2777
2789

[QUOTE=343411609]بامنی عزیزم؟ کجا گفتم شوهرم چیزی بزام نمیخره؟ فکر کنم اشتباه گرفتین خودم پرستارم همسرمم مهندس ارشد ...[/QUOT

یاسی جون با من دوست میشی؟قول میدم رفیق پایه ای برات باشم ،دوسه تا از دوستامم میارم همین تاپیک بغلی   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار خیلی اشتباهیه عزیزم ادم باید جنس درست و اصل با وکیوم و بانکی بگیره دیگه شما هم که پولت به سکه ام ...

عزیزم از طلا فروشی معتبر وپرس شده گرفتم،ولی درست میگید شاید نباید این ریسک رو می کردم.آخه این دوست شوهرم خودش وخانواده همسرش سالهاست باپس اندازهاشون سکه می خرند وبعد برای خرید خونه و...میفروشن.برای همین به حرفش وتجربه ش اطمینان کردم.دیگه توکل برخدا.ولی فکر نکنم دیگه از این ریسک ها بکنم😐

راستی دوستان چند نفری دیدم نوشته بودند طلای شکسته خریدند،میشه لطفا راهنمایی کنید طلای شکسته چی هست؟آیا برای پس انداز مناسب هست؟

وام گرفتن از رسالت خیلی صبوری میخاداز جای دیگه نمیتونید وام بگیرید؟هر چند اکثر واما سپرده ای شده

مهرایرانم هست ولی اون اقساطش 18ماهه است وسنیگترمیشه برامون شوهرم راضی نمیشه بخاطر100تومن اینقدقسط بده اگه امتیازبخریم بازم پروسه اش طولانیه؟

سلام خانما گل 🌸✋

درراستای پس انداز هرماه🌺

اینجا دوستان گفته بودن پارسیان تقلبی شده 😔

من  رودلم  مونده بود از منم شاید داشته باشه 😄

داخلشون هرچندطلافروش که ازش میخرم اطمینان داد✅

ولی دیشب دریک حرکت انتحاری🤭

هرچی پارسیان پس انداز کرده بودم

تبدیل کردم به دستبند دست دوم ولی (نو)بود👌

(جالب عصرش براش ینفرآورده بودبرای فروش

از۶تاپارسیان ۴تاش تقلبی ازکاردرآمده 😩)

منم دیدم تاتنور داغ نون چسبودنم😅 

آخ خیلی استرس گرفته بودم وقت ردکنم بره☘️

ولی آخرسر ۵ت موند😊 ایشالله جوربشه 🤲 

الهی بیشتر قسمت شماها🙏

معصومه جان خصوصی ببنید مرسی💐

بچه ها لطفا راهنماییم کنین رفتم اعتار سنجی زدم برای وام فوری مهر تایید شد بعد قسمت بعدی که میگه تاری ...

چه مدته در حسابتون پول گذاشتین؟

مثلا اگه ۶ ماه گذشته پول گذاشتین تاریخ رو باید از ۲۹ آذر ۱۴۰۲ بذارین تا ۲۹ خرداد ۱۴۰۳

خیلی از دوستان دیدم چون تاریخ ها رو اشتباه میزنن معدل درستی بهشون نشون میده و به اشتباه فکر میکنن بانک مهر سیستم معدلش خوب نیست 

خود من چون با بانک مهر خیلی کار میکنم از هر تاریخی که وام قبلیم رو گرفتم از اون موقع تا تاریخ الان میزنم

دقت کنین روز جاری نباید جزو تاریخ باشه

در ضمن شروع و پایان بازه یک روز در ماه باشه 

یعنی اگه اولی ۱۵ آره دومی باید ۱۵ یه ماه دیگه ای باشه 

سلام بانو ❤️زنده باشین. چشمانتون فقط به شوق لبخند بارونی بشه ❤️

سلام عزیزم 

امروز و دیروز وقتی میومدم توی تاپیک ناخوداگاه یاد شما میفتادم 

با قلم زیباتون بازم برامون بنویسین❤️

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

بحث پارسیان تقلبی خیلی هر چند وقت یکبار اینجا پیش میاد. سعی کنین پارسیان رو از هر کجا میخرین اون اسکرین پرداختی رو پیش خودتون نگه دارین و یا با خودکار طبق نوشته هاش تو همون فیش پرداختی که کارت خوان میده بهتون، مجدداطلاعات فیش رو  بنویسین  خصوصا تاریخ و زمان خریدتون رو چون بعد مدتی کمرنگ میشه و بعدا ببرین پیش کسی که ازش خریدین بفروشین.. من حتی سکه امامی رو فقط و فقط از یکجا میخرم دیگه هی نمیرم اینور اونور قیمت بگیرم...ارزششو نداره سکه ای بخری که توش اما و اگر باشه...وقتی داری فرضا 40 میدی دیگه 200 تومن توش گم هست و اون ریسک رو میاره پایین..... طلا هم به ندرت پیش اومده از جاهای مختلف بخرم از 3 نفر نهایت میخرم که به خودشونم میفروشم. برای پارسیان اصلا ریسک نکنین از جاهای مختلف هی نخرین...از یکی بخرین به همونم بفروشین بدون دردسر و با ریسک کم

نگو عزیزم این حرف رو ما ها هم تجربه کردیم ....الان از روی تجربه داریم مینویسیم تو هم کافی بخوای عزیز ...

ســـــــــلااااام مجدد به روی مااااه همگی💕

ممنون عزیز مهربانم

گلم وااااقعا ممنونم بابت زمانی که میذاری عشقم

سعی میکنم ریز خرجهامو بنویسم

آنچه زیباییست پیشکش قلب مهربانتان💙♥💚🧡💚♥💙🧡💚♥💙

سلام عصرتون بخیر خانوما 😍من بی نهایت ولخرجم و خریدهای احساسی زیاد انجام میدم بعدشم مثل چییییی پشیمون میشم و عذاب وجدان میگیرم  🥴😩😩ازوقتی بااین تاپیک آشنا شدم رویه زندگیمو عوض کردم و خداروشکر هم تا حدودی موفق شدم البته الان دو هفته ست ☺ولی ازخودم راضیم ک میتونم تااین حد جلوی خودمو بگیرم 💪💪

حالا سوالم اینه شماهایی که درحال پس انداز هستید و وسطاش هم برای خودتون خرید انجام میدید منظورم همون جایزه دادن به خودمون ....من چون بی نهایت این مدت چیزای بیخود و الکی چه براخودم چه برا دخترم خریدیم دوسدارم حداقلش تا ۴،۵ماه هیچ خریدی نداشته باشم جز نیازهای ضروری تااین همه ضرر و اون پس اندازهای ازدست رفته جبران بشه نظرشماچیه؟کاردرستی میکنم یانه؟؟؟

چه مدته در حسابتون پول گذاشتین؟مثلا اگه ۶ ماه گذشته پول گذاشتین تاریخ رو باید از ۲۹ آذر ۱۴۰۲ بذارین ...

سلام دوست عزیز من وام گرفتم از بانک مهر آیا الانم معدل حساب دارم یا تا موقعی ک وام تسویه نکنم ندارم؟؟

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
سلام عصرتون بخیر خانوما 😍من بی نهایت ولخرجم و خریدهای احساسی زیاد انجام میدم بعدشم مثل چییییی پشیمو ...

عزیزم به نظر من باز اگه از اونور بوم بیفتی، از این سبک زندگی خسته میشی و باز روال سابق رو پیش میگیری

بهت راهکار میدم هرکدوم که برات مورد پسند بود انجام بده

یک دفترچه جینگول بردار از یک طرف لیست آرزوهای خوت و چیزهای واجب و غیر واجبی که دوستشون داری رو بنویس

و از طرف دیگه، همین روش رو برای دخترت انجام بده

خرید های واجب رو طبق لیست انجام میدی. این به جای خودش اما

ماهی یکبار یا در اعیاد مذهبی و ایرانی، برای خودت و دخترت یک خرید از چیزهایی که دوست دارین انجام بده.

اینطوری توی مغازه هم بهانه نمیگیره و اگه گفت مثلا قطار برقی میخوام بگو توی لیستت بنویس فلان روز که عید هست برات میخرم

اینطوری نقش اعیاد هم توی ذهن بچه ات پررنگ و شیرین میشه

و هم اینکه میتونی مناسبتی کار نکنی

میتونی اینطوری کار کنی: مثلا هر 5 میلیون تومن پس انداز به صورت طلا، مساوی است با 500 هزار تومن خرید احساسی برای خودت و دخترت (این ارقام رو من مثال زدم. خودت میتونی با توجه به درامدت این ارقام رو تغییر بدی). یا مثلا هر 10 میلیون پس انداز به صورت طلا مساوی است با تور یک روزه بانوان که اطراف شهر میرن.

در ثانی عزیزم همیشه هزینه برای اموزش و پرورش خودتون داشته باشین. اینطوری از نظر روانی این طور به نظر نمیرسه که خودتون رو کاملا یادتون رفته و هی مثل مورچه جمع میکنین.

حتما یک کلاس اموزشی یا ورزشی خودت و دخترت توی تابستون شرکت کنین. اینطوری دارین برای خودتون هزینه میکنین اما ولخرجی نمیکنین

خلاصه که گلم اندازه نگه دار که اندازه نکوست

هم در مورد خرید هم در مورد پس انداز

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810