2777
2789
عزیزم من خیلی ازطرزگزارش دادن شماخوشم میادهمیشه یه حالت طنز توش هست ..ولی الان خبری ازش نبود ...امید ...

مرسی عزیز‌دلم انشالله 

بله متاسفانه کامم  تلخه  صبر تموم‌شده 

ولی قدرت نه 

انشالله هر کی هر دردی  و مشکلی و سختی داره درمانشو به زودی پیدا کنه منم جزوشون 

بچه ها لطفا راهنماییم کنین رفتم اعتار سنجی زدم برای وام فوری مهر تایید شد بعد قسمت بعدی که میگه تاری ...

هیچی نزن اونارو،فقط تایید بزن برو مرحله بعد

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان شما اگر ۲۰۰ میلیون ۶ ماه بگذارید داخل همین حساب بانک آینده بهتون ۲۰۰ میلیون با بازپرداخت ۴ ساله ...

عزیزم سقف وام بانک آینده چقدر هستش؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

کارهای اقتصادی این چند روزم

۱. از دیشب یکمقداری برنج مونده بود که ناهار خوردیم دوباره یکمقدارش موند 

سرچ کردم ببینم باهاش چی میشه درست کرد😁 کردمش یه کوکوی خوشمزه که با استقبال خانواده مواجه شد و چون گرسنمون بود زود خوردیم😍❤️

۲. امروز چیزهایی که لازم داشتم خرید کردم نشستم لیست غذا نوشتم با اندوخته های یخچال و کابینت ؛ و خودم رو میخوام به چالش بکشم که تا ۵ روز کارتی نکشم😉

۳. مامانم میخواستن دیدن یه نوزادی برن؛ من گفتم مامان من چندین دست لباس نامی رو دارم که براش هدیه آوردن. یک دستشو انتخاب کن و ببر ( واقعا قصد نداشتم پولشو بگیرم اما مامانم اصرار کردن و اول ۳۰۰ دادن؛ بالاخره با کش و قوس فراوان ۲۰۰ قبول کردم)

۴. عزیزی برامون از باغشون کلی گیلاس آورده بود. از قبل هم یه هندونه باز نکرده و ۵ تا هلو داشتیم. صبح که رفته بودیم خرید همسرم گفتم زردآلو و موز هم بخریم گفتم نه میوه داریم بذار تموم بشن؛ دوباره می‌خریم😋😋

۵. برای مدیریت مخارج صبحانه و سیو پنیر و کره و.. و جهت تنوع؛ کمی حلوا تازه پختم و صبحانه با نون تازه میل کردیم 🤤

مامانِ نامی🙍‍♂️
کیسه فروشگاهای زنجیره ای و کیسه خرید لباس و وسایل معمولا محکمتر از کیسه میوه تره بار هستنبرای سطل سر ...

من وقتایی که میدونم قراره هندونه و ملون و …میل کنیم ث یا مرغ قراره پاک کنیم، از همون کیسه های معمولی میوه استفاده میکنم، منتهی دو تا، که نشتی نکنه

سطلمم کابینتیه

برای ما دو نفر کافیه، هر روزم خالی میکنیم

تو کشو کیسه زباله دارم ولی اصلا استفاده ندارم

الان شما اگر ۲۰۰ میلیون ۶ ماه بگذارید داخل همین حساب بانک آینده بهتون ۲۰۰ میلیون با بازپرداخت ۴ ساله ...

عزیزم سقف وام بانک آینده چقدر هستش؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
معصومه خانم من دیشب ساعت ۱۱ و ۳۸ دقیقه درخواست وجه زدم از میلی صبح حدود ۴ اومد به حسابم قول داده بود ...

عزیزم میلی گلد هم مثل طلاسی هست یعنی ما خورد خورد طلا ثبت میکنیم در آخر پول تحویل میگیریم

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

خانما لطفا مشورت بدین بهم 

یه مقدار پول داشتم تا حدود ۶ ماه دیگه لازممون میشه دادم طلا خریدم 

یه مقدارم گذاشتم حسابم گردش بخوره وام بردارم 

الان حدود ۳۵ تومن میتونم بردارم 

سال آینده هم قصد تغییر دکوراسیون داریم به نظرتون الان بردارم باز بدم طلا بخرم سال آینده برای تغییر دکور بفروشم یا نگه دارم امتیازم بیشتر بشه همون موقع وامو بردارم با مبلغ بیشتر؟

خانما لطفا مشورت بدین بهم یه مقدار پول داشتم تا حدود ۶ ماه دیگه لازممون میشه دادم طلا خریدم یه مقدار ...

طلا بخر تا اون موقع هم پس انداز کن و وام بگیر تغییر دکوراسیون بده  سال دیگه  قطعا طلا رفته بالا سود می کنی

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
ممنونم از راهنماییت عزیزمدکترا حتی تو ایران شغل هست و حقوق داره نیازی به کار کردن نیست معمولابه امید ...

متوجه نشدم ‌‌. تو رشته ما که دوستانم که دکترا دارند و معلم نیستند تقریبا بیکار هستند . البته یادمه شما کادر درمان هستید و شغلتون تضمین شده است .

یه چیزی هم تو پرانتز بگم دکترا گرفتن سخته ، منظورم اینه با ارشد خیلی قابل مقایسه نیست ، البته غیرممکن نیست اما حواستون باشه دکترا به خصوص تو ایران نیاز به آرامش روح و روان و وقت آزاد برای فعالیت ها داره .

انشالله هر چه خیره رقم بخوره  

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
2810