سلام به همه خانم های مدیر و مدبر ❤️
خرداد ماه تموم شد و میخام گزارش این ماهمو بدم بهتون
۱- آشنایی با طلاسی و خرید ۲/۵ گرم طلا از سایت( پس انداز مخفی )
۲- پرداخت شهریه سه ماهه ژیمناستیک و خط و رباتیک ( کلاسایی که پسرم میره به مبلغ ۸ تومن )
۳- فریز کردن ۵۰ بسته انبه برای زمستون
۴-تولد سه سالگی دخترم و خیلی شیک برگذار کردیم
۵- یه ست کامل لباس مهمونی برای پسرم خریدم
۶- یه مسافرت یک هفته ای شمال رفتیم
۷- و در جهت رسیدگی به خودم
لیزر - پدیکور - ژلیش ناخن پا- اصلاح ابرو - خرید لباس خونه ای و
چکاپ تخصصی ریشه دندون هام
--------------------------------------------------
یه تشکر ویژه میکنم از دوستای خوبی که طلاسی رو معرفی کردن من خیلی تا با الان راضی هستم اول خرداد آشنا شدم و چون نقدی داشتم و طلافروشی ها تو اون تایم بسته بودن به پیشنهاد دوستان از طلاسی خرید کردم اولین خرید و ۵ خرداد زدم و امروز موجودی طلام ۵/۲۶۹ بود به مبلغ مشخصی برسه فروش میزنم
تصمیم دارم دفعه بعد با میلی خرید بکنم ایشالله بعدا نظرم در مورد اونم میگم اینجا ❤️🙌
خانم گل هایی که بچه دارین قطعا همتون آگاه هستید ولی صرفا جهت یادآوری مجدد حتما روی بچه هاتون سرمایه گذاری کنید از کودکی ( ورزش - هنر - مهارت )
فریز کردن انبه تو این فصل. و یکی از دوستان عزیزم چند سال پیش بهم یاد داد همیشه تو این فصل میخرم پوست میکنم دونه هاشو میگیرم و تو پاکت فریزر بسته بندی میکنم و از مهر اینا که هوا رو به سردی میره عصرا واسه بچه هام شیر انبه درست میکنم یک موزم میندازم و بجای شکر هم یکم شیره انگور میریزم هم مقوی هست هم کلا ما ابمیوه فروشی هیچ وقت نمیریم دو تومن انبه خریدم ۵۰ بسته شد یه دو تومن دیگه هم میگیرم کامل زمستون مارو بسه
دختر خوشگلم سه ساله اش شد و ما برای اولین بار براش تولد گرفتیم( یک سالگی و دو سالگی رو رفتیم ترکیه همون تاریخ و تو هتل براش یه تولد کوچیک گرفتیم البته کیک و دیزاین خود هتل برامون رایگان انجام داد) که با پدر بزرگ مادربزرگ ها و عمو و خاله کلا ۱۴ نفر بودیم رفتیم رستوران اتاق تولد تولد دیزاین شده اختصاصی سرویس چای و غذا که ماهیچه بود
و سفر شمال که صرفا برای ما چیزی فراتر از تفریح خودمون بود تو این سفر پدرشوهر و مادرشوهرم که سن و سالی دارن و همراه کردیم کلا هدفمون این بود که اونا رو یه سفر ببریم چون سن شون بالاس و دیگه خودشون به چشم نمبینن برن و خیلییییی بهشون خوش گذشت و میدونم که دعای خیرشون پشت همسرم و زندگیم هست و برای من خوبی دیگه ای که داشت این بود بارها و بارها از اون روزهمسرم از من. تشکر کرده و میدونم که خیلی به چشمش اومد❤️
و در نهایت از خدا میخام که
تن همه تون سالم ، دلتون شاد و جیب تون پر پول باشه 🙌😍