2777
2789
دیروز هم گفتم عزیزم💚من خیلی وقته نمیام اینجا تازه چند روزه سرم خلوت شدهولی آیدیت برام آشناس

اخه دیروز گفتین طبق توصیه رویاجون با امثال تازه وارد مثل من دهن به دهن نمیشین واسه همین خیلی تعجب کردم تگم کردین🙈

به هرحال خوشحالم از آشناییتون

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
قربونت برم عزیزم ♥️انشالله از این به بعد کنار دوستان هدف دار و جهت دار حرکت میکنی 👌 و عکس طلاهات رو ...

معصومه جون اگروقت کردی پستهای بلندبالابرامون بزار که بی‌صبرانه منتظریم...

مطمئنم همه موافقن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم من عزیزم ❤️ نظرت برام قابل احترام قرار نیست که همه پیرو هم باشن شرایط زندگی ها فرق داره ر ...

عزیزم زنده باشی الهی که همیشه سلامت باشی خواهر 

دقیقا همینطوره شرایط هیچ زندگی شبیه به هم نیست و قرار نیست همه شبیه هم باشن 

هر کسی موفقیت و پیشرفت رو تو یه چیزی میبینه و بهش اعتقاد داره 🥰

الهی که هممون همیشه سلامت باشیم و پرروزی و برکت 

عزیزم برای خرید از میلی اپلیکیشن نصب کردین یا از سایت خرید میکنین؟

اپلیکیشن میلی رو نصب کردم عزیزم

توی گوگل بزنین خرید طلا از میلی 

سایت خود میلی رو میاره از اون سایت اول مجوزها و شرایطش رو خوندم و بعد از همونجا دانلود کردم 

منظورم از دورهمی قرعه کشی خانگیهدوست خوبم یاس بیوتی بهم پیشنهاد درمانگری دادن ولی عزیزم درمان در روا ...

عزیزم الان دیگه خیلیا تو رشته تحصیلیشون شاغل نیستن

یه کار هنری هم شروع کنی خوبه

قلاب بافی مثلا سرویس سیمونی یا روتختی ۴۰ تیکه بدوزی خیلی هم گرون فروش میره

منم پرستارم اصلا از شغلم راضی نیستم توان کار بیمارستانی و شیفت ندارم گرچه که در ظاهر خوب تحمل میکنم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
اهانفرستادم که یه کم بخونیم ببینیم همه با ماشین و اینا خوشحال نمیشن شاید ارزوهای کوچکتری دارن یه تلن ...

من دقیقا اون خانم و درمورد ماشین درک میکنم چون میگم فقط تو سوارش میشی ولی همسر من تلاش میکنه دوتا ماشین بگیره خواسته های من براش مهمه 

بدیش اینه که من از بیکاری بدم میاد ولی توان کار بیرون و خونه همزمان ندارم الانم باردارم الویتم شده مادری کردن اما حتما اقتصادی خودمم رشد خواهم داد ان شاءالله

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
اخه دیروز گفتین طبق توصیه رویاجون با امثال تازه وارد مثل من دهن به دهن نمیشین واسه همین خیلی تعجب کر ...

وای دختر

نکنه ناراحت شدی؟🙁 بابا بیخیال ❤ 

اوضاع تاپیک داشت به حاشیه کشیده میشد دیگه بعدشم گفتیم ادامه ندیم

و اینکه چون توضیحی ندادی برای اون عکس منم اصلا به آیدی ها توجه نمیکنم همینجوری جواب میدم شاید بخاطر همینم هست اینجا فقط ۵_۶ نفرو خوب میشناسم 

ریپلی کردم بعد دیدم شما بودی که اون عکس و فرستادی هر چند اگه قبلشم میدیم تو بودی که اون پیام دادی برام مهم نبود، بازم ریپلی میکردم 💚😂

دیگه نمیدونم اون پیام مشکل کی بود ولی هر کی بود ایشالا حل شده باشه مشکلش چون ناراحت شدم وقتی نوشته بود شوهرش بهش میگه بابات برات نخرید من بخرم؟😐

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤
من دقیقا اون خانم و درمورد ماشین درک میکنم چون میگم فقط تو سوارش میشی ولی همسر من تلاش میکنه دوتا ما ...

یبار تو این تایپک حرفش شد

اکثر خانومها شاید بالای ۲۰ نفر گفتن همسرشون بهش اجازه رانندگی با ماشین شوهرشون رو نمیده

دیگه خودشون پول جمع کردن و ماشین خریدن

مثل من منم شوهرم ماشینشو بهم نمیداد الانم نمیده ولی من مشکلی ندارم هروقت خواست سوار شه

وای دخترنکنه ناراحت شدی؟🙁 بابا بیخیال ❤ اوضاع تاپیک داشت به حاشیه کشیده میشد دیگه بعدشم گفتیم ادامه ...

نه عزیزم

اینجا همه مثل همیم دردل میکنیم❤❤

امروز داشتم فکر میکردم به عنوان یه زن تنها

خیلی راحت تر میتونم از این کشور به یه کشور دیگه مهاجرت کنم

تا اینه مثلا به یه شهر دیگه مهاجرت کنم مثل رشت

بخاطر مسائلی مثل امنیت

اینکه پشت سرت حرف نزنن

بنگاهی سر قرارداد خونه کلاهبرداری نکنه

همسایه هات چطوری باشن

و هزارتا مساله دیگه

و حداقل ۷۰۰ میلیون باید پول رهن خونه بدم + خرج خونه

ولی از ایران برم همون ۷۰۰ میلیون برای یکسال میشه پول خونه و خرج خونه

حالا تهش صابخونه پولو پس بده،نده، نگه باید جات مستاجر بیارم

اوووف

سلام عزیزان،من قبلا توی تاپیک‌نظرتون رو پرسیده بودم وگفتم که ۴۰ ملیون وام گرفتم چه نوع سکه ای پیشنهاد میدید.

یکی از دوستان شوهرم به شوهرم گفته بود ما همیشه سکه غیر بانکي می گیریم وتوصیه ش به همین بود منم همین کار رو کردم(البته دادم شوهرم گرفت).جالب اینجاست همسرم می گفت این نوع سکه قیمتش مقطوع نبوده وقابل چانه زدن بوده🤔 در هر صورت منم همین کار رو کردم .هر ربع سکه غیر بانکي رو چند روز پیش خریدم ۸۵۰۰،حالا شما هم تحقیق کنید شاید برای شما هم گزینه خوبی باشه.

یبار تو این تایپک حرفش شداکثر خانومها شاید بالای ۲۰ نفر گفتن همسرشون بهش اجازه رانندگی با ماشین شوهر ...

آخه همسر من با ماشین سرمایه پروری میکنه دراصل کلا خودشم سوار نمیشه زیاد مگه تو میافرت راه دور 

اما برای کارای داخل شهر کوییک یا پراید میگیره که اونم الان فروختیم الان فقط موتور داریم 😁

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام خانمای بادرایت 

عزیزان من دیشب حدود یگ گرم و صد سوت طلا داهل قلک ،طلا ثبت کردم 

اول فکر کردم چهارتومن شده که برا دوستان گفتم گفتن 9درصد سود گرفته بعد که زنگ زدم برام توضیح داد 

که یک گرم و صد سوت من شده 3850هزارتومن 

...

برام همون پنج درصد زده چون عملا پول من دادم و ماهها بعد طلا میگیرم و این طلافروش از پولایی که واریز قلک طلا میشه استفاده میکنه برای همین پنج درصد میزنن که اگر طلا رو تحویل میگرفتم همونجا برام هفت درصد میزد 

گفتم اینم بگم شاید بدردتون خورد 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
سلام عزیزان،من قبلا توی تاپیک‌نظرتون رو پرسیده بودم وگفتم که ۴۰ ملیون وام گرفتم چه نوع سکه ای پیشنها ...

کار خیلی اشتباهیه عزیزم ادم باید جنس درست و اصل با وکیوم و بانکی بگیره دیگه شما هم که پولت به سکه امامی میرسیده 

بچه ها لطفا راهنماییم کنین 

رفتم اعتار سنجی زدم برای وام فوری مهر تایید شد بعد قسمت بعدی که میگه تاریخ شروع و پایان چه تاریخی وارد کنم بلد نیستم اصلا لیست وام هم نیست یعنی تعلق نمیگیره بهم درسته 

2810