2777
2789
سلام مرمری عزیزم میشه بگید من یک میلیارد و دویست دارم کجای تهران با وام یه خونه ۴۵ متری بخرم راستی خ ...

خیابان شهرک ولیعصر،فلاح،شوش،مولوی،خیابان قزوین،امامزاده حسن

اینارو توی دیوار تهران سرچ کن خونه هارو ببین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به بلو رایگانِهمه که بلو ندارن مثلا من سوار اسنپ شدم کرایم شد ۱۶ هزینه انتقالم شد ۴ تومن 😑امروزم او ...

عزیزم من به هرکارتی زدم هزینه کارمزدش ۷۲۰تومن بوده..یعنی ۷۲۰۰ریال....

الانم با پل یعنی باشماره شبا جابجامیکنم به هربانکی ۵۰۰تومن کم میکنه...

مطمئنی اشتباه نمیکنی؟

اگه دقیقا وزن طلا دو گرم باشه کلا یازده درصد حساب کرده

برای طلای نو زیاده؟ ببخشید زیاد سر در نمیارم بی زحمت برای دست دوم ونو رو بگیدچند درصد خوبه. ممنون

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
شما لطف داری عزیزم 😍 باعث افتخارِ ♥️من سعی میکنم اندک تجربه ای که از سال های متاهلی به دست آوردم رو ...

سلام دوست عزیز پستتون خوندم وباعث وبانی کار خیر شدین رفتم فریزر چک کردم ومقداری سبزی داشتم باهاش کوکو درست کردم برای شام وهزینه غذای بیرون ذخیره میشه برای پس انداز خیر ببینین انشالله .ودوستی که لطف کردن کیسه فریزر کیلویی توصیه کردن ممنون ازتون منم استفاده کردم اسمشون یادم نیست.واینکه معصومه جون گفتم یه مقدار از هروسیله نگه دارین تا خرید بعدی کار بسیار عاقلانه ای هست چندبار کمک حال من شده واقعا دستتون درد نکنه که برامون مینویسین .یخچالم چک کردم یه مقدار ترشی و مربا دیدم که پشت مونده بود گزاشتم فردا مصرف بشه 

توروخدا یکم کمتر از بلو و ویپاد ووام بنویسین وقت بزارین از اول بخونین ...

همرو تو یه پست نوشتم که صفحات الکی جلو نره .ممنون

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
سلام مستانه جان قبل از اینکه بنویسی پذیرایی ام زبانزده،داشتم تو دلم به خاطر نوع پذیرایی کردنت تحسینت ...

سلام عزیزم 

راستش چند ماهی هست که برا گوشت چرخی ، گوشت بوقلمون رو جایگزین گوساله کردم که خیلی هم راضی بودیم به خاطر خواص بوقلمون 

حالا شما جگر بوقلمون رو پیشنهاد دادین ، خیلییی برام جالب بود   حالا چند تا سوال داشتم  

۱-  مطمئن هستین بدون هورمون؟ (چون جگر مرغ هورمونیه)

۲- جگر بوقلمون از کجا بخرم ؟ ندیدم بفروشن!

۳- هر جگری قیمتش چند ؟ 

ممنونم از پاسختون عزیزم  

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨بالاخره خوندم و تمومش کردم هووووووو ...

رویا جون عزیزم کاش مثل قبل آخر هفته ها تاپیک رو می بستین 

من واقعا بسکه صفحات زود جلو میره فقط مجبودم به گزیده ها بسنده کنم😞

اونجوری خیلی خوب بود هرچی عقب می موندیم آخر هفته فرصت بود بخونیم 

بازم هرچی شما تصمیم بگیرین😘

من یه روش دیگه دارم نمیدونم به نظر خودم راحت تره😉اول وزن طلای مورد نظر رو در قیمت تابلو ضرب میکنمبع ...

آفرین 

تنها روشی که خوشم اومد منم تقریبا اینجوری حساب میکنم فقط میبینم کلا چقد سود میگیره مجموعا

به بلو رایگانِهمه که بلو ندارن مثلا من سوار اسنپ شدم کرایم شد ۱۶ هزینه انتقالم شد ۴ تومن 😑امروزم او ...

شما اشتباه می کنید گلم..

بیشترین کارمزدش برای من ۱۲۰۰ تومان بود..احتمالا ریال رو به تومان خوندید...

بچه ها سلام خوبین؟ امیدوارم خوب و عالی باشین خوشگلا

سعی کنین ارزوهاتون و خواسته هاتون رو با انرژی مثبت مکتوب کنین و وقتی از خواب بیدار میشین حس خوب داشته باشن و به اطرافیانتون هم انرژی خوب بدین تا درهای رحمت و ثروت به روتون باز بشه. غر نزنین و انرژی خوب داشته باشین.

خب حالا از این بگم که من دیروز یخچال و فریز رو مرتب کردم هر چی اون ته ها بود اوردم جلو چشم که خراب نشه. قبلا ما خربزه، یا هندوونه یا طالبی رو میوه نمیدونستیم. باز وقتی تو یخچال بود میرفتیم گیلاس و زرد آلو هم میخریدیم کنارش. الان یک هفته حدودا میشه هندوونه و طالبی داریم همسرم میگه بریم میوه بخریم، گفتم میوه داریم دیگه بذار اینا خراب میشه بعد میریم میخریم. از طرفی وقتی تو یخچال زیاد میوه باشه بخاطر اینکه خراب نشه خیلی مجبوریم زیاد بخوریم و از اونور واقعا زیاد خوردن میوه بخاطر قندش و اینها برای سلامتیمون هم خوب نیست.. هنوزم تو بخش میوه با صرفه جویی نداریم ولی خب حواسم هست کم بخرم تموم شد باز برم یه چیز دیگه بخرم.

2810