2777
2789
ببخشید عزیزم اینو میگماا قصدم دخالت نیس چون بچه داشتن فقط به خود پدرو مادر مربوط میشه نه دیگران اما ...

چقدر نظرتون عمیق و متفکرانه است.

کمی خودخواهی رو کنار بذاریم و منطق و واقع بینی رو جایگزین کنیم دقیقا به همین نتیجه می رسیم . کاش همه اینجوری فکر می کردن 

دوستانی ک از وام بانکی سر درمیارن راهنماییم کنن لطفن این امتیاز وام مهر و رسالت ک بعضیا میفروشن میشه خرید؟ قابل استفاده هست؟ بانک ببریم میشه ازش استفاده کرد ؟و وام گرف باهاش؟ در کل بصرفه هست ؟مثلن طرف گذاشته وام بانک مهر ۳۰۰ میلیون صد تومن خوبه؟خواهشن راهتمایی فرماییید

......خدایا ب توکل نام اعظمت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستانی ک از وام بانکی سر درمیارن راهنماییم کنن لطفن این امتیاز وام مهر و رسالت ک بعضیا میفروشن میشه ...

رسالت ،اره عزیزم میشه خرید اول شما خودتون تو سامانه باید اعتبار سنجی بشید نزدیک یه هفته زمان می‌بره و اون جا توان بازپرداختون مشخص میشه 

الان وام رسالت هر صد میلیون اش بین ۱۷۵۰۰‌تا۱۹ میلیون فروش می‌ره برای بازپرداخت یکساله 

وام مهر هم همینطور خرید و فروش میشه (ولی خب من شرایط اش رو نمیدونم)

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان ی مشورت بگیرم ازتون

من یه وام گرفتم باز اونو گذاشتم ی بانک دیگه امتیاز جمع کنم.. خونه ام رو گفتم بهتون فروش نرفت ک عوض کنم چون ی مورد متناسب با پولم پیدا شده بود ولی نشد

من اگه چند تا وام بگیرم در حدی ک تا دوسال دیگه کل حقوقم برا وام بره میتونم ماشینمو ک پرایده ارتقا بدم به یه پارس معمولی صفر مثلا. 

بنظرتون ارزش داره؟ 

ولی تا دوسال هیچی از حقوقم نمی مونه... ی وامم شامل همسرم شده ک اون پنج ساله اس البته مبلغش کم بود ولی گرفتم گذاشتم بانک دیگه.. 

از ی طرف خیلی دوست دارم خونه ام رو عوض کنم ولی فروش نرفت. از طرف دیگه نتونستم و میگم دنیا رو یبار میدن ی ماشین درست حسابی سوار شم چون ماهی حداقل یکی دوبار شهرهای همجوار هم میریم. از طرفی اگه ماشین بخرم دیگه فعلا تا چند سال پولی برا تعویض خونه نمی مونه. اینم بگم برا تعویض خونم حتی با وام و ماشین فقط میتونم حاشیه شهر ویلایی بگیرم ک اونم یک مورد برا فروش پیش اومد ک جور نشد

سلام دوستان هرکس فردا ب ل وبانک نصب کرد و برای من هدیه دعوتش اومد  بیا پی وی من ۱۰۰هزار براش ک ...

یعنی هر کس فردا با کد شما بلو .بانک رو نصب کنه ..به شما 250 هدیه میدن و شما به ایشون 100 هدیه میدین.درسته؟؟

دوستانی ک از وام بانکی سر درمیارن راهنماییم کنن لطفن این امتیاز وام مهر و رسالت ک بعضیا میفروشن میشه ...

وام مهر باید برای شهر خودت باشه و ۳۰۰ میلیون ۱۰۰ میلیون خیای زیاده به ازای هر یه تومن نهایت ۱۸۰ تومن باید بدی

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
اره میشه گرفت اما قیمت خیلی بالا گفتن بهتون

ممنونم گل.اره همینجا یکی دیگه از دوستان هم گفتن ولی خوب ی مقداری پولم کم اومد واسه خرید خونه 

وام مهر باید برای شهر خودت باشه و ۳۰۰ میلیون ۱۰۰ میلیون خیای زیاده به ازای هر یه تومن نهایت ۱۸۰ تومن ...

مرسی عزیزم اره شهر خودمونه گلم .اینجوری ک شما میگین یعنی تقریبن چهل تومن داره گرون میگه درسته؟ببینم میتونم ی مقدار تخفیف بگیرم ازش

مرسی عزیزم اره شهر خودمونه گلم .اینجوری ک شما میگین یعنی تقریبن چهل تومن داره گرون میگه درسته؟ببینم ...

یه مقدار نه قشنگ بگو اینقدر قیمتشه 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
یعنی هر کس فردا با کد شما بلو .بانک رو نصب کنه ..به شما 250 هدیه میدن و شما به ایشون 100 هدیه میدین. ...

بله عزیزم من ۱۰۰هزارش رو میدم به کسانی که لطف میکنن با کد من نصب میکنن فقط باید تایید نهایی بشه و حتما این مبلغ بحسابم بیاد

کدمعرف همش با حروف بزرگ M5JNEI

وام مهر باید برای شهر خودت باشه و ۳۰۰ میلیون ۱۰۰ میلیون خیای زیاده به ازای هر یه تومن نهایت ۱۸۰ تومن ...

نه خب عزیزم این رو هم در نظر بگیر بازپرداخت بانک مهر خیلی بیشتر از بانک رسالت هست معمولا ۱۸ ماهه اس در کل 

نرخ مشخص داره خرید و فروش این امتیاز نمیشه الکی از یه جا عدد گفت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810