2777
2789
سلام وقت بخیر همسر من یه خونه به اسمش هست ما میتونیم برا خونه دوم وام زوجین بگیریم  ؟  یا ...

من بار دومم بود وام انفرادی میگرفتم

بنظر من برای این وام محدودیتی نیست

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم قشنگم ،شما لطف داری 😍 درس پس میدم در کنار شما و دوستان ♥️ من سالهاست تمام نکاتی که در تا ...

با وامتون سکه بخرید

ترجیحا امامی 

سکه ها رو بفروشید چرخ یا وسیله ای که لازم رو داری رو تهیه کن

خانمای عزیزم این تاپیک خیلی وقته ب لوبانک و میشناسه همه خودشون دارن 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
چشم عزیزم متشکرم از راهنماییتون

این وام ها شرایطش چیه چرا خواهرای من نمیتونن بگیرن

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
این وام ها شرایطش چیه چرا خواهرای من نمیتونن بگیرن

موقع خرید خونه میشه گرفت فقط

به شرطی ک توان پرداخت اقساط رو داشته باشین

من فقط همینقدر اطلاع دارم

برین از شعبه بانک مسکن خودتون بپرسین

موقع خرید خونه میشه گرفت فقط به شرطی ک توان پرداخت اقساط رو داشته باشین من فقط همینقدر اطلاع دارم ...

آها نه هر دو سند به اسمشونه 

این پول رو موقع خرید توی محضر بنام فروشنده میدن فقط یجوری هدفشون اینه مسکن خرید و فروش بشه و راکد ن ...

درستع ممنون جواب دادین

همش از دلسوزی وگرنه قصد دخالت ندارم چشمت بی بلا و پرنور

نه عزیزم چه دخالتی

من واقعا ممنون میشم هرکسی بتونه یک نکته هم بهم یاد بده یا یاداوری کنه

میدونی من شاغلم حتی الان ک روز تعطیله سرکارم ولی عاشق مسایل اقتصادیم و بااین حجم کار همیشه توی این تاپیک سعی میکنم بیام و از نظرات استفاده کنم

از این تاپیک ویپاد رو یاد گرفتم و الان منتظرم وام پنجاه میلیونیش رو بگیرم

عزیزم شهر ما هم همین طوری هست.یعنی هر طلافروشی پزسیدم گفتن که فاکتور نمیدیم منم اجبارا میخرم🙁

قشنگم خب الان بخوای بفروشی ازت میخرن؟

به خودشون نه. به جای دیگه

اینم به عنوان یک پیشنهاد میگم

پارسیان با مارک های معروف هم میتونی بخری.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810