2777
2789
وام انفردی شده ۵۶۰ تومان ولی اوراقی ک باید بخری حدودا 145 میلیون تومنه  دیگه حساب کن چقدر دست ...  

دو برابرش میشه وام زوجین، درسته؟

پس یعنی بخشنامه ش اومده؟

شما خودت گرفتی؟

کسی رو شنیدی گرفته باشه؟

سوالام زیاد شد🙏😁

سلام خانما خوبین؟؟ 

معصومه خانم کجااااییییی برناممو بدههه 😁

خانما طلای دست دوم اگه بگیریم... 

توی فاکتور قید میشه که دست دوم هست؟ 

بعد اگر قید بشه موقع فروش ضرر میشه که ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پخش ترشی و خیارشور  تو شهرتون حتما جایی هست پخش باشه

یعنی جاهایی که ترشی و سبزی خونگی دارن ؟

یا پروتئین فروشی ها ؟

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
سلام خانما خوبین؟؟  معصومه خانم کجااااییییی برناممو بدههه 😁 خانما طلای دست دوم اگه بگیریم ...

قید نمیشه

برا فروش نگران نباشید اصلا به فاکتور نگاه نمیکنن

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
سلام نمیخوام با این حرفام انرژی منفی بدم ولی واقعا نیاز دارم بهم انگیزه بدین😔🥲من همین ک میام یه پو ...

عزیزم زندگی همینه دیگه. امثال ما که درآمدهامون زیاد نیست پس انداز میکنیم که برا همچین مواقع دستمون جلو کسی دراز نباشه .و همین که دستتون جلو‌کسی دراز نیست خداروشکر کنین. اگر شما پس انداز نمی‌کردین 800پول دکتر شوهرتون باید قرض میکردین . 

بطور مثال شما ماهانه دومیلیون میتونین پس انداز کنین . شما باید برا مخارج متنفرقه مثل خرج دکتر و....رو‌ماهانه 500کنار بزارین و ماهانه 1500برا پس انداز در نظر بگیرین . و اینکه خرج رستوران هم سعی کنین کمتر کنین .

سلام دوستان اگر ۲۰۰ میلیون پول داشته باشید و تا ۶ ماه دیگه این پول دست شما باشه و دقیقا ۶ ماه دیگه باید پس بدید به صاحبش تا اون موقع چه حرکت اقتصادی میشه باهاش زد ،  لطفا هر کسی میدونه راهنمایی کنه 

@مامان_سبحان7   لطفا نظرتون رو بهم بگید ممنونم💗

بقیه ی دوستان هر پیشنهادی دارید لطفا بگید ممنونم از همگی💚

سلام دوستان اگر ۲۰۰ میلیون پول داشته باشید و تا ۶ ماه دیگه این پول دست شما باشه و دقیقا ۶ ماه دیگه ب ...

سلام ، والله چون پول خودتون نیست و ریسکش بالا هست من اگر بودم میگذاشتم داخل یک بانکی و اگر توانایی قسط دادن داشتم وام میگرفتم .

میتونید هم نصفش رو بگذارید صندوق درآمد ثابت و سود بگیرید و با نصف بقیه اش طلای بدون اجرت یا سکه تمام بخرید . 

سلام .خانمهای عزیز من طلا دست دوم که میخرم بهم فاکتور نمی‌دن یک کاغذ کوچیک که روش فقط نوشته این طلا چند گرمه .بدون هیچ مهر و امضایی هر طلا فروشی رفتم برای طلای دست دومش فاکتور نمیده.این برام دردسر نشه فردا 

خیلی میترسم نتونم بفروشم

یا اصلا طلا نباشه .

یعنی جاهایی که ترشی و سبزی خونگی دارن ؟ یا پروتئین فروشی ها ؟

تو شهر ماه پخش خیارشور ترشی و سرکه و فلفل شور و ...جداست 

نمیدونم دیگه تو شهر شما چجوریه 

ولی پروتئین فروشی خودش از اونا میخره میفروشه به مردم

2810