2777
2789
۹ درصد کشیده روش عزیزم دیشبم بهت گفتم این آقا کارش ایراد داره🙈

سلام گلم خوبی؟

می بخشی میشه این فاکتور رو برام حساب کنی ببینی چطور حساب کرده؟

همسرم جوری به این زرگر ایمان پیدا کرده نمی ذاره جای دیگه برم البته همیشه هم مغازش پره حتی سوزن انداختن نیس نمی دونم واقعا منصف هست یا نه؟ممنون میشم 

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
سلام دوستان این وام دی جی کا لا رو بگیرم چطوری باهاش سکه بردارم اون فروشگاه هایی ک طرف قرارداد هستن ...

خوب که طلا بگیری عزیزم ❤️ و اکه طلا هاشون نو هستند باید دیدت حتما بلند مدت باشه 😘تا به سود برسی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم ♥️ از خودت ممنون که تجربه ی کاری ات رو به اشتراک میذاری حتما سایتش رو دنبال میکنم ♥ ...

قربونت عزیزم حقیقتش من تقریبا یه ماه خودم میخرم

حدود یه ماه هم تحقیق کردم

دوستم مبلغ سنگین اینجا داشت در حد چند صد میلیون اینطورا و راضی بود از حساب و کتابش

هنوز نفروختم خودم ولی یه بار مراحل برداشت رو رفتم آخرش اینطوری بود شبا می‌دادیم و براساس سیکل شبا میومد به حساب

الان به مبلغ جزئی از پولی که از دانشگاه بهم رسیده نقد دارم در میلی که منتظرم طلا یه کوچولو دیگه بیاد پایین‌تر بخرم انشالله

الان درخواست وجه میزنم ببینم کی میاد و میگم بهت عزیزم

[QUOTE=343311921]باید برای رسیدن به اهدافمون تلاش کنیم هیچی اسون به دست نمیاد اما اون چیزی که با زح ...

سلام عزیزم ، من یه سالی هست اومدم اهواز ، منطقه ی کیانشهر اطلاعی که دارم ، موقع بارندگی خیلی وضع بدی پیدا میکنن و واحد های پایین و خونه های ویلاییشون زیر آب میرفت ....

البته هنوز نوساز اون منطقه و حتی دیدم که بلوارا و خیابوناش دارن درست میکنن ، ممکنه محله و جاییش باشه که خوب باشه 

بیشتر تحقیق کنید، ان شالله بهترین تصمیمو بگیرید  

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
۲۰ ماهه طولانیه عزیزمنهایتا ۱۰-۱۲ ماهه بنویس

یه وام خونگی هست ماهی 2تومن 60تومنه کلن 30نفرست ولی من دوتانوشتم گفت برج 4شروع میکنم ولی قولشوداده بهم که برج 8و9بهم بده واموبنظرتون منطقی این وام قصدمه یاباهاش طلابخرم یاسپرده کنم براوام چون ماشینم نداریم  

[QUOTE=343342349][QUOTE=343311921]باید برای رسیدن به اهدافمون تلاش کنیم هیچی اسون به دست نمیاد اما ...

دسترسی وایناش چطوره چون بااین مبلغ محله گلستانم خونه گیرم میاداپارتمان چندسال ساخت شماکدوم محله ایی راضی هستین؟سمت دزفول وشوشترم هم اومدین بنظرتون خیلی متفاوته امکانات رفاهیش نسبت به این شهرها؟

[QUOTE=343342349][QUOTE=343311921]باید برای رسیدن به اهدافمون تلاش کنیم هیچی اسون به دست نمیاد اما ...

دسترسی وایناش چطوره چون بااین مبلغ محله گلستانم خونه گیرم میاداپارتمان چندسال ساخت شماکدوم محله ایی راضی هستین؟سمت دزفول وشوشترم هم اومدین بنظرتون خیلی متفاوته امکانات رفاهیش نسبت به این شهرها؟

از شما پیامی ندارم تو خصوصی عزیز...همینجا بفرنا هستم عزیزم فعلا

عزیزم خواهرم اگه خدا بخواد شاید تا پایان سال ازدواج کنه تو فکرمه سر عقد طلا هدیه بدم بهش 

الان بخرم یا جمع کنم پایان سال بخرم ؟ 

اگه فکر دیگه ای به ذهنت میرسه بگی خوشحال میشم 

قربونت برم عزیزم ♥️ اکه نظر منو بخوای و ناراحت نشی آره عزیزم ...پیشرفتتون میشد از این بهترررر هم باش ...

منظورم از دورهمی قرعه کشی خانگیه

دوست خوبم یاس بیوتی بهم پیشنهاد درمانگری دادن ولی عزیزم درمان در روانشناسی بسیار به لحاظ روحی فرسایشیه

بیماری های روان بسیار عجیب و غریب شده آلودگیهای روحی بیداد میکنه تا آدم وارد درمان نشه متوجه نمیشه البته که جسته گریخته بیمار میبینم 🫣😂

معصومه جان ده دوازده تومان برای کل قبوض و گاهی  پوشاک و تمام خوردوخوراک زیاده؟ 

البته معمولا اقلام اساسی رو شرکت میده

ولی از وقتی با شما و این تاپیک آشنا شدم حس بی کفایتی دارم😂😁

بچه ها من از صبح نبودم ...تازه صفحات رو نشستم به خوندن 

چند صفحه ای که خوندم دیدم متاسفانه به خاطر پست من 

در مورد تربیت و مسیلویت پذیری به بچه ها که دیشب نوشتم براتون 

که متاسفانه و یا خوشبختانه باعث جلو رفتن صفحات شده 🙁

واقعا دیگه نمی‌دونم از چی حرف بزنم تو این تاپیک 🙁

میام گزارش روزانه و مهمون داری  میدم یه چیزی 

یه تعداد ذره بین گرفتن به دست و زوم کردن 🙁

میام از همسرداری مینویسم تعلیق میشم 👌

میام از خرید طلا و پس انداز میگم ...میگن شما داری در واقع با پولت بازی می‌کنی فک نکن زرنگی و ....یه چیزی میگین 

میام از زمون های قدیم حرف میزنم 🙁یه چیزی 

میام از فرزند پروری میگم یه چیزی میگین ....

عزیزای دلم ❤️ کج بشینین و راست حرف بزنین 

آیا من نظرمو اینجا به کسی تحمیل کردم ؟

آیا من گفتم حتما باید عین گفته ی من عمل کنی ؟

چرا یاد نمی‌گیریم به نظرات هم ارزش قایل بشیم ؟

چرا یاد نمی‌گیریم که هر کسی یه اعقایدی داره ؟به اعقایدش احترام بذاریم 👌با سکوت 

چرا یاد نمی‌گیریم که بدون توهین به یکدیگر نظرمون رو بگیم ؟

الان این تعداد از پست ها که دنباله دار شدن 

خیلیا باعث و ب انی اش رو معصومه رو میدونن 👌

من که میام اینجا ...می‌خوام یه کمک حالی باشم به عزیزان 👌

من که میام اینجا وقت میگزرونم ...از لحظات شیرین زندگی ام میزنم 👌از جمع خانواده ام میزنم میام کنارتون 🥰

منکه میام اینجا 

می‌خوام یه عمل شایسته ای رو ذخیره کنم به آخرتم 👌

می‌خوام برای پدر مادرم جزو اولاد صالح باشم که با یه گفتن خدا بیامرزد پدر مادرت رو یه خیراتی برایشان بفرستم 👌

نه اینکه حق و الناسی بیوفته گردنم 

الان دوستان میگن چند روز بود معصومه نبود این بحث و جدال ها هم نبود 

خدا شاهد من کلا موندم از چی بگم ؟؟؟🤔

از چی بنویسم که بهم توهین نشه 👌 بهم انگ خساست نزنن ...بهم نگن که فک کردن تاپیک مال خودش 👌بهم نگن که معصومه احمق 🙁بهم نگن که به بچه اش کلفتی داره یاد میده 

عزیزانی که برام در مورد تربیت فرزند ریپ زده بودن 

عذر منو پذیرا باشین ...با احترام به شما دوستای عزیزم ♥️

نمی‌خوام دیگه پست هاتون رو ریپ بزنم 

به حد کافی امروز از حوصله ی دوستان خارج شده 

هر چند خوندم تعدادی از پست هارو که واقعا کیف کردم 👌

که از همون کودکی رو پاهای خودشون بزرگ شدن و الان موفق هستن در مسیر زندگی 

و از تجربه های عینی که دوستان زحمت کشیدن برامون نوشتن 

ممنونم از شما عزیزای دلم ❤️ فقط به یه لایک بسنده میکنم 

یکم با همدیگه مهربون باشیم ❤️نه تو منو میشناسی نه من تورو فدات شم ♥️ با تخریب من چی عایدت میشه ؟

تو خوشت نمیاد از من رد شووو ... خواهش میکنم به احترام خواننده ها هم که شده رد شو پست منو نبین....نخون 👌

2810