل همه رو ب قیمت تابلو برداشت و گفت شما هرچی داشتی بیار من برمیدارم😐

خلاصه من پول قلک بچه ها و عیدیهاشون و هرچی داشتن و ریز ریز میدادم پارسیان۲۵۰سوتی-۳۵۰-۵۰۰-۵۰سوتی همینجوری میخریدم براشون درمجموع۳/۴۰۰گرم پارسیان داشتن گفتم برای اینکه زیاد ضرر نکنم چون تعویض طلا همیشه ضرر داره،بهتر بدون اجرت بخرم یه پلاک زنجیر نو ولی فقط با سود۵درصد براشون گرفتم

پلاک زنجیر۳/۵۶۰و من ۱۱۳۰نقدی دادم

و اینطوری شد که فقط ۱۶۰سوت ب وزن طلاشون اضافه شد اینم از من بپذیرید برای خرداد ماه🤭🤩

واقعا ب جمله قطره قطره جمع گردد ایمان داشته باشید این پلاک زنجیرشد۱۲۵۵۰ که پولش همش خرد خرد جمع شده بود

و من هرپارسیانی که میخریدم قیمتشو مینوشتم حساب کردم ۳میلیون سود کرده بودم🥰

سلامتی و روزی بابرکت نصیب قلب مهربان تک تک شما عزیزان💞💞💞💞

بد جووووووووور😭همیشه با هم بحث و دعوا داریم سر این مسئله.در مورد شم اقتصادی همسرم همین بس که پول قر ...

عجب

مرد انقد ولخرج ندیدم

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان چطوری همسرم رو راضی به باکس بندی کنم همیشه میگه این ادا ها چیه ما قناعت کنیم خرج نکنیم م ...

قرار نیس برا همه یه نسخه پیچید

منم از این قرتی بازی های باکس ندارم همون اول ماه ک پول میگیرم قسط ها رو میدم خرجای دیگه هم ازش کم میکنم

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
سلام عزیزمنه دیگه میشه تو پیامم هم گفتم که.فرض کنیم من وام مهر آخری رو در ۱ آذر ۱۴۰۲ گرفتماز اون تار ...

ممنون عزیزم لطف کردی

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
بچه ها خرداد ماه تموم شد ی گزارش فصلی بدین و برنامه ریزی هاتون برا سه ماه بعدی. تا تایپیک یکم رونق ب ...

عزیزم خیلی کامل بود برنامه اتون،،،ولی چرا کامل نمیگید،من الان تو شرایط شما هستم فقط ما سه نفریم با یه بچه سه سالو نیمه.

برای منم زیاد از حقوق نمیمونه و شوهرمم مجبور بره اژانس،

چون یکم داره انرژیم میفته بخاطر همون گفتم کامل بگید که بتونم منم ایده بگیرم

میلی گلد رو امروز نصب کردم

چ خوشم اومد ازش

پولای خورد و زیر یک ملیون رو از این به بعد توی میلی تبدیل میکنم🙂🫰🏻

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
بنظر من از یه دوره سادهتر و کم هزینه تر شروع کن عزیزم اول ببین کار تو ارایشگاه برات اوکیه یا نه بعد ...

منم خیلی دوست دارم یه کسبو کاری برای خودم راه بندازم ولی نمیدونم چی؟

دوست داشتم برم مژه کاری،،ولی الان همه مژه کار و ناخن کارن!

یا میگم قالیبافی یاد بگیرم انجام بدم ولی ادم تو خونه نشستن نیستم سریع خسته میشم.

امکان کارکردن تو شرکت. ها واینجور جاها رو ندارم...چون بچه کوچیک دارم.

یا میگم یه پیج بزنم محصولات محلی شهرمون رو بفروشم که اونم باید همش گوشی دستت باشه منم زود سردرد میشم ...

نمیدونم احساس میکنم همه راه ها برام بسته اس🥺

و روزا و ماها همینجور دارن میانو میرن ولی من بی هدف خیلی دارم اذیت میشم

منم خیلی دوست دارم یه کسبو کاری برای خودم راه بندازم ولی نمیدونم چی؟دوست داشتم برم مژه کاری،،ولی الا ...

عزیزم دیگه واسه هرچیزی یه بهونه و انرژی منفی میاری ماشالا تو تخت که نمیشه کسب و‌کار راه انداخت به هرحال هرچیزی سختی داره

ناخن و مژه تو بقیه کشورها هم مثل کانادا و ترکیه جز مشاغل پرطرفدار و پردرآمده

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم دیگه واسه هرچیزی یه بهونه و انرژی منفی میاری ماشالا تو تخت که نمیشه کسب و‌کار راه انداخت به هر ...

بهونه نبود واقعا شرایطم اینطوریه...بلاخره برای شروع یه کسبو کاری باید تموم شرایط رو سنجید دیگه،منم شرایطم اونطوری بود

2810