2777
2789
گزارش خرداد ماه عارضم خدمت همه دوستان و @masumehjoon عزیزاین ماه ماه پرخرجی میشد ک نذاشتم یه مسا ...

آبی جون ♥️

دقیقا همون لحظه ای که خسته میشی، از همه جا و همه کس نا امید میشی، همون لحظه که بیخیالی و می‌سپاری به خدا

دقیقا همون لحظه اتفاق می افته ♥️

خواهر من چند سال سقط های مکرر داشت، حدود ده سال

باردار میشد، قلب بچه تشکیل می‌شد و بعد از کار می ایستاد 💔

هیچ پزشکی هم علت رو تشخیص نمیداد

بالاخره بعد از سال ها، یه متخصص ایمونولوژی فهمید

آخر کاری که دیگه علت معلوم شد، درمان شد، این دفعه دیگه باردار نمیشد 🥺

سرتو درد نیارم جانم، خلاصه که چند ماهی گذشت و دیگه بهش فکر هم نمیکرد

عید اومد خونه تکونی سنگین کرد، مهمانی داد، مهمانی رفتیم

رفتیم سفر، چقدر تو دشت بدو بدو کردیم 😊

بعدا فهمیدیم خانم دو ماه و نیمه بارداره 🥰

و بچه با اون حجم کار سنگین به سلامتی به دنیا اومد ♥️😍✨

سه سال بعد‌ش دوباره اقدام کردن و دومی به دنیا اومد 🥰✨

سه سال بعدش دیگه اقدام نکردن اما صلاح خدا به سومی بود 🤭😇😊🥰

ان شاءالله قسمت شما و همه ی دوستان 🥰

نمیدونم قابل هستم یا نه، اما الان که دارم دخترمو شیر میدم، از ته دل برای تو عزیزدل و همه ی دوستای قشنگم دعا میکنم، بهترین از هر چی خیر و نیکیِ😍🥰

✨✨✨✨

@سماااااا20    جون دستت درد نکنه واقعا ایده ی خوبی بود حتما دست به کار میشم و کیسه ی لقمه میدوزم برای دخترم 🥰😊

✨✨✨✨

گزارش چهارشنبه 

مهمان داشتم، همه چیز عالی پیش رفت جز اینکه همسرم قرار بود ماست سون بخره برای سس سالاد 

اما یادش رفت، منم یادم رفت 🥺

موقع سفره گذاشتن یادم اومد، هیچ نو ماستی هم نداشتم 😢

مجبور شدم همون موقع  از ا س ن پ سفارش بدم، و سس سالادی که از فروشگاه با تخفیف 45 میداد، رو 55 بخرم،

10 تومنم پیک گرفت 👀 

یه سس 65 تومن پای من آب خورد

اگر حواسمو جمع میکردم، میتونستم با همون 45 تومن بخرم 😊

همیشه که نباید از کارای خوبمون گزارش بدیم، یه بار هم از خرابکاری هامون بگیم 😅

اگه اطلاعاتمون کامل نیس کاش راهنمایی اشتباه نکنیم!!! اگه در قولنامه چک قید شده باشه (منظور در ازای م ...

عزیزم من ی سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید.

موقعی ک شوهرم خونه مونو خرید همون لحظه ب نام من زد وخونه سند تک برگ داره یعنی کلا ب اسم خودش نبود ک بعد ب نام من کنه مستقیم سند از فروشنده ب اسم من شد.حالا گفتم ی وقت خدای نکرده میشه پس بگیره.

البته شوهرم خودش با رضایت کامل ب نامم زده اصلا پشیمون نیست.گفتم ی سوال از شما کنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اومدم با گزارش پس اندازی جدید 

این مدت سعی کردم همیشه غذام اماده باشه که همسرم هوس غذای بیرون نکنه

مادر شوهرم اش داده بود دیروز امروز اومدم غذا درست کنم گفتم اینو بخوریم باید آشو بریزم دور 

جای غذا درست کردن نشستم مانتو دوختم و اشو داغ کردم با نون خوردیم چون خودم اصلا اش درست نمیکنم همسرم خیلی لذت برد

یکار  دیگم کردم 

شهریه باشگاهم ماهی هشتصد بود با کرایه و اینام ماهی ی تومن میشد 

دیگه نمیرم تو خونه با برنامه تو گوشیم یا شبکه های ورزشی ماهواره ورزش میکنم

جدا از پولش تو وقتم صرفه جویی میشه یا همزمان که دارم ورزش میکنم غذامم رو گاز حواسم بهش هست 

معمولا چون از سرکار میرفتم باشگاه تا برسم هشت میشد وقت نبود یا خسته بودم غذا از بیرون میگرفتیم

خلاصه با ی تیر چهار نشون زدم

شهریه باشگاه ندادم

کرابه باشگاه ندادم

صرفه جویی در وقت

و تو خونه بودن و در نتیجه غذا تو خونه خوردن

اخر هفته خوش بگذره ❤️

سلام عزیزمنه دیگه میشه تو پیامم هم گفتم که.فرض کنیم من وام مهر آخری رو در ۱ آذر ۱۴۰۲ گرفتماز اون تار ...

سلام عزیزم.

من خانه دارم سال قبل ۲۰ تومن وام فوری از مهر گرفتم اگه معدل حساب داشته باشم میتونم ۵۰ تومن دوباره وام فوری بگیرم؟

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
⭕دیجی پی⭕ و ⭕اسنپ پی⭕❤️❤️❤️دوستان نمیتونم فعالشون کنم خواهشا کسی میدونه بگه❤️❤️❤️ ...

دیجی پی رو که دوباره باید سر بزنید 

اسنپ پی هم فکر کنم خیلی از اسنپ تون استفاده نکرده باشین

بازای استفاده از اسنپ، میزان اعتباری که تعلق میگیره بالاتر میره

دوستان خوبین 

من چند روزه ب این حرف معصومه جون ک میگن هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست رسیدم 

چند روزیه ک همسرم واقعا داره منو تحقیر میکنه ب خاطر پول 

مثلا بهش گفتم فلان چیز احتیاج دارم  برم بخرم میگه  نگو برم بخرم تو ک خودت پولی نداری بگو تو برام بخر منم اگه پول داشتم میخرم .

یا امروز ک میخواست بچه رو ببره خونه مامانش خودشم از اونجا بره سرکار  گفتم اگه میشه نبر چون دیروز اونجا بوده

اینجوری بد عادت میشه هروز میگه منو ببرید اینور اونور 

برگشته میگه باشه نمیبرم ولی چندروز دیگه برا عروسی ک دارین (عروسی اقوام نزدیک ماست)منم حالتو میگیرم کاری میکنم ب گریه کردن بیفتی پول آرایشگاه و کادو ندم ببینم کی میاد ب تو پول میده.  متاسفانه همه مسائلم باهم قاطی میکنه

همه ی اینارو نوشتم ک بگم توروخدا برا خودتون پس انداز مخفی داشته باشین نگین شوهر من خوبه 

شوهر منم خییلی خوب و دست و دلباز  بود چند روزیه اینجوری شده. متاسفم براش 

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

من دوتا بچه دارم هردوامسال کلاس اول میرن وتولدشونم شهریوره

وکلی کادو میخوان چون بیشتر چیزارو‌حواله دادم به روز تولدشون🤣حالا اومدم از خرداد دوتا قلک گذاشتم یکی مال مدرسه یکی مال تولد

هرروزم‌میان میگن پولمونو ننداختی فلک 

خیلی خوب شد اینجوری برام‌یهو بهم فشار نمیاد چون همینا اونجور که خودم حساب کردم باید بالای ده تومان پول داشته باشم بتونم انجام بدم ‌ واینجوری همسرم که محل کارش تهرانه برگشتنی خونه یه اسنپ میگیره واون پولو میندازم قلک دیگه از چهار تا خرج گنده درامانم

بچهام هرکدوم کیکاشون وتم شونم انتخاب کردن کادوهاشونم گفتن 

😍😍😍

گزارش خرداد ماه عارضم خدمت همه دوستان و @masumehjoon عزیزاین ماه ماه پرخرجی میشد ک نذاشتم یه مسا ...

عزیزم بابت اون مشکل من میتونم کمکتون کنم ان شاالله اگردوست داشتیددرخواست دوستی بدید باهم صحبت کنیم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام گلم این قسمت رو بزار من راهنمایی تون کنم چون منم مثل شما شده بودم.من 10 سالی طول کشید تا خونه و ...

چه جوری باکس میزارید؟

انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم وقتی وابستگی از بین رود انسان وارسته میشود

عزیزم من ی سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید.موقعی ک شوهرم خونه مونو خرید همون لحظه ب نام من زد وخونه س ...

نه عزیزم نمیتونه پس بگیره چون تو قولنامه قید شده که خرید و فروش بین طرفین صورت گرفته ( گفتم فرقی نداره صوری یا واقعی ، برای شما که دیگه واقعن خرید شده اصلن جای نگرانی نیس مبارکتون باشه)

@masumehjoon سلام خانمها و معصومه جون راهنمایی میخاستم میخام جایی برم سرکار قسط زیاد داریم تصمیم گر ...

سلام عزیز دلم ❤️ والله سر رشته ای از این کار ندارم گلم 

ولی اکه نظر منو بخوای چون میگی بدهکاریم و به قولی پول لازمیم 👌

الان ۲۲تومن مبلغ بالایی که بخوای بری یاد بگیری 

من باشم یکی از کارهای زیبایی رو انتخاب میکنم و هزینه بابت یادگیری اش کم میدم و ...وقتی حرفه رو کاملا یاد گرفتم 

ازش کسب در آمد کردم ...پخته تر شدم ...پس انداز کردم ...میرم به کارهای دیگه از زیبایی ...کارهای پر در آمدش همون ناخن و همون تتو که زهرا جان دوستم رفت چند ماهی دوره اش رو گزروند 

الان به پول پول نمیگه 👌

یادت باشه سنگ بزرگ نشونه ی نزدن 👌

نه عزیزم نمیتونه پس بگیره چون تو قولنامه قید شده که خرید و فروش بین طرفین صورت گرفته ( گفتم فرقی ندا ...

عزیزم خونه ما رو هم شوهرم خرید وکالت نامه داشت از فروشنده 

نرفت دنبال کارا سند ک به اسم خودش بزنه 

بعد دو سال با همون وکالت نامه زد به نام من 

خدایی نکرده اگه مشکلی پیش بیاد می‌تونه پس بگیره؟

ســـــــــلااااام مجدد به روی مااااه همگی💕ممنون عزیز مهربانمگلم وااااقعا ممنونم بابت زمانی که میذار ...

قربونت برم عزیزم ♥️

منتظر پیشرفت های کوچیک و بزرگت هستم ❤️

گزارش کار بده 👌 تا خودت هم انگیزه بگیری برای پس انداز کردن ....دیگه نرو بعد یه سال بیا 🤗😉😊

2810