2777
2789
[QUOTE=343346360][QUOTE=343342349][QUOTE=343311921]باید برای رسیدن به اهدافمون تلاش کنیم هیچی اسون ...

گلستان محدوده ی شهر ولی کیانشهر نمیشه گفت جدا ولی یه مقدار فاصله داره و اینکه  گلستان الان جز جاهای خوب شهر محسوب میشه 

خودم کوروش  خونه اجاره ای هستم  ، اینجا خونه ها گرون ولی درباره قیمت خونه های اهواز تو قسمتای مختلف شهر اطلاعی ندارم ...

درفول یه بار اومدیم در حد چند ساعت تفریح و برگشتیم

من کلا از خوزستان بصورت کلی اطلاعی ندارم و قبلا یه شهر دیگه بودم با آب و هوای بهشتی که از بهشت اومدم جهنم  

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه وام خونگی هست ماهی 2تومن 60تومنه کلن 30نفرست ولی من دوتانوشتم گفت برج 4شروع میکنم ولی قولشوداده ب ...

بنظرم بد نیست 

ولی کار مسئول صندوق بده که به شما گفته چه زمانی بهت پول میده!

اصولا کسی نمیدونه کی به اسمش درمیاد

بچه ها من از صبح نبودم ...تازه صفحات رو نشستم به خوندن چند صفحه ای که خوندم دیدم متاسفانه به خاطر پس ...

اتفاقن خیلیم عالی هستی معصومه جون من که امروزبه دخترم گفتم شستن ظرفهاامروزباتوخیلیم بنظرم تجربه خوبی شدبراش منم 9سالگی ظرف میشستم کارهای خونه میکردم کمک مامانم چه اشکال داره دخترمنم کمک حالم بشه

بنظرم بد نیست ولی کار مسئول صندوق بده که به شما گفته چه زمانی بهت پول میده!اصولا کسی نمیدونه کی به ا ...

نه من بهش گفتم چون به پولم احتیاج دارم اگه زودمیدیی وامومینویسم اگه نه که هیچ اونم گفت نفر5و6مال تو منم قبول کردم الانم هنوزدودلم شایدرفتم امتیازازرسالت گرفتم صدتومان وام گرفتم بعدم صدتومان سپه سپرده بکنم که وام بیشتری بگیرم اخه خیلی گیرم بدون ماشین حقوق شوهرم این سه ماه تابستون 27تومن ازبرج 7میشه 37تومن 15تومن قسط داریم 7تومن برج 10ازادمیشه منم میگم حتمن تاپایان امسال ماشین بگیریم نظرتون چیه فکری ایده ای ندارین بزرگترین مشکلم اینکه پول نقدندارم سپرده کنم براوام رسالتم برا100تومن 20تومن امتیازش کم میشه بازپرداختشم کمه 22ماهست 

بچه ها من از صبح نبودم ...تازه صفحات رو نشستم به خوندن چند صفحه ای که خوندم دیدم متاسفانه به خاطر پس ...

واقعا هم همینطوره معصومه جان 

من برای شما بشدت احترام قاعلم ولی یک درصد مدل زندگیتونو قبول ندارم 😁😁😁اصلا باب میلم نیست 

چند بارم خیلی وقت پیش رپلای زدم و نظرمو گفتم ولی بعدش گفتم به خودم که الان مگه کسی تیغ گذاشته رو گردنت گفته مثل معصومه رفتار کن ؟😁😅😅خب اون اینطوری دوس داره بعضیا این مدل زندگی رو میپسندن کلی خوششون میاد الگو میگیرن ازش 

یکی هم مثل من اصلا قبول ندارم و رد میشم میرم 

داخل خود اپلیکیشن د ی ج ی کالا میتونید گزینه خرید سکه تمام رو بزنید و وقتی وامتون فعال باشه موقع پرد ...

آخه سکه اا میرنه ناموجود

بعدم فقط از چنتا فروشگاه خاص نوشته ک میتونزد خرید بزنید ک اونام سکه ندارن

...

معصومه جان فقط شما نیستی که مورد قضاوت و موافقت و مخالفت نظرات قرار میگیری

اینجا هر چی گفته بشه یکی پیدا میشه از توش یه چیزی دربیاره 

اگه قراره به هر حرفی اهمیت بدیم کلا دیگه تاپیک رو تعطیل کنیم 

ما حتی تو جمع خانواده هم مورد قضاوت قرار میگیریم چه برسه به اینجا

ولی چیزی که مهمه اینه که خودمون بهتر میدونیم داریم چکار میکنیم و چی درست و چی غلطه 

شما گزارش خودت رو بده اون تعداد انگشت شماری که مخالفن مشکل خودشونه 

سیاستهای بقیه رو انجام ندن اگه مخالفن 

یه اشتباه از اوایل زندگیمم بگممن اوایل که ازدواج کرده بودم ، تصورم این بود اگه رفتم خونه دوست،فامیل ...

درمورد مقدار پذیرایی و نحوه پذیرایی به شدت موافقم درباره مقدار کادو هم شخصا موافقما ولی سمت ما اگه به قول شما ۵ تومن بیارن من باید حداقل ۵و دویست ببرم وگرنه پیغام میدن کمتر ببرم 🥲

برای همین من تا الان با اینکه وسع مالی داشتم نرفتم کسی رو بدهکار خودم کنم کسی هم منو بدهکار کنه براش میبرم ..

عروسی برادرزاده ام نزدیکه این داداشم تو این ۱۳ سال برای من کادو خاصی نیاوردن اما چند بار شنیدم از همه اعضای خانواده توقع کادو آنچنانی دارن منم منتظرم ببینم برا بچم چه میکنه 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
آخه سکه اا میرنه ناموجودبعدم فقط از چنتا فروشگاه خاص نوشته ک میتونزد خرید بزنید ک اونام سکه ندارن

هر روز موجود میشه سکه داخل خود اپلیکیشن د ی ج ی کالا باید چک کنید ، مدتی هست اتفاقا بیشتر وقتها موجود داره .

من خودم پارسال ۳۰ میلیونی رو گرفته بودم تا آخرین فروردین تمام شد دوباره ۵۰ میلیونی گرفتم و سکه تمام و اندازه نزدیک ۳ گرم پارسیان خریدم پولش رو نقدی نیاز داشتم فروختم تقریبا همین اوایل خرداد این کار رو انجام دادم . 

فقططططط وفقطططط می‌دونم که اگه تو نباشی این تاپیک هیچ فایده ای ندارد چند روزی که نبود ی دوست داشتم کلا تاپیک و بذارم کنار که با اومدنت و قلم زیبات خوشحالمون کردی تو هم به خاطر ما ازین پست های ضدو نقیض بگذر و رد شوفقطططط برامون بنویس از همه چی قربان دست🤗🥰

سلام خانما اسم نویسی توی قرعه های خانگی خوبه؟؟ ۱۰۰ میلیون ماهی ۵ تومن

ده ماهه یا نهایتا یکساله باشه خوبه بیشتر نه

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
یه وام خونگی هست ماهی 2تومن 60تومنه کلن 30نفرست ولی من دوتانوشتم گفت برج 4شروع میکنم ولی قولشوداده ب ...

یعنی چی قول داده ، مگه قرعه کشی نمیکنه؟ چجوری قول داده ۹ و ۱۰ بده به شما

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
یعنی چی قول داده ، مگه قرعه کشی نمیکنه؟ چجوری قول داده ۹ و ۱۰ بده به شما

نه دوماه اولش براخودش برمیداره دوماه بعدش قرعه است دوماه بعدم بمن میده خیلی طبیعیع همه قرعه های اطرافم اینجوره معصومه خانم هم قرعه هاش میدونه کی درمیاد

2810