سلامممممم سلام 😍صد تاااا سلام
هزار و سیصد تاااا سلام 😍
دوستای گلم عزیزای دلم ❤️
حال دلتون خوبه ؟روزگار بروفق مرادتون ؟؟؟؟
بالاخره تمااااام شدم و راحت شدم 🤗🤗🤗😬😤😌آخیشش😍😉🥰
چقدر دلم براتون تنگ شده بود 😘
دلیل نبودم این بود که چون هدف داشتم و با خودم قرار گذاشته بودم که حتما تا سی ام خرداد تموم کنم
که هم بتونم یه تیکه طلا بگیرم ،(از اونجایی که طلا تو رنج قیمت خوبی فعلا )👌حیفم میومد که مبادا دیرتر تمام کنم و طلا بره بالاتر
به قولی به تومان کار میکنیم و به دلار خرج میکنیم 🙁
قبل اینکه پولم بخواد بی ارزش بشه باید یه کاری میکردم 🥰😉
و از یه طرف هم اینکه پیش دوستایی که اسممون رو صاحب کار برای کار بالاتر نوشته بود نمیخواستم عقب بمونم 😌
بگزریم .....
بعد از تمام تلاش شبانه روزی بالاخره تموم کردم
آخ که چقدر کیف میده آدم دستمزد زحماتش رو میبینه😍
خدا به آدم تنی سالم بده آدم فقط در همه حال در حال تلاش و کوشش و یادگیری باشه 👌
حالا منظور از تلاش ...فقط شاغل بودن و کار کردن نیست ها دوستان
یکی با درس خوندن تلاش میکنه 😉 یکی با خانه داریش.که سعی میکنه نمره اش بیست باشه تلاش میکنه 😍.یکی با هنرش و😍ووووو ....
خب و اما کارهایی که کردم این چند روز یه گزارش ریز بدم 👌
انشالله دیگه از فردا کنارتون هستم و هرروز به لطف خدا و مرحمت خدا خواهم اومد سایت 👌تا باهم به هدفی که برای امسال معین کردیم یه قدمی برداریم در کنار هم 👌
هدف هامون که یادمون نرفته انشالله 😌😉
کاری که کردم و راضی بودم و در نظر داشتم بهتون بگم در مورد خرید از طلاسی بود 👌
بچه ها من از طلاسی هم خرید کردم هم فروختم
دو سه باری، به مبلغ تقریبا دو سه ملیون
تا حدودی اعتماد مو جلب کرده 👌
هم اینکه پشتیبانی فوق العاده خوبی دارن که هر سوالی داشتی آنلاین جواب میدن زود ...در ساعات کاری 👌
و هم اینکه برای خرید هر لحظه میتونی اقدام کنی هیچ مانعی نیست
و برای فروختن طلا ت پولت رو در عرض یکی دو ساعت واریز میکنن به حسابت 😍 چرا یکی دو ساعت ؟
چون پایا می زنند 👌
از اینش خوشم اومد که تو یه مرحله اش سی تومن منفعت کرده بودم 😍حالا نه به خاطر اون سی تومن
به خاطر اینکه با اندک پول هایی که داری ...میتونی یه حرکت بزنی و پولت برات پول بیاره 👌
اون روز گفتم بهتون که از پس انداز های ریز که از مدیریت خونه میذارم کنار ...باهاش هر شب یه چند سوت طلا میگیرم
مثلا روزهایی از هفته رو که سعی میکنم بدون خرج باشم و پولش رو تبدیل میکنم زود 👌و پول تو جیبی بچه هارو زود تبدیل میکنم ...نمیذارم بمونه ته کارتشون
و یا ته قلکشون تا از ارزش بیوفته پولشون
پولمون صد تومن شده خرید رو زدیم حالشو بردیم 😍
چی از این بهتر ؟😉برای دختر کوچیک اون روز سیصد تومن داشت که گفتم بیا خرید بزنیم
بعد گفتم کاغذ خودکار بیار بنویس که من ۸۷سوت در نزد مادر طلا دارم وقتی به پونصد تا رسید میریم خرید 😍
فقط خودتون تحقیق بکنید و به گفته ی من یا دوستان تصمیم نگیرین 👌
خلاصه خیلی کیف میده 😍دیگه تند تند پول وکیوم نمیدی و پول های ریز و به چشم نیات جمع میشه
این از این 👌
بعد با یه تحقیق سایت میلی رو انتخاب کردم با کارمزد نیم درصد 👌
اونم خوبه ولی فعلا خرید زدم ولی هنوز نفروختم ...که انشالله صاحب کار فردا بیاد حسابم رو چاق کنه .😍..از میلی هم فروش میزنم تا بتونم یه حرکت طلایی دوباره بزنم 😍
چون نیم درصد ...به صلاحتر از طلاسی دیدم👌 منتها ...میلی رو هنوز آشنا نیستم باهاش 👌
اما از دخترا ....❤️دختر بزرگ که سخت مشغول درس و امتحانات نهایی است
و تمام کارا افتاده گردنم 👌
این چند وقت که دختر بزرگ سخت مشغول خواندن ❤️
اومدم یواش یواش دختر کوچیک رو با کارهای سختر خونه آشنا کردم 😍😉
کار می کرد تو خونه قبلا
ولی همون در حد نپتون کشیدن ...و جمع کردن سفره و چایی دم کردن و چایی آوردن
تقریبا یکی دو ماه که کارها افتاده به گردنم
و خودم هم سخت مشغول کار بودم 👌وقت خیلی کم میاوردم
به دختر کوچیک هم کم کم مسیولیت کارهای بزرگتر رو میدادم میگفتم برو ظرفهامون رو بشور 😉
میام نگاه میکنم ...اگه کارت بیست باشه 👌ظرفها ترو تمیز شسته بشه 👌 ظرفشویی برق بزنه 😍چکان خالی از قابلمه و لگن و سبد بشه 👌بعد اتمام ظرف ها با دستمال آبگیری کرده باشی 😍 روی ظرفشویی آب زلال بره
بهت یه جایزه خواهم گرفت 😍
با اینکه ماشین ظرفشویی دارم ولی وقتش که یواش یواش مسیولیت داده بشه 👌
باهاش که مادرو دختری حرف میزنیم میگم آبجی ات از کلاس سوم شروع کرد به کار تو خونه 😍
کلاس سوم بود سه تا کار گفته بودم انجام بده 👌
کلاس چهارم شد ...یه دونه به مسیولیت هاش اضافه شد و شد چهار تا کار 😍
کلاس پنجم باز یه مسیولیت دیگه و پنج تا کار 👌
کلاس ششم دیگه تموم کارهای خونه از دستش بر میومد 😍
تو هم که دخترم کلاس سوم هستی روزانه ظرفهامون با تو هستش ...به اضافه ی گردگیری ...به اضافه ی نپوتن کشیدن
این سه تا کار تا آخر شب باید تکرار بشه 👌
👌
ادامه دارد....