منم کیسه زباله نمیخرم از پلاستیکای خرید استفاده میکنم
کیسه فریزر کیلویی میخرم
اگه خیار محلی گیرم بیاد خیارشور درست میکنم اگه نباشه خیارشور از عمده میگیرم دبه میبرم بدون اب وزن میکنه بعدشم تا روش اب میریزه که خراب نشه
شبی نصف شبی هوس فست فود و ساندویچ کنن دارم دیگه
سر کوچه کیلویی ۶۰، من میخرم ۲۰
خمیر فلافل همیشه تو فریزر دارم
همبرگر خونگی ۳۰_۴۰تا برای یه ماه بیشتر درست میکنم
نون باگت چند تا میگیرم برای هوس یهویی توشو خالی میکنم و فریز میکنم وقتی درمیارم زود یخش باز میشه
کوبیده مرغ درست میکنم اگه گوشت نباشه
در هفته ۳ _۴وعده برنجی
میوه برای چند روز میخرم و به تعداد روزها توظرف دربسته تقسیم میکنم ...هر روز یکیشو میخوریم (بازار تره بار از خونمون دوره هفتگی خرید میکنیم)
از گوشت مرغ برای الویه .حبه قندی درمیارم برای لای پلو و چرخی برای ماکارونی و کتلت و اینا درمیارم
کیک خونگی درست میکنم اگه شیر و ماست نباشه با اب یا چای غلیظ درست میکنم سخت نمیگیرم ...تخم مرغ نباشه یا کم باشه با همون مقدار
برای صبحانه اگه چندجور تو یخچال باشه دوتاشو میارم باز روز بعدش دوتای دیگه
برای پیتزای خونگی از تخففات افق کورش استفاده میکنم پنیر پیتزا و کالباس همیشه خفیف میذاره
از سیرابی و کله پاچه و ماهی و میگو و همه چه تو وعده غذایی استفاده میکنم
هر ماه تمام پروتینی رو کامل نمیخرم یه ماه مثلا مرغ و گوشت چرخی
ماه بعدش ماهی و ابگوشتی
ماه بعدش سیرابی و ...
لباس نوبتی میخریم
اگه هدف خرید چیزی قیمتی یا موعد چک داشته باشم نمیخریم با همونایی که داریم سر میکنیم
قرعه وسایل خونگی گذاشتم و کم و کسریامو با مبلغ کم دارم جور میکنم
از وسایل خونم از برقی گرفته تا ظرف و ظروف و رخت خواب و همه چی خیلی مراقبت میکنم بعد استفاده اگه تمیز نکنم هفته ای یه بار تمام برقیارو میریزم بیرون با دستمال نم دار و اسپری برق میندازم
خیلی وقته جرمگیر و گاز پاکن و چند منظوره نمیخرم
همه چیز رو با اسپری اب و ریکا و چند قطره سرکه تمیز میکنم
از لباس نخی خراب شده بچهام برای گرد گیری و اینا استفاده میکنم ولی اول با قیچی جای استین و یقه رو درمیارم که یه تیکه بشه بد جلوه نباشه
اگه پارچه مناسب شال و روسری گیرم بیاد با هزینه خیلی کمتر درست میکنم
لباسمو خودم میدوزم ولی حرفه ای نشدم هنوز
پس اندازم ریز ریز خرید از قلک حقانی و تبدیل به پارسیان
ببخشید طولانی شد دیگه