2777
2789
نه دیگه مبحث پارسیان تموم شدهر کی طلا میخره همون مبلغ طلای روز به اضافه ۳.۵ درصد اجرت رو کم میکنه می ...

خودتم میگی همونجا عزیزم حالا اون اقا چون کار خلاف و غیرشرعی و غیر قانونی انجام میده بقیه جاها اونجوری نیست

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خانوما من این روزها خیلی ذهنم درگیرهشبا اصلا خوابم نمیبرهنمیدونم چه تصمیمی بگیرماگر خاطرتون باشه من ...

سلام عزیزم

برای خروج از کشور نیاز به اذن شوهر هست اگه حق خروج دارین که هیچ ندارین براتون دردسر میشه

حتما تمام مسایل مربوط به کشور مقصد رو ارزیابی کنین

کارهای نیمه تموم اینجا مثه تکلیف زندگی تون با شوهرتون رو مشخص کنین یا میخواین 

پروسه طلاق بشدت سخته بعد مسایل مهاجرت هم بهش اضافه شه با این مسایلی که گفتین با رزیدنت و مدیر بیمارستان و فلان داشتین ذهنتون یاری نمیکنه تمرکزتون رو درس باشه

راستی عزیزم استرالیا رو چک کنین برا کار بالینی با کارشناسی هم میگیرن و حتی کشورهای حوزه خلیج مثه عمان کویت امارات و ...

در آخر براتون بهترینها رو آرزو میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما اشتباه می کنید گلم..بیشترین کارمزدش برای من ۱۲۰۰ تومان بود..احتمالا ریال رو به تومان خوندید...

نه عزیزم اینطوری نیست

من ۸۶۰ تو حسابم داشتم 

۸۵۵ انتقال دادم فقط هزار تومن موند

امیدوارم اینطور باشه که شما میگید 

چون وقتی هفت تومن شد میخواستم کارتشو بشکونم 🤣😁

چند بار خوندم من قیمتو 

ببخشید رو پیام شما ر زدم بچه ها من روستام شغلی ام ندارم مهارتم هیچ دیگه واقعا خسته شدم از بیکاری و ...

در روستا خیلی خوبه از ظرفیت خود روستا استفاده کنی 

نمیدونم منطقه ی شما چه جوریه 

ولی ما شمالیم اینجا اگه مرغ و اردک بزرگ کنی خیلی خوبه میتونی بفروشی  مخصوصا مرغ که  تخم هاش رو میشه هر هفته  فروخت و درامد داشت  

سبزی  کاشتن  در حیاط  هم خیلی کمک کنندست به اقتصاد خانواده  میتونی حتی بفروشی 

و اگه گلیم بافی درامدش خوبه (من اطلاع ندارم ) اشکالی نداره انجام بدی ، پول دراوردن جوون و پیر نداره  ،اکه درامدش خوبه انجام بده  و اینکه خودت رو اگه میتونی بیمه ی روستایی انجام بده فکر کنم ماهیی ۳۰۰باشه

اگه زمین داری ،گلخونه خیلی خوبه  

سلام عزیزمبرای خروج از کشور نیاز به اذن شوهر هست اگه حق خروج دارین که هیچ ندارین براتون دردسر میشهحت ...

نه عزیزم اجازه همسر موقع پاسپورت گرفتن لازمه

اگه پاسپورت داشته باشی دیگه مشکلی نیست

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیزمبرای خروج از کشور نیاز به اذن شوهر هست اگه حق خروج دارین که هیچ ندارین براتون دردسر میشهحت ...

انرژی منفی ندین دیگه چرا ذهنم یاری نکنه😬🙈

انرژی منفی ندین دیگه چرا ذهنم یاری نکنه😬🙈

ممنون که وقت گذاشتین ولی بیشتر از لحاظ جنبه مالی استرس دارم نه مشکل انتخاب مقصد مهاجرت و درس خوندن و اجازه شوهر اون مسائل هم به این تاپیک مربوط نیست

برای طلای نو زیاده؟ ببخشید زیاد سر در نمیارم بی زحمت برای دست دوم ونو رو بگیدچند درصد خوبه. ممنون

نه عزیزم برای طلای نو زیاد نیست .برای طلای دست دوم یا همون بدون اجرت نهایتا ۷ درصد سود میگیرن البته بعضی از طلا فروشی ها کمتر از اینم میگیرن .طلای نو هم که ۷درصد سود داره با اجرت که اجرت بستگی به طلایی که میخرین داره

این محله هایی که گفتی زیر 2.5 خونه ندارنمگه طبقه 4 بدون آسانسورشهرک ولیعصر خارج تهرانه و من از قیمتا ...

سلام عزیزم ممنونم ازاین که جواب دادید ولی میخاستم با وام زوجین واین مبلغ نقدی که داریم یه واحد بخریم که گویا نمیشه 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
ممنون که وقت گذاشتین ولی بیشتر از لحاظ جنبه مالی استرس دارم نه مشکل انتخاب مقصد مهاجرت و درس خوندن و ...

سلام عزیزم بحث تحصیل خارج از ایران بحث مالیش خیلی مهم برای یکسال اول،شما وقتی تحصیل میکنی اجازه کارت محدوده در هفته اما اگه از ارشد بری برای آینده خیلی بهتره ،بازار کار بهتر پذیرش داره برات ،بعد یکسال توی دوره ارشد میتوانی درخواست تدریس بدی برای سال پایینی ها کلاس برگزار کنی چون میگی زبانم خوبه اما اگه اروپا میری هزینه یکسال زندگی باید نقد با خودت ببری که بهت گیر ندن

سلام خانوما لطفن کمکم کنیدما ۹سال ازدواج کردیم خونه ودوتا ماشین داریم پدرم سال دیگه یه واحد آپارتمان ...

من بودم همینجا مینشستم  و  با پول احاره و رهن سرمایه ی خودم رو زیاد میکردم بعد چند سال به اسم خودم میارم وسط و به همیرم میگفتم خونه ی فعلی رو ارتقا بدیم و به مقدار پولم به اسم خودم میکردم😎😎😎  اگه همسرت ناراحت میشه با زبون خپش بهش بگو دلم میخواد جلوی خانوادم تو سربلند و با عرضه باشی  و   خودت پیشرفت کنی و باعث افتخارم بشی

من متوجه نمیشم🤔چرا خلاف؟ یعنی اشتباهه کارش؟

نه عزیزم فک کنم ایشون بد برداشت کردن شما اگه بعد جمع شدن پولت دیگه پول اجرت و مالیات ندی یعنی کلا ۳ و. نبم درصد ازت سود میگیره که عالیه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام عزیزم بحث تحصیل خارج از ایران بحث مالیش خیلی مهم برای یکسال اول،شما وقتی تحصیل میکنی اجازه کارت ...

شادی جان نقد نه از ایران میشه برد (۵ هزار یورو میتونی ببری) و نه به کشورهای دیگه وارد کنی(۱۰ هزار یورو سقفشه) احتمالا به صورت تتر ببرم

2810