2777
2789
سلام دوستان  داخل اینستا کیک یخچالی دیدم... تا حالا درست نکرده بودم 😅😅😅 یعنی حوصله ام ن ...

نازی جون شما وام از بانک مهر گرفتین؟

میشه بپرسم چقدر و اقساطش چقدر؟

میخوام ببینم چند درصده وامهاش

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
به خاطر شیرینی کمتر ساقه طلایی زدم.  فک نکنم شیر تاثیری داشته باشه اونطوری.... ولی خیلی مورد پ ...

نه چون کیک یخچالی به نظرم با آب خوب نمیشه با بيسکوئيت دو رنگ پتی درست کنی روشم سس شکلات بریزی و تزئین کنی هم طعمش خوبه و هم ظاهرش

موضوع مربوط به تاپیک آشپزیه الان رویا جون دعوا میکنه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پارکینگ دارش گرون تر بود ک به میزان پول من نمیخورد برای من محله بهتر اولویت بود بعد پارکینگ چو ...

مبارکت باشه

ولی یه درصد فک کن خودت میخوای بری زندگی کنی

بدون اسانسور و پارکینگ واقعا سخته 

برا قسط هم نگران نباش هر وقت خواستی تسویه میکنی از رهن در میاد

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

دوستان منم کد معرفمو بدم بلو نصب کنید یه پولی هم بره تو جیب من خو 😁🤑🤑😄😄

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
مستاجر هم چون رهن کامل گذاشتم  و تایم کمی دارم برای تسویه خساب با مالک قبلی هروقت سرفرصت رهن ...

من اسفند ۳۰۰ گرم طلا تو قیمت ۲۷۰۰ فروختم 

هنوز ۳ ماه نشده کلی رفته رو طلا 

اونم طلای خام

منظورم اینه سریع بده مستاجر الانم که فصلشه اگهی کن به چند تا املاک هم بسپار ک مجبور نشی طلا بفروشی

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
دوستان منم کد معرفمو بدم بلو نصب کنید یه پولی هم بره تو جیب من خو 😁🤑🤑😄😄

ولی خداییش الکی لایک نکنید اینم کد من 👇اعداد انگلیسی وارد کنید 😁😁

M2IQTY

نازی جون شما وام از بانک مهر گرفتین؟ میشه بپرسم چقدر و اقساطش چقدر؟ میخوام ببینم چند درصده وامهاش

مثلا ۱۲٠٠(یک میلیون دویست هزار تومن) 

۱۸ماه میشه فک کنم میشه ۷٠هزار تومن. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
نه چون کیک یخچالی به نظرم با آب خوب نمیشه با بيسکوئيت دو رنگ پتی درست کنی روشم سس شکلات بریزی و تزئی ...

مرسی از نکات خوبی که گفتی 

حالا این هم امتحان میکنم👌🏻

مثلا ۱۲٠٠(یک میلیون دویست هزار تومن)  ۱۸ماه میشه فک کنم میشه ۷٠هزار تومن.

۱۲۰۰ وام گرفتی با ماهی ۷۰ ؟

۱۲۰۰ وام گرفتی با ماهی ۷۰ ؟

نه عزیز 

برات مثال زدم فقط 

اگه بانک مهر داری برو همراه بانکت...... معدل حسابت نگاه کن خودش همه چیز اونجا نوشته و مشخصه.  

عزیزم دستور کیک میگی تو قابلمه

سلام من اینطور درست میکنم . اول همزن میزنم برق و یه لیوان شیرمیریزم اگه نباشه اب میریزم و ۵قاشق شکر و یکی دو تا تخم مرغ میزنم و یه قاشق روغن و وانیل  و میزارم ۳۰ ثانیه با دور تند یکدست بشه و بعد دو لیوان و نیم ارد اضاف میکنم و یه قاشق بکینگ پودر میزنم دوباره ۳۰ ثانیه هم میزنم ... قابلمه یا ماهینابه رو میزارم رو گاز کمی داغ بشه و کفش رو چرب میکنم و سریع مواد رو میریزم توش و روش دارچین و کنجد و خلال و گردو یا هر مغزی که داشته باشم میریزم و سریع درش رو با دمی میزارم و میزارمش رو گاز با شعله خیلی کم که نسوزه یک ساعت بعدش کیک امادس . وقتی ظرفت رو گذاشنی روی گاز تا نیم ساعت اول درش رو باز نکن . من کیک رو برمیگردونم اونطرفشم برشته میکنم 

خوشگلم میدونستی وقتی به همچین مسئله ای فکر میکنی(افتادن گردنبند و دستبند) حتما برات اتفاق میفته؟ ای ...

درسته گلم نباید به افکار منفی فکر کنم ولی همش استرس میگیرم اگه خدای نکرده گم بشه واقعا غیر قابل بازگشته چون واقعا با دوتا چهارتا کردن میخوام بخرم متاسفانه ۱۰ سالی میشه که طلا ندارم یعنی سال اول ازدواجم ۱۰۰ گرم همسرم فروخت گفت میخرم هرگز دیگه نخرید  

منم چند سالی پولامو جمع کردم پارسال ۳ تا النگو اماراتی باریک خریدم فقط اشتباه گرفتم چون پولم برسه سایز ۲ برداشتم به دستم خیلی تنگن یعنی جای نفس نیست .

۱۶ گرمن حالا دو دلم نمیدونم اونارم بدم تعویضی بزنم این پولمم روش بزارم سه تا ۱۰ گرمی سایز ۳ بخرم مطمعنم هست 

یا تا حالا گردنبند نداشتم یه زنجیر کارتیر بخرم 

ببخشید رو پست شما ریپلای کردم فکرم درگیر بود گفتم یه مشورت کنم

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

سلام امروز گزارش خوبی ندادین هیچکس

دوستان گل بل وبانک معرفی کردین بنظرم کافیه بهتره با دوستو اشناهاتون این ردو بدل هدیه رو انجام بدین یا تاپیک جدا بزنید،البته ممنونم منم از طریق شما از این هدیه مطلع شدم و انشالله به چند نفر گفتم فردا نصب کنن و هدیه شو بگیریم

مدیران تاپیک هم نیستن خسته شدن انقدر تذکر دادن،

منم امروز  بعد یخچال و کابینت ادویه و خوراکی ها،نوبت فریزرم بود که مرتب کنم.چند قلم کم کاستی دارم که باید خرید کنم یکم حبوبات خیسوندم که بزارم فریزر،حبوباتمم اخراشه و کم مونده به فصل برداشتشون میرسونم و دوباره تو فصل برای مصرف یسالمون میخرم،ماه شهریور و مهر برای من تقریبا ماه پرخرجیه خرید حبوبات و پنیر و گردو و بادوم و رب کشمش و شیره انگور  و ترشی و شور و خیارشور همه تو این دوماه انجام میدم عوضش طول سال راحتم و همه چی زیر دستمه.البته که من جاشونم دارم و خراب نمیشه وسیله هام،به همین خاطر که خرج روزانه ی زیادی ندارم و اکثر روزا بدون خرجم،انشالله بریم تا پست بعدی که ماه بعد بیام بگم بدهیامو تسویه کردم و باری از دوشم برداشته شده و از شر درد دندونمم خلاص شدمو پرقدرت بریم برای تیک زدن اهداف بعدی

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
عزیزم من امسال ۴۵۰  _۵۰۰ وام میگیرم بنظرتون چیکارش کنم ۱۰۰ گرم طلا دارم  با یه کوییک که ...

عزیزم اگر قصدتون بزرگ کردن خونتون هست من بودم این وام رو هم تبدیل به طلا میکردم تا به مقدار لازم پولتون رسید سریع بتونید تبدیل کنید چون مثلا اگر بخوان زمین بخرید خیلی راحت و سریع نمیتونید نقدش کنید برای بزرگ کردن خونه .

2810