2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببخشید میدونم کنجکاویه ولی شما مگه یبار تعریف نکردین که با سختی جدا شدین و خونتون رو جدا کردین ...

نه عزیزم،اشتباه گرفتین حتما❤

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

بچها جون تور خدا با دلای پاکتون برام دعا کنید یادتون عید چند ماه نبودم درس میخوندم ازمون قبول شدم دعا کنید مراحل بعد مصاحبه گزینش بتونم با موفقیت طی کنم ❤️ 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

سلام خانمها خوبین 

از بین سایت های آنلاین طلا کدوم از بقیه بهتره 

حقانی/میلی گلد/طلاسی/احسان گلد/اسنپ پی 

طلا فروش آشنای خودم هم گفته میتونی از 300ت به بالا برام واریز کنی دفترشو هم دیدم خیلیا ازش برمیدارن 

گفت هروقت ریختی عکس رسید رو بفرست توی دفتر یادداشت میکنم با سود5درصد طلاهای مستعملشو میده 

حالا نمی‌دونم از همین شهر خودمون شروع کنم یا از سایت های بالا 

ممنون میشم از اپلیکیشن های بالا بهترشو بهم معرفی کنین که درصد سود کمتری داشته باشه

۲۵۰ هزار؟چجوری؟کی میده؟

سلام عزیزم ببخشید من پاسخ میدم من اگه کدمعرفمو ب شما بدم و با کد من نصب کنید بمن ۲۵۰هزار میده به شما هیچی نمیده ولی خود من هر کس با کدم نصب کنه و تایید نهایی بشه و برام۲۵۰هزار بیاد ۱۰۰هزارتومنش رو براش کارت ب کارت میکنم فقط از نصبش برام اسکرین بگیره

کدمعرفمM5JNEI

سلام خانمها خوبین  از بین سایت های آنلاین طلا کدوم از بقیه بهتره  حقانی/میلی گلد/طلاسی/ا ...

بنظرم از طلافروشی شهر خودتون بخر

من از حقانی میخرم راضیم چون روستا هستیم پست میاد توی روستا اما طلافروشی نمیتونم تنها برم

احسان گلد اجرت پایین داره اما من پول ریختم ۹میلبون.....۲۳روز تو حساب شون بود

بعدم با هزار مکافات پولمو برگردوندن

2810