2777
2789
خانوما من این روزها خیلی ذهنم درگیرهشبا اصلا خوابم نمیبرهنمیدونم چه تصمیمی بگیرماگر خاطرتون باشه من ...

سلام عزیزم به نظرم شما تصمیم قطعی گرفتی که بری پس زودتر برو یکی دوسال اینجا پیشرفت خاصی نمیکنی ولی تو کشور مقصد جا میوفتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم به نظرم شما تصمیم قطعی گرفتی که بری پس زودتر برو یکی دوسال اینجا پیشرفت خاصی نمیکنی ولی ت ...

اره سفید جان خودمم نظرم همینه اگه برم تو یسال کار میکنم و نصف درسمو میخونم ولی اینجا حالا بیفت دنبال طلاق و خونه گرفتن و ...

متاسفانه اوضاع اقتصادی تو همه کشورها دیگه بشدت خرابه هزینه ها بسیار بالاست میترسم قبل از اینکه کار پیدا کنم پولام تموم شه🙈

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیزم ممنونم ازاین که جواب دادید ولی میخاستم با وام زوجین واین مبلغ نقدی که داریم یه واحد بخریم ...

به این زودی دست نکشید

برید جلو

تلاشتونو بکنید

نقدینگی ما هم در حد شما بود و تونستیم حدود 3 تومن خونه بخریم

خودمونو حسابی به چالش کشیدیم

تا این لحظه هزار تومن از کسی قرض نگرفتیم خداروشکر

فعلا هم تسویه کامل نکردیم

مطمئنم لطف خدا شامل حالمون میشه ... چه بسا که تا الانم شده

میدونیم یکی دو سال سختی پیش رو خواهیم داشت ولی ارزشش رو قطعا داره

سلام عزیزم راستش چند ماهی هست که برا گوشت چرخی ، گوشت بوقلمون رو جایگزین گوساله کردم که خیلی هم راضی ...

جگر بوقلمون  همون سوپری های گوشت ومرغ میارن ولی طعمش خیلی خوب نیست 

جگر طیور هم میگن نخوریدبهتره

الهی ربی ومن لی غیرک💖
نه عزیزم فک کنم ایشون بد برداشت کردن شما اگه بعد جمع شدن پولت دیگه پول اجرت و مالیات ندی یعنی کلا ۳ ...

بله دیگه همینجوریه

چون کلا همه ی طلاهای کارکرده شونو با اجرت ۳.۵ میفروشن

اینجام پولم که هربار واریز میشه یهو اون ۳.۵درصدو کم میکنه و شسته رفته برام نگه میداره

اره سفید جان خودمم نظرم همینه اگه برم تو یسال کار میکنم و نصف درسمو میخونم ولی اینجا حالا بیفت دنبال ...

یاسی جان چندتا چیز کوچیک باارزش با خودت ببر مثل قالیچه یاتابلو فرش دستی.چندقلم طلابه عنوان زیورالات شخصی

یادمه یه کتاب شاهنامه ما داشتیم که پسر دایی مادرم باخودش برد٫(به عنوان سرراهی رسمه به مسافر میدیم) که اونجا خیلی به دردش خورد اینجوری پول کم نمیاری

توکل کن ان شالله سفر به سلامت

این هفته شنبه و دوشنبه بدون خرج بودم

و یکشنبه میوه و صیفی جات تهیه کردیم شد حدود ۴۰۰

شامل آلبالو گیلاس طالبی گوجه سبز و شلیل و سیب زمینی پیاز خیار گوجه کاهو بود.یک کیلو خیارشور گرفتیم شد ۵۰.پنیر هم نیم کیلو شد ۱۰۰.همشون جزو واجب ها بود.و با لیست رفته بودم.امروز ساندویچ مرغ و سبزیجات برای ناهار درست کردم و برای شام الویه.فرقشون تو سیب زمینی هست.مشترکشون نخودفرنگی ذرت مرغ هویج.من تمام مواد فریزری را داشتم.گاهی بگید این هفته هیچی نمیخرم و لیست رو بر اساس داشته های تو یخچال می‌بندم.بعد می‌بینید چقدر خلاقید و خبر نداشتید.برای یکماه اینده۱۱ وعده رو گوشت و مرغ دارم و ۱۹ وعده رو باید چیزهای دیگه درست کنم.گذاشتم اول مرداد گوشت بخریم.

سلام خانوما لطفن کمکم کنیدما ۹سال ازدواج کردیم خونه ودوتا ماشین داریم پدرم سال دیگه یه واحد آپارتمان ...

بابات راس میگه

اجاره بگیر و به طلا تبدیلش کن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام .من یه مشورتی میخواستم بتطرتون اگر ما خونمون بفروشیم و‌تریلی به قیمت 5500بخریم . که شوهرم روش ...

سلام اگه قسط نداشته باشین و همسرتون تو این کار سررشته داشته باشع بله خوبه در غیر اینصورت قماره

ممنونم قشنگم ،شما لطف داری 😍درس پس میدم در کنار شما و دوستان ♥️ من سالهاست تمام نکاتی که در تاپیک م ...

مستانه جون میتونی وام د ی ج ی کالا رو بگیری و باهاش سکه تمام بخری و با پولی که داری چرخ و هر وسیله ای که لازم داری رو از بازار بخری .

من از د ی ج ی کالا خیلی خرید دارم ۲ بار هم گوشی موبایل خریدم و هر ۲ بار هم راضی بودم ولی چرخ به نظرم وسیله حساس تری باشه ‌.

ممنونم قشنگم ،شما لطف داری 😍درس پس میدم در کنار شما و دوستان ♥️ من سالهاست تمام نکاتی که در تاپیک م ...

مستانه جون میتونی وام د ی ج ی کالا رو بگیری و باهاش سکه تمام بخری و با پولی که داری چرخ و هر وسیله ای که لازم داری رو از بازار بخری .

من از د ی ج ی کالا خیلی خرید کردم  ۲ بار هم گوشی موبایل خریدم و هر ۲ بار هم راضی بودم ولی چرخ به نظرم وسیله حساس تری باشه

اره اینکارو میکردم ولی میگفت کیفم پر از ظرف نکن چون خیلی کاغذ و سند و این چیزا میزاشت اذیت میشد منم ...

عزیزم منم هر روز برای دخترم لقمه میزاشتم میبرد مدرسه، اما ازش خواهش میکردم پلاستیک‌ش رو تمیز برگردونه

اونم خوشکل تاش میکرد و هر هفته فقط یه پلاستیک استفاده میکردیم 😍

نه به خاطر هزینش، چون من کیسه فریزر رو کیلویی میخرم، صرفا به خاطر محیط زیست♥️

✨✨✨✨

دیشب همسرم ماموریت بود، 200 زد ب کارتم، پیام داد برای بچه ها چیپس و پفک سفارش بده بیارن ،سرگرم شن 😐

تو یخچال هندوانه داشتیم، ب بچه ها گفتم الان دیر وقته ا س ن پ دیگه کار نمیکنه سفارش نمیارن 😁

به جاش تو یخچال هندوانه ی خنک داشتیم، نشستیم باهم برش زدیم بعد هم خورده شد، بچه ها خیلی بیشتر خوشحال شدن، خوراکی مضر هم نخوردن 🥰✨🥰

200 تومنم هم رفت برای خرج این هفته چون بودجم تمام شده متاسفانه 😅

✨✨✨✨

@خانم_مستقل  

@مامان_سبحان7  

@شهزنان  

@سماااااا20  

ممنون از پیشنهادادتون 🥰♥️👌

2810