2777
2789
بچها جون تور خدا با دلای پاکتون برام دعا کنید یادتون عید چند ماه نبودم درس میخوندم ازمون قبول شدم دع ...

دوست عزیز میشه درخواست دوستیم قبول کنی ازت چند تا سوال داشتم .ممنون

اه بسه دیگه .یعنی چی هی تبلیغ کدتون رو میکنید.انگار اینجا جمعه بازار شده هرکی تبلیغ خودشو میکنه.

والا تا دو تا خط سوال می پرسی یا راهنمایی میگیری چند نفر میان ریپلای میکنن تو دورهمی صحبت کنید اونموقع اینجا چند روزه فقط یه عده دایم تبلیغ کد میکنن.کد منو بزنی انقد بهت میدم بچه ها تروخدا کد منو بزنید دعاتون میکن

یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قشنگم خب الان بخوای بفروشی ازت میخرن؟ به خودشون نه. به جای دیگه اینم به عنوان یک پیشنهاد میگم پار ...

والا چندبار یه تیکه فروختم اصلا فاکتور نخواستن ولی الان تو مقیاس زیاد نمیدونم که میخرن یا نه

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

کاش رویا جان بیاد تاپیک رو ببنده فردا باز کنه

ولله خسته شدیم از تبلیغ کد معرف

به قول دوستمون اینجا همه بلو و ویپاد دارن 

دیگه بس کنید خدا وکیلی زشته در شآن شما نیست 

هر چی نادیده میگیریم انگار رقابتِ

خانما بنظرتون طلا دوباره رو ۳۳۰۰ میاد ؟ اشتباه کردم ی مقدار پول داشتم نخریدم رو ۳۳۰۰ الان بالاتر رف ...

مگه چقدر بالاتر رفته

شما بخر کاری به ۱۰۰ تومن بالا پایین نداشته باش

پسر خوشگلم خوش اومدی به زندگی من و بابایی😍😍
سلام دوستان صبحتون بخیر اومدم یه گزارش ریزی بدم و برم دیروز باهمسر رفتیم خرید خونه اول که رفتیم جان ...

انگورها میخریدی میکردی شیره انگور و صبح ها با شیر محلی میخوردین خیلی مقوی 

سلام عزیزم والا من بیشتر پولم نقد بود و با توجه به اینکه فعلا خونه رشد کمی داشت بهترین گزینه برای ت ...

دوست عزیزم خوشحالم ک موفق هستین،میشه از راهکارهای تون برامون بنویسین،مثلا با خانواده هستین یا مستقل ،هزینه مسکن،پخت و پز دارین یا آشپزی میکنین،،،،ممنون میشم ی مقداری ریزتر توضیح بدین برای ما هم انگیزه میشه،و جرقه موفقیت🙏

معصومه خانم کجایی؟نمیایی از اون پست های دلگرم کننده برامون بزاری ... والا خسته شدیم از بس در مورد وام و ماشین و  خوندیم ... ۲۰ صفحه رد میکنیم همش صحبت از وام  ... راه کار در رابطه با صرفه جویی تو هر موردی که میدونین بگین لطفا چون بعضی ها واقعا حقوقشون کم و مشکلاتشون زیاد ..‌ چقدر حرف وام و ماشین و بلو رو میکنید همش تکراری میشه که 

من خودم همیشه کیسه فریزر از فروشگاه میگرفتم کمتر از ۳۰ هزار تومن نمیشد تا اینکه دیروز یکی از خانم ها اینجا گفت برید از ظروف یکبار مصرف اونجا کیلویی بخرید و رفتم یه عالمه کیسه فریزر خریدم ۱۳ هزار تومن . خب این خودش واقعا یه صرفه جویی چون من هر روز برا شوهرم نون وسبزی و میوه میزارم پلاستیک که ببره سر کار ... راه های صرفه جویی که کمک به اقتصاد میکنه هر کی هر چی میدونه بگه لطفا

سلام عزیزم ممنون که وقت گذاشتی و تایپ کردی حرفات نمونه ی بارز خواستن توانستنه اگر کار خاصی بلد نی ...

ببخشید رو پیام شما ر زدم 

بچه ها من روستام شغلی ام ندارم مهارتم هیچ دیگه واقعا خسته شدم از بیکاری و  بی درآمدی دلم میخواد یه درامد هر چند کوچیک داشته باشم فعلا تا چند ماهه دیگه نمیتونم کاری کنم تا برم خونم تصمیم دارم برم خیاطی گلیم بافی یاد بگیرم ببافم تا لاقل یه درامد تو خونه داشته باشم بنظرتون بد نیست گلیم آخه زنای قدیمی میبافتن الان دیگه دخترای جوون هیچ کس گلیم نمیبافه خیاطی هم برا خودم لباس بدوزم یا چیزای کوچیک موندم چه کاری کنم 

اه بسه دیگه .یعنی چی هی تبلیغ کدتون رو میکنید.انگار اینجا جمعه بازار شده هرکی تبلیغ خودشو میکنه. وا ...

اشکالی نداره دوست گلم امروز روز عیده شاید به همین ۲۵۰ احتیاج دارن و خوشحالشون میکنه که انقدر رو میزنن خدا کنه راست باشه و تو این روز یه عیدی گرفته باشن 

بخدا من خودم فقط به همسرم صبح گفتم ولی قبول نکرد و منم بیخیال شدم 

فقط یه امروزه صبرمون رو ببریم بالا میدونم خاطرتون مکدر میشه ولی چشم بپوشونیم 

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
ببخشید رو پیام شما ر زدم  بچه ها من روستام شغلی ام ندارم مهارتم هیچ دیگه واقعا خسته شدم از بیک ...

شما که جاشو دارید دار قالی بزن تابلو فرش بباف اگر بلد نیستی قالیچه بباف

دخترم عاشقتم
2810