2777
2789

سلام‌ به گلبانوهای عزیز

همیشه میخونمتون و استفاده میکنم

من قبلا هم گفته بودم الانم برای دوستان جدید میگم

من تا اخر سال ۹۶ همیشه طلا میخریدم اون موقع طلا قیمت مناسبی داشت بعد که طلا بالا بالا تر رفت من فکر میکردم دیگه نباید خرید تا اینکه با این تاپیک اشنا شدم

زمانی که اینجا را خوندم قیمت طلا گرمی ۱۴۰۰ بود (پاییز ۱۴۰۱) به گفته دوستان عزیز و معصومه جان عزیزمون دوباره شروع کردم به خریدن بعد از تقریبا ۴ سال که متوقف کرده بودم

و الان میفهمم که باید با طلا نوشت این جمله معصومه جان را که هر وقت تونستی بخر و به قیمت توجه نکن…

من اگه با تاپیک اشنا نشده بودم ،الان که طلا به ۳۳۰۰ هم رسید و رد هم کرد ،و من اگه با همون تفکر مونده بودم خیلییییی عقب می موندم از تورم خیلییییی .همون طور که اون ۴ سال متوقف شدم

همیشه طلا بخرید حتی شده ماهی ۱۰۰ سوت

موفق باشین همه شما دوستان گل و با محبت🌸🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تجربه ام از خونه خریدن و در واقع اشتباه بزرگم رو بهتون بگم.. یک املاکی یکبار بهم گفتند وقتی میخوا ...

میشه بگین ایراد خونتون چیه؟

من متوجه نشدم 

خونه ای که من دارم میخرمش ۲۵ سال ساخته .البته ما تهرانیم

امیدوارم یوقتی خواستم بفروشمش مشتری براش باشه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
ما تهرانیم ممنون از راهنماییت سرچ میکنم ببینم کجا داره

اگه تهرانی برو خیابان انبار نفت،سمت گمرک(موتور فروشا)

اونجا پخش اصلی خشکبار و پروتئین و خیارشور و شوینده س و تنقلات و...

همه بنکدار هستن قیمتا دقیقا نصف قیمت مغازه هاس

سلام نمیخوام با این حرفام انرژی منفی بدم ولی واقعا نیاز دارم بهم انگیزه بدین😔🥲من همین ک میام یه پو ...

عزیزم اشکال نداره،پس انداز یعنی پول اضافی گلم.مثلا نگا نکن فلانی ماهی ۵ گرم طلا میخره ،ببین قدرت خرید تو چقدر،قدرت خرید تو شاید ۵۰۰ سوت باشه،

باید برا هزینه های متفرقه پول کنار بزاری همیشه

حالا نگو هزینه دکتر ولی یه باکس هزینه سلامتی داشته باشه نیتو بزار برای چکاپ های ماهیانه و سالیانع و مکملو اینا...خدایی نکرده مریضم شدین از این پول ببرین دکتر،هزینه ماشین و اینام که برا همه هست

فک کن اگه طلا میخریدی بعد مجبور میشدین برید دکتر اونوقت چی،از کی میخواستین قرض کنید؟؟

من سه ماه اول سال یعنی فصل بهارو یک گرم طلا خریدم فقط،کلی ام ذوق کردم خب توان من همینه تازه همشونم قسطی،قسطاشو باید بپردازم،ولی عوضش نزدیک ۱۵ تومن هزینه دندون پزشکی کردم

انشالله تن شوهرت همیشه سالم باشه و کار کنه،خداروشکر کن با ۸۰۰ تومن خوب شده،سالم نباشی صد کیلو طلا اویزون خودت کن!!بنطرت خوشحال میشی؟

پس گلم برنامه ریزی کن،پول تو همه ی باکسات داشته باش که فکر نکنی پول طلا رو دادی به دکتر و ماشینو رستورانو ...اینجوری ناامید میشی

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
میشه بگین ایراد خونتون چیه؟ من متوجه نشدم  خونه ای که من دارم میخرمش ۲۵ سال ساخته .البته ما ت ...

ماهم تهرانیم ساخت خونمون سال ۷۹ هست

سال ۹۴ خواستیم بخریم متری ۱۸۰۰بود کلش ۷۸تومن

من هی از بنگاه های مختلف میپرسیدم ینی اگه بخرم چنسال دیگه بفروشم ازم ۷۰ میخرن؟؟یکی میگفت ارزش نداره پول جمع کن نوساز بخر یکی میگفت چونه بزن ارزونتر بخر

در نهایت یه املاکی بهم گفت دخترم بخر مبارکت باشه همیشه به این فکر کن که یکی هست هنوز پول و خونه نداره و ارزوشه خونه ی تورو داشته اشه و ازت میخره

الان ۷ساله اینجا میشینم داخل خونه رو خودمون بازسازی کردیم

کل ساختمانم از ایزوگام پشت بوم و لوله کشی روکار کل ساختمون و پمپ

تعویض درب پارکینگ به ریموت دار و رنگ راه پله و... رو همه پول گذاشتیم هرسال یه تیکه رو درست کردیم الان سن ساختمون تو سند ۲۴سال ساخته اما با نوساز فرقی نداره 

دو برابرش میشه وام زوجین، درسته؟ پس یعنی بخشنامه ش اومده؟ شما خودت گرفتی؟ کسی رو شنیدی گرفته باشه ...

مستقل جون فکر میکنم دوستمون وام مسکن انفرادی به اضافه جعاله رو گفتن میشه ۴۰۰ به اضافه ۱۶۰ .

الان زوجین میشه ۸۰۰ به اضافه ۱۶۰ .

این همون بخشنامه قبلی هست دیگه تغییری نکرده .

ماهم تهرانیم ساخت خونمون سال ۷۹ هست سال ۹۴ خواستیم بخریم متری ۱۸۰۰بود کلش ۷۸تومن من هی از بنگاه ها ...

خیلیم عالی

پس مشکلش چیه ک گفتین فروش نمیره؟

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
یه زمین داریم و یه ماشین حدود۳۰۰تومن هم نقد و طلا داریم

عزیزم پول همه چیز نیست حوصله و توان و اعصاب شمام مهمه

منم بچه دوست دارم بااینکه الانم بیارم تو هزینه هاش اصلا دچار مشکل نمیشم اما در خودم توانشو نمیبینم و میگم اگر مثلا تونستم مدل ماشینو بالاتر ببریم و درکنارش ۱۵،۲۰ گرم طلا بخریم مثلا برای اینده بچه دوم اونوقت میارم.البته که خدا عالمه ممکنه همه ی سرمایه ادم  تو یه شب نابود بشه،ولی عقل حکم میکنه که بافکر پیش بریم مثلا برای بچه اول گفتم ماشین و خونه باید داشته باشیم بعد،هیچوقتم برا بچم تو خرجهای روزمره اعم از پوشکو دکتر و خواسته هاش کم نیاوردیم بیمارستان خصوصی رفتم و ۵ روزم بستری شد موقع دنیا اومدن شما فک کن دیگه هزینش چقد میشه،الانم به همینا فکر میکنم که پولی باید تو دستو بالم باشه اول برای تامین اینده ی بچم،هرچند اندک دوم برای خرج های  یهویی بچه،انقد که من سر بچه اولم خرج دکتر کردم انقد که رفتم مرکز استان فقط میگفتم خدایا شکر ماشین داریم وگرنه منت کیو میخواستیم بکشیم

امید وارم تونسته باشم منظورمو برسونم.بدون همه ی اینارو یکی که عاشق بچست داره بهت میگه و الان یساله دو دله برای اوردن بچه دوم

از همه ی اینا که بگذریم میمونه خرجهای بچه که شما خودت دوتا بچه داری و کم و بیش از هزینه های بچه اگاهی..ممکنه یه نوزاد تمام خرجش فقط یه پوشک باشه و یه  ویتامین،ممکنه بیشتر باشه،شما دوماه خرجهاتون رو مدیریت کن ببین از درامدتون چقدر میمونه،بعدش تصمیم بگیر 

اگر شوهرتم مث شوهر من مشتاق بچس ازش باج بگیر،من مدام میگم اولی رو خودم و خدا خواستیم و اوردم اما دومی نمیخوام اگر میخوای دهنمو شیرین کن😄😄😄

بخدا همه اینا اینده نگریه،فردا روز که بچم بزرگ شد دوتومن پول داشته باشم بزارم کف دستش بگم بیا جونم اینم سرمایه تو برای فلان کار برای فلان درس برای ازدواج.البته که در کنار اینا وظیفه ما تربیت بچه هایی با جنم و جربزه ست،که خودشون بتونن گلیم خودشون از اب بکشن همونطور که مامانو باباشون کشیدن🙂🙂

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
2810