2777
2789
دانشجویان دکتری از وزارت خونه حقوق ماهانه میگیرن عزیزمدانشجوی دکتری حق کار و اشتغال ندارهبله دکتری س ...

سلام

من دانشجوی دکترا هستم یه دانشگاه دولتی در تهران که با عرض معذرت اسم رو نمیتونم بگم

خیر حقوق نمیگیریم

گرنت سه ماه یه بار یه مبلغ بسیار ناچیز و خجالت آور

ادامه بحث لطفا مایل بودین دورهمی تگ کنین که بگم 

عزیزم میلی گلد هم مثل طلاسی هست یعنی ما خورد خورد طلا ثبت میکنیم در آخر پول تحویل میگیریم

عزیزم تو پستهای زیادی در اینجا این دوتا مقایسه شدند

خلاصه بگم میلی تحویل فیزیکی فقط شمش داره اونم باید وزن به حداقل ۵ گرم برسه برای وقتی خوبه نیاز به تحویل فیزیکی ندارین کارمزد خرید نیم درصد کارمزد فروش یک درصد

برای اینکه بحث از حوصله تاپیک خارج نشه لطفا خود سایت میلی گلد رو در گوگل بزنین قشنگ همه اطلاعات و مجوزها رو میاره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیز من وام گرفتم از بانک مهر آیا الانم معدل حساب دارم یا تا موقعی ک وام تسویه نکنم ندارم؟ ...

سلام عزیزم

نه دیگه میشه تو پیامم هم گفتم که.

فرض کنیم من وام مهر آخری رو در ۱ آذر ۱۴۰۲ گرفتم

از اون تاریخ به بعد هم با حسابم کار کردم یعنی سپرده داشتم

از ۲ آذر به بعد مجدد میانگین جمع میشه

با فرض اینکه از کل میانگین ام تو همون وام قبلی استفاده کردم که من معمولا اینطوریه 

پشت سر هم وام میگیرم از بانک مهر   هر بار کل میانگین رو استفاده میکنم باز دوباره از فرداش میانگین جور میکنم

هم زمان هم میشه چند تا وام مهر داشت من همین الانم دو تا قسط مهر میدم و به زودی میرم سراغ سومی

عزیزم میلی گلد هم مثل طلاسی هست یعنی ما خورد خورد طلا ثبت میکنیم در آخر پول تحویل میگیریم

تو پیام قبلیم اشتباهی گفتم کارمزد فروش ۱ درصد در میلی

نه نیم درصد است چه خرید چه فروش

سلام خانوما من هرچی اینجا میخونم بیشتر اعصابم ازکارای خودم خورد میشه    من خیلی بی ملاحظه خرج میکنم همسرمم همینطور . دور ریز زیاد داریم . خرید زیادمیکنیم هرچی خوشمون بیادمیخریم گاهی چیزایی میخریم که بعدا پشیمون میشیم . مثلا من چندروز پیش  طلاخریدم کلی اجرتش شد خیلی حیفم اومد اما به روی همسرم نیاوردم که حرف نشنوم . 

کاش بیشتر اینجا سربزنم و مدیریت یادبگیرم 

این آخرین پیامم در این رابطه است .شاید به درد بقیه هم بخوره ...من خودم دانشجوی دکتری علوم انسانی هست ...

تمام نکاتی که گفتین درسته، پارسال همین موقعها همسرم درگیر پروسه دفاع رساله اش بود و به عینه میدیدم که چه زجری داره تحمل میکنه، از نگارش رساله تا چاپ مقاله و تایید و هماهنگی اساتید برای دفاع و ...

و بدترش اینکه بعد از گرفتن مدرک تقریبا هیچ تاثیری در ارتقای شغل نداره متاسفانه..‌. در ضمن هیچ حقوقی هم در کار نبود🤧

البته شاید رشته های مرتبط با پزشکی قضیشون متفاوت باشه.

💮💮💮💮💮💮

نکته اقتصادی پستم: 

من فصل نخودفرنگی که الان دیگه آخراشه، دو سه کیلو نخود میگیرم با چند تا دونه ذرت خوب و چند تا دونه هم هویج درشت، همو رو آب پز میکنم (نخود و ذرت رو دون و هویج رو نگینی خرد میکنم) 

داخل زیپ کیپ توی فریزر میذارم. 

برای مایه ماکارانی، الویه، سالادماکارانی و حتی داخل پلو مواقعی که عجله دارم و فرصت تهیه غذا نیست خیلی عالی میشه.

در مورد کیسه های خرید که صحبتش شد بگم که من برای داخل سطل زباله و به صورت چند لایه استفاده میکنم و برای اینکه نشتی نده روی هر لایه یه از دسته کاغذهای کاملا بلااستفاده میذارم (با خاطر کارم مصرف کاغذم زیاده و بعد از اینکه از همه قسمتهای سفیدشون استفاده کردم در نهایت میذارمشون برای این کار) 

کاغذها آب زباله رو جذب میکنن و داخل سطل هیچ وقت کثیف نمیشه و آسیب کمتری هم به محیط زیست وارد میشه.

تمام نکاتی که گفتین درسته، پارسال همین موقعها همسرم درگیر پروسه دفاع رساله اش بود و به عینه میدیدم ک ...

با عرض معذرت و شرمندگی بنظرم آدم ۵ سال گارسون باشه باز تهش یه پیشرفتی میکنه شاید یه پرایدی بخری تهش مثلا سرپرست سالن بشی

ولی دکترا تو ایران همش پسرفته نه تنها باید از جیب بخوری بلکه بعد ۵ سال با مدرک دکتری خیلی سخت تر از مدرک ارشد استخدام میشه

فقط کار و کار و مهارت

از این لحاظ گفتم که خانومایی که بچه دارن فکر نکنن بچه دانشگاه قبول شه ایندش تضمین

حتما کنارش ورزشی، هنری، زبان انگلیسی که صد در صد واجبه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ارمغان جان سلام صبحت بخیر تقریبا ۸۰درصد اینهایی که گفتی من هم اجرا میکنم و چه خوبه تنها نیستم فقط بر ...

سلام عزیزم

گلم همونطور که بارها گفتم اصلا هیچ برنامه غذایی مشخصی  ندارم و هیچ چیزی هم یادداشت نمیکنم😊

مثلا الان هوس جوجه کنیم یا موادش داشته باشم درست میکنم

فردا هوس ماکارانی کنیم همینطور.....

و اینکه تقریبا ۹۵ درصد مواد غذایی من موجود و کامله....

هر دفه هرغذایی بر طبق زمان و فرصتی که دارم ، جور بشه درست میکنم....

فقط حواسم هست که چند غذای سرد مزاج پشت سر هم مصرف نکنیم... مثلا قورمه سبزی، عدس پلو، شیر، الویه، شیر برنج،  خیار سبز.ماست و...‌ اینا سرد مزاج هستن که زیاد هم مصرفش نداریم و هیچ زمانی در یک روز هر دو مورد برای ناهار و شام یا دو روز پشت سرهم برای ناهار تهیه نمیشن....

چای هم همیشه با نبات مصرف میکنیم و اهل مصرف قند نیستیم....

کلا اهل نوشتن نیستم عزیزم... هیچی را یادداشت نمیکنم مگر اینکه خیلی مهم باشه....

سلام خانمهای فعال و دوست داشتنی ❤️ 

صبحتون بخیر 

خدمتتون که عرض کنم ☺️ یکی از خوبی‌های آشنایی من با این تاپیک که خیلی برای خودم مفید و جالب بود اینه که همیشه به خودم میگفتم محال هست آدم بتونه با پول پیک موتوری (شغل شوهرم )یه زندگی چهار نفره رو بچرخونه

درواقع با هفته ای یک و نیم یا نهایتا دو تومن برای خرج غذا و میوه فقط!!

اینجا که اومدم برنامه ریزی دقیق رو یاد گرفتم ، دیدم  وقتی 

بجا و درست خرج میکنم پولی که بدستم میاد چقدر برکت داره 

حتی از کنارش یه کوچولو پس انداز هم میشه کرد 

یادم گرفتم زندگیم رو با زندگی دیگران مقایسه نکنم و قبول کنم باید باتوجه به شرایطم چرخ زندگی رو بچرخونم،،،،،دوری از چشم و هم چشمی،،،،

☑️☑️نهایتاً میخوام اینو بگم که اگه عزیزی میاد ریز خرج و کارای روزانه خودش رو اینجا میگه خیلی‌ خیلی میتونه مفید باشه برای امثال من و بقیه که شرایطمون شبیه همه 

این هفته یه پولی دستم اومد دیدم بهتره باهاش خریدای عمده رو انجام بدم 

یه کارتن روغن ، رب گوجه و یه کیسه برنج محلی خریدم 

حساب کردم دیدم خیییلی به نفعم میشه تا بخوام تک تک بخرم 👌👌👌👌

یه کارتن هم ماکارونی سفارش دادم برام بیارن اینجور دیگه خیالم راحته لااقل یه سری چیز ا رو تا مدتها دارم 

سلام خانما، من یه دونه سکه پارسیان ۱.۵ گرمی از خیلی وقت پیش داشتم، امروز پول لازم بود رفتم بفروشم، ی ...

عزیزم فکر کنم شهر تا شهر فرق کنه 

الان شهر ما طلافروشان  پارسیان رو خیلی بهتر از طلا میخرن

حتی به همون قیمت لحظه ای 

مثلا پارسیان یک گرمی رو تو نرخ طلا ضرب میکنن بدون اینکه درصدی کمی کنن

با عرض معذرت و شرمندگی بنظرم آدم ۵ سال گارسون باشه باز تهش یه پیشرفتی میکنه شاید یه پرایدی بخری تهش ...

دقیقا درسته. من همیشه میگم اگه میدونستم دانشگاه رفتن تو ایران فقط یه اسمه و مدرک قرار نیست چیزی به مهارتهام اضافه کنه هیچ وقت، وقت و انرژیمو برای گرفتنش هدر نمیکردم، البته درسته که ممکنه از نظر درک و شعور یا مثلا قدرت تصمیم گیری و یا ارتقای شخصیت کمک کننده باشه اما اینها رو میشه تو مدرسه هم آموزش بدن که نمیدن. 

چند روز پیش یکی از دوستان فکر کنم شهزنان بود که در مورد تصمیم پسرشون برای ادامه ندادن تحصیل نوشتن، خواستم بگم اینکه به تصمیم پسرشون احترام گذاشتن واقعا ارزشمنده و همون مکانیک شدن تو فضای اجتماعی و شغلی الان ما شرف داره به اینکه چندین سال با هزاران مشقت لیسانس مهندسی مکانیک بگیره و بعدش بیکار بمونه. 

شاید به نظر بعضی از دوستان این بحث غیرمرتبط باشه، 

ولی حقیقتا ارتباط مستقیمی با موضوع و روح تاپیک داره، 

اما به احترامشون دیگه در این مورد ادامه نمیدم

خسته وناامیدازبانکهاوموسسه هابرگشتم وهیچی عایدم نشدیه صدتومانم بخوام وام بگیرم بدون سپرده نمیدن فقط ...

منم شرایط تورو دارم ،اینکارو نکن چون قیمت طلا به احتمال زیاد افزایش پیدا میکنه

با عرض معذرت و شرمندگی بنظرم آدم ۵ سال گارسون باشه باز تهش یه پیشرفتی میکنه شاید یه پرایدی بخری تهش ...

یاس عزیز لطفا برای بحث دکترا و مهاجرت برای دوستانی که به این بحث علاقه دارن تاپیک جدا بزنید و اینجا ادامه ندید

یاس عزیز لطفا برای بحث دکترا و مهاجرت برای دوستانی که به این بحث علاقه دارن تاپیک جدا بزنید و اینجا ...

عزیزم من قصد ادامه ندارم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810