2777
2789
من درخواست وام انفردی دادم ک هفته بعد میدن زوجین بله دوبرابره بله شنیدم امسال گرفتن

سلام 

خونه نو مبارک 

ان شاءالله برکت داشته باشه و خوش یمن باشه برات و دلت شاد باشه و پر رزق و روزی   آمین 

میه بگی چطوری و با چقدر پول اولیه و با چقدر وام خریدید و کجا و متراز خونه .

ممنون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترای زبل یه مشورت بدین بهم لطفا ،یه طلافروش بهم پیشنهاد داده صد گرم طلا بهش بدم بابت کار که ماهانه ...

فقط و فقط رو خودت حساب کن دوست عزیز؛  اگه فقططط یک درصد مشکلی پیش بیاد ، دنیات سیاه میشه ...

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
خانومای عزیز من حدود ۲۰ تومن پس انداز دارم گوشیمم حدودا قدیمی شده و خیلی از قابلیتهارو نداره و آپدیت ...

اگه میتونی گوشی رو قسطی بگیر و با پولت طلای دست دوم بگیر

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
دخترای زبل یه مشورت بدین بهم لطفا ،یه طلافروش بهم پیشنهاد داده صد گرم طلا بهش بدم بابت کار که ماهانه ...

کم میده اجاره طلا حداقل ماهی یک درصد 

تازه بین یک تا یک و نیم درصد 

حالا بگیم همون یک درصد میشه حدود سه و پونصد 

اگه آدم مطمئنی هست خوبه 

ولی خیلی ریسک داره از کجا می‌دونه کلا اینکارو نمی کنه که یهو کلا جمع کنه و بره 

چون ما تو اطرافیان دیدیم. طلافروش جمع کرده حتی زن و بچه رو ول کرده با پول مردم کلا از کشور خارج شده 

خیلی حواست باشه 

به چک و این چیزا هم نیست طرف می‌ره دیگه نیست که مالت رو پس بگیری 

تابناک جان ۲۲ یا ۲۴ ماه با ماهی ۳۷۰۰ حساب کردم عددش از مبلغ وامتون هم کمتر میشه که! آخه میدونی چیه ...

ازهمسرم پرسیدم گفتن قسط اولش 4200وخرده ای بوده وقسط هاشم حدودا3750هستن که قسط اولش کارمزد بود و24تای بعدی 3700بودن

لطفالایک نکنین. 
سلام  خونه نو مبارک  ان شاءالله برکت داشته باشه و خوش یمن باشه برات و دلت شاد باشه و پر ...

ممنونم

۵۶۰ میلیون وام ک حدودا ۱۵۰ میلیون ازش کسر کن چون باید اوراق بخری و باطل کنی

مبلغ کل خونه سه و نیم میلیارد تومان

منطقه سیزده تهران

بیست و پنج سال ساخت

حدودا پنجاه متری

بدون پارکینگ و اسانسور

طبقه اول

بجز وام بقیه پول رو خودم داشتم نقد و طلا 

البته روی رهن کاملش هم حساب کردم ک فعلا مستاجر پیدا نشده و بجااش طلا میفروشم تا سرفرصت مستاجر گیرم بیاد

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
ممنونم ۵۶۰ میلیون وام ک حدودا ۱۵۰ میلیون ازش کسر کن چون باید اوراق بخری و باطل کنی مبلغ کل خونه سه ...

قسطش پنج ساله.

ماهی حدودا ۱۶ میلیون

یکمی پول هم مسدود میکنن ک تا پایان چنج سال دست بانکه تا وام تموم شه

نمیدونم چقدره

خانومای عزیز من حدود ۲۰ تومن پس انداز دارم گوشیمم حدودا قدیمی شده و خیلی از قابلیتهارو نداره و آپدیت ...

گوشی بعد پنج سال دیگه کار ادمو راه نمیندازه

یه برند متوسط از سامسونگ بخر

حدود ده تومن

بقیشم یه انگشتر یا پلاک ظریف دو گرمی حدودا بخر

2810