2777
2789

سلام دوستان چطوری همسرم رو راضی به باکس بندی کنم همیشه میگه این ادا ها چیه ما قناعت کنیم خرج نکنیم میمونه تو کارت بعد از ماه هر چی خواستی بخر

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔

بچه ها وقتی میوه میخواین بخرین ترجیحا خودتون برین خرید، اقایون هر چقدرم زرنگ باشن و حواس جمع بازم عین ما خانمها همه جوانب رو نمیبینن. 

اول اینکه ما دیشب از جایی میوه خریذیم که همیشه سرششلوغه و بالای مغازه زده حاجی ارزونی😑😑😑ولی باورتون نمیشه امروژ یه جای دیگه رفتیم که‌ اونجا مغازه گسترده ای هست فقط اسمش حاجی ارزونی نیست😏😏😏😏هر کیلو زردالو ۱۵۵ بود در حالیکه حاجی ارزونی هر کیلو ۱۹۰ تومن و همون زردالو دقیقا همون 

اونی که حاجی ارزونی نیست هم جز تاپ های شهرمون هست ها

ولی شما تفاوت قیمت رو ببین

ما شهر توریستی هستیم و میوه بسیار گرونه اینجا

بهدهمسزم گفتم ببین ۴ کیلو میوه ازش بخریم نزدیک ۲۰۰ تومن پول اضافه باید بدیم!!!! اخه میوه هاش حتی اخر شب هم تمییزه این حاجی ارزونی ولی خب مگه روز رو از ما گرفتن روز میتونیم از اونی که ارزونتر میده و اتفاقا اینم شناخته شده هست بخریم

رقابت تو شهر بین این دوتا هست اخه

به همسزمم گفتم حتی برای پیاز خریدنم دیگه نمیرم مغازش

ولی اینم بگم تو میوه خریذن مواظب اقایون باشین چشم از شوهرم برداشتم دو تا هلوی خیلی له ریخته بود تو میوه ها 🥴🥴🥴ما خانمها ولی دقت زیاد دارریم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان چطوری همسرم رو راضی به باکس بندی کنم همیشه میگه این ادا ها چیه ما قناعت کنیم خرج نکنیم م ...

بعضی از آقایون نسبت به کلمه قناعت و صرفه جویی گارد میگیرن

الان که این جواب رو به شما داده، پس باید با روش دیگه ای وارد عمل بشی

این متن رو جایی خوندم؛ بنظرم خیلی جالب اومد و بخشیش میتونه در مسیر اهداف اقتصادی کمک کننده باشه برامون⚡️⚡️⚡️⚡️

- یه دفتر مخصوص هدف گذاری برای خودت داشته باش 

- توی این دفتر اهداف کوچیکی بنویس برای اینکه بهتر از قبلت بشی 

- مدام به خودت یادآوری کن که قدم های الانت آیندتو میسازن   ( این عااااالی بود   )

- گاهی بدون انتظار برای خوشی دلت به کسی که نیازمنده کمک کن 

- به خودت یادآوری کن که میتونی بخاطر خیلی از چیزا خودتو ببخشی 

- به خودت یاد آوری کن که برای هر چیز کوچیکی نیاز نیست معذرت بخوای 

- وقتی یه نفر تحسینت کرد حتی برای چیزای کوچیک نگو بابا این که چیزی نیست، ازش بپذیر چون لایقشی.

مامانِ نامی🙍‍♂️
شما از بانک مهر وام گرفتین؟وام امتیازی یا فوری؟من خونه دارم و وام فوری بهم تعلق نمیگیره چون رتبه اعت ...

ببله بانک مهر. وام امتیازی بود. مااینوبه اسم همسرم گرفتیم ولی الانم حقوق رومیریزیم به حساب من مه دوباره وام بگیریم الان میزنیم توی برنامه حدودسی تومن وام میشه بگیرم که فعلا اقساط انقدررزیاده نمیشه. من خانه دارم ولی چون چندباروام گرفتم رتبه اعتباری دارم

لطفالایک نکنین. 
این متن رو جایی خوندم؛ بنظرم خیلی جالب اومد و بخشیش میتونه در مسیر اهداف اقتصادی کمک کننده باشه برام ...

خیلی عالی بود 

به خصوص اینکه همین طور قبلا من می‌گفتم ببخشید ، حتی وقتی کسی را میخواستم صدا بزنم . الان خیلی کنترل میکنم 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
متوجه نشدم ‌‌. تو رشته ما که دوستانم که دکترا دارند و معلم نیستند تقریبا بیکار هستند . البته یادمه ش ...

دانشجویان دکتری از وزارت خونه حقوق ماهانه میگیرن عزیزم

دانشجوی دکتری حق کار و اشتغال نداره

بله دکتری سخته ولی فکر نمیکنم سختیش بیشتر از ارشد باشه همون مراحل پروپوزال و دفاع و مقاله و کنگره اوووف 😫 صرفا زمانش طولانی تره خب

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم از طلا فروشی معتبر وپرس شده گرفتم،ولی درست میگید شاید نباید این ریسک رو می کردم.آخه این دوست ش ...

چ اشتباهی.ببین سکه قبل ۸۶ اگه خریدید باید پول خود طلا رو بدید مثلا حساب کنی ببینی طلا گرمی چنده ضربدر وزن سکه کنی.حالا از ی درصد تا ۷ درصد طلا فروش روش سود میکشه .مثل طلا خرید و فروش میشه و حباب سکه امامی یا همون سکه سال ۸۶  رو نداره.رسید خرید هم بگیر.

خیلی عالی بود به خصوص اینکه همین طور قبلا من می‌گفتم ببخشید ، حتی وقتی کسی را میخواستم صدا بزنم . ال ...

درسته من هم همینطور بودم

اما الان سعی میکنم اول جملم این هارو بنا به موقعیت استفاده کنم

- سوالی داشتم حضورتون

- ممکنه یک لحظه وقتتون رو در اختیارم بذارید؟

- ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنید

و ...

برای اینکه پستم حاوی نکته اقتصادی باشه یک نکته دیگه هم در این باب مینویسم

امشب ۱ کیلو نخود رو پاک کردم و خیس کردم تا ۴۸ ساعت خیس بخوره تا بشه چندین بسته فلافل خوشمزه و بره تو فریزر تا خوراک شبهای تابستونی مون بشه وقتی که هوس فلافل میکنیم  

-وقتایی که کار دارم یک بسته درمیارم و تو مایکروفر یخ زدایی میکنم و سریع سرخش میکنم و میشه یه غذای تازه

-وقتایی که میخوایم بریم پارک یک بسته درمیارم و میشه ساندویچ فلافل و میره تو سبد پیک نیک و یک شب کم خرج رو میسازم

و ....

مامانِ نامی🙍‍♂️
سلام عزیزان،من قبلا توی تاپیک‌نظرتون رو پرسیده بودم وگفتم که ۴۰ ملیون وام گرفتم چه نوع سکه ای پیشنها ...

اینکار اشتباهه. منم این اشتباهو کردم و یدونه خریدم. الان همون یدونه مونده رو دستم. هرجا بردم کسی نخریدش گفتن باید ذوب بشه تا عیارش مشخص بشه. پولمو ریختم دور انگار

شماهم نخرید از این سکه ها

من وقتایی که میدونم قراره هندونه و ملون و …میل کنیم ث یا مرغ قراره پاک کنیم، از همون کیسه های معمولی ...

واقعا اگه کیسه های خرید رو استفاده نکنیم اسیب بزرگی به محیط زیست میزنیم 

در راستای حمایت از طبیعت کاپ قاعدگی هم  استفاده میکنم 

بسیار زیاد در تولید زباله و هزینه صرفه جویی میشه

دانشجویان دکتری از وزارت خونه حقوق ماهانه میگیرن عزیزمدانشجوی دکتری حق کار و اشتغال ندارهبله دکتری س ...

این آخرین پیامم در این رابطه است .

شاید به درد بقیه هم بخوره ...

من خودم دانشجوی دکتری علوم انسانی هستم در ایران البته . هیچ حقوقی دریافت نمی شود .

شما هزینه مقالات و ... را هم باید از جیب بدهید و آیا برکشت بزنن آیا نزنند.

و دکترا خیلی خیلی سخت تر از ارشد هست .

متاسفانه قابل قیاس نیست .

بنده در این راه دیوانه شدم 🥲

البته نه فقط من ، همه دوستان در همه رشته ها و دانشگاه ها همین شرایط را دارند از آزاد تا دولتی.

البته خوب کلاس را داره همه میگن خانم دکتر .

این وسط باید بگم همه هم نمیگن فقط دوستان میگن چون بقیه کار شما را بی ارزش میکنند و وا کاری نداره که .... 

یا تو سرتون میزنند، تو داری از زندگی ات میزنی و ...

تا مقاله تو مجله  پژوهشی چاپ نشه اجازه دفاع نمی‌دن .

تو تمام هماهنگی هات را کردی با ده نفر ، یهو استاد مشاور میگه من نمیام. برای خودم اتفاق افتاد و تو مسیر زجه می زدم.

دووووور از جااااان تمام دکتر های این تاپیک دکترا در ایران حماااااااقت است .

مگر در موارد محدود.

البته این ها همه نظرات بنده در این لحظه است شاید دو سال آینده نظرم عوض شد .

آرزوی شادی برای تمام زنان سرزمین را دارم 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
2810