2777
2789
توی قسمت امتیازی فقط یه تومن میده و با ضامن  ولی توی معدل ۲۸۰۰ هزار ت  چحوری اینو فعال ک ...

عزیزم بزن رو وام و تایید و بزن وقت اداری واریز میشه حسابت اقساطشم میاد تو همراه بانکت خودشون درمیان از حسابت

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
مستقل جون فکر میکنم دوستمون وام مسکن انفرادی به اضافه جعاله رو گفتن میشه ۴۰۰ به اضافه ۱۶۰ . الان زو ...

درسته

پرداختی بانک بمن قراره ۵۶۰ میلیون باشه 

ک شامل خرید و بازسازیه

اوراقم باید باطل کنیم حدودا ۱۴۳ میلیون

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و صد سلام 😍 چند روز پیش یک مهمانی شام 25 نفره داشتم، که از مدتها قبل براش برنامه چیده بودم ...

شما  قلم بسیار  زیبایی داری و خواننده رو مشتاق خوندن بقیه ماجرا میکنی جوری که ادم دوست داره همین جور سطرها پشت سرهم بیاد و تموم نشه

خودت خوب هنرت خوب همه چی خوب از کجاش تعریف و تمجید کنم که واقعا در وصف کمالات شما باشه

نمونه بارز و کامل یک استاد کامل در زمینه مدیریت مخارج با حفظ کیفیت و کمیت👌

به سلامتی عزیزم ، خونه جدید مبارکتون باشه . 🌹🌹🌹🌹

ممنون عزیزم

انشالله به زودی قسمت همه بچه ها یه خونه مستقل بنام خودشون باشه ک حس کنن امنیت مالی رو تا حدودی دارن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
ماحدود شیش ماه پول توی حسابمون بود پدرم حدود چهارصد داده بود یکی دوماهی روش بود برادرشوهرمم پنجاع تو ...

تابناک جان ۲۲ یا ۲۴ ماه با ماهی ۳۷۰۰ حساب کردم عددش از مبلغ وامتون هم کمتر میشه که!

آخه میدونی چیه اونجور که من حساب میکنم احساس میکنم وامهای مهر واقعا ۴ درصد نیست چون وقتی معدل حساب میگیری میزان وام و اقساط که نشون میده با یه حساب کوچولو میبینی چیزی حدودی ۱۵ درصده وامهاش!!!!

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
سلام ، والله چون پول خودتون نیست و ریسکش بالا هست من اگر بودم میگذاشتم داخل یک بانکی و اگر توانایی ق ...

عزیزم من امسال ۴۵۰  _۵۰۰ وام میگیرم بنظرتون چیکارش کنم

۱۰۰ گرم طلا دارم 

با یه کوییک که صفر نیست(بالا ۳۰۰ میارزه بگمونم)

(همکارم تو شمال زمین خریدن نزدیک ۱۳۰۰ که مبلغشو قسطی میگیره طرف اولش ۴۰۰ بعد یکی دو ماه یکبار ۱۰۰ یا ۲۰۰ بدی)

برنامه خودم اینه خونمو عوض کنم که حداقل ۳ میلیارد پول لازمم به قیمت روز

بیشتر جمع کنم بهتره

هر سال وام بگیرم و طلا بخرم بزارم کنار؟

یا تبدیل کنم به زمین یا خونه کوچیک یا زمین شمال

اینم بگم خونم کابینت و مبل لازم

قسطامم عقب

@masomehjon    

همسرم راننده ماشین سنگینه خداروشکردرآمدمون خوبه ولی نه اونطورکه شماگفتی

نمی دونم والله من ترانزیت رو‌گفتم که میرن ترکیه،گرجستان یا دیگر کشورهای اروپایی

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
بقیه سیاستهامو بگم که تا یک ماه دیگه حرفی نزنم 😃 ظرفهای مهمان رو اصلا توی خونه استفاده نمیکنم ...

شهزنان جان قسمت ملافه برای رو تشک ایده ای هست که من چند ساله تو ذهنمه ولی تنبای نمیذاره انجام بدم من قصد قدشو بلندتر بگیرم که روی بالش،هم بیاد در رنگ های مختلفم بگیرم که مثلا مهمونا جند روز موندن هرکس ملافه خودشو استفاده کنه اونام بدشون نیاد الان نزدیک زایمانمه و به شدت گرمه به نظرت رعایت میکنن من خودم رو تختم ؟؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
مستقل جون فکر میکنم دوستمون وام مسکن انفرادی به اضافه جعاله رو گفتن میشه ۴۰۰ به اضافه ۱۶۰ . الان زو ...

مامان سبحان جان انفرادی ۴۰۰ + ۸۰ هست

که دوبرابرش میشه ۹۶۰

۱۶۰ وام جعاله برای زوجین هست

البته مسکنم تکون نخورده که مبلغ وام رو افزایش بدن

ولی دوستمون میگن ۵۶۰ گرفتن

یعنی به انفرادیم ۱۶۰ میدن، به زوجین هم ۱۶۰؟

از بانک سوال میکنم

شهزنان جان قسمت ملافه برای رو تشک ایده ای هست که من چند ساله تو ذهنمه ولی تنبای نمیذاره انجام بدم من ...

تاپیک برای وام ها دارین؟

انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم وقتی وابستگی از بین رود انسان وارسته میشود

اگه تهرانی برو خیابان انبار نفت،سمت گمرک(موتور فروشا) اونجا پخش اصلی خشکبار و پروتئین و خیارشور و ش ...

اتفاقا الان اومد به ذهنم ولی فک کنم ارزش نداره برا یه دبه خیارشور برم اونجا     
قبلا شور گرفتم خیلی ارزون بود

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
سلام .خانمهای عزیز من طلا دست دوم که میخرم بهم فاکتور نمی‌دن یک کاغذ کوچیک که روش فقط نوشته این طلا ...

عزیزم شهر ما هم همین طوری هست.یعنی هر طلافروشی پزسیدم گفتن که فاکتور نمیدیم منم اجبارا میخرم🙁

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
2810