2777
2789
نه ارزش نداره آدم هی دلهره داشته باشه ممنون 

بمنم پیشنهاد شد قبل خرید خونه ک طلای ابشده داشتم

گفتم ارزش نداره ادم هرشب با دلهره بخوابه

طلا رو فقط واسه خرید ملک بفروش

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم گزارش امروز  ی مانتو فروشی تو شهرمون اف زده بود خواهرم استوریشو برام فرستاد&nb ...

سلام. بله عزیزم

من بودم اینکارو انجام میدادم.

اینو هم یادت باشه هر کاری انجام بدی مردم هزارتا حرف میزنن. به آینده خودت و بچه هات فکر کن. 

اینی که من میگم مثل هتلی ها یه وقتی خودمون میریم سوییتی جایی اول بالش و میذاری جای مورد نظر ملافه رو ...

عزیزم ببخشیدکه میگم ومیدونم جای این بحث این تاپیک نیس. ولی من خودم جایی برم واینجوری ملافه بدن بکشم روی تشک وبالشت بهم برمیخوره. نهایت بعدرفتن مهمونا ملافه هارومیشوریم

لطفالایک نکنین. 

من امروز خیلی گشنم بود تو فریزر عدس پخته و مرغ مزه دار شده جوجه کبابی داشتم

مرغ رو گذاشتم تو تابه با روغن و در بسته سرخ و پخته شه کنارش هم فلفل دلمه و گوجه گذاشتم

با عدس هم سریع یه کته درست کردم

خیلی خانوم بودم امروز 😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ممنون عزیزم گزارش امروز  ی مانتو فروشی تو شهرمون اف زده بود خواهرم استوریشو برام فرستاد&nb ...

منطق میگه نه

مشخص نیست جواز رو کی بدن

ولی رشد خونه تضمین شده است

اقتصاد میگه پول اضافیتونو بدین زمین

عزیزم ببخشیدکه میگم ومیدونم جای این بحث این تاپیک نیس. ولی من خودم جایی برم واینجوری ملافه بدن بکشم ...

یعنی شما راضی هستی میزبان زحمت باز کردن و دوختن ملافه رو متحمل بشه صرفا به خاطر اینکه به شما برنخوره؟

ملافه تمیز گذاشتن یه کار کاملا بهداشتی و اصولی هست

تو هتل ها و قطارها هم همیشه همینکارو انجام میدن

پسر خوشگلم خوش اومدی به زندگی من و بابایی😍😍
عزیزم ببخشیدکه میگم ومیدونم جای این بحث این تاپیک نیس. ولی من خودم جایی برم واینجوری ملافه بدن بکشم ...

نه آهه فقط برای رحتی خودم نیست من حس میکنم مهمون هم خیالش از تمیزی ملافه راحتتره بعضی مهمونا حساسن اینجوری میبینه یه ملافه تمیز براش،آوردم البته به نگاه خود شخص هم ربط داره 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
یعنی شما راضی هستی میزبان زحمت باز کردن و دوختن ملافه رو متحمل بشه صرفا به خاطر اینکه به شما برنخوره ...

😍😍😍😍😍جسارتا 

😷😰😰😰😰😰ادامه بحث تاپیک دورهمی

یعنی شما راضی هستی میزبان زحمت باز کردن و دوختن ملافه رو متحمل بشه صرفا به خاطر اینکه به شما برنخوره ...

عزیزم درستش اینه که رو تشکی دوخته بشه که همون ملافه هست ولی دورش کش داره و نیاز به کشیدن و برداشتن توسط مهمون نیست

میزبان بعدش با روبالشی میشوره

منم بهم ملافه بدن بهم برمیخوره اینا وظایف میزبانه که تخت رو آماده کنه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
😍😍😍😍😍جسارتا  😷😰😰😰😰😰ادامه بحث تاپیک دورهمی

مرمری جون خونه جدید مبارک به دل خوش وان شالله پربرکت باشه براتون 

دوستم ممنون میشم اگه ممکنه سوالامو جواب بدی گفتی نقد وطلا داشتی وخودت خریدی میخوام بدونم مثلا چقد نقد وچه مدت نگه داشتی ؟نگران بی ارزش شدن پول نبودی؟ همسرت در جریان پس اندازات بود؟ 

2810