2777
2789
یعنی باید قیمت تابلو بدن؟ من ماه پیش اولین بار خریدم ۲ درصد بالاتر از قیمت تابلو خریدم

شهر ما اینجوریه که دقیق قیمت تابلو میفروشن

اصلاااا هیچ درصدی بهش اضافه نمیشه

البته هیچ موقع هم نشنیدم کسی درصدی بهش اضافه کنه

میخام ببینم با حقوق الانمون به بچه سوم فکر کنیم یا نه؟

شما خودت باتجربه ای ماشالله دو تا داری
میتونم بپرسم برای چی میخوای سومی و بیاری شاید انگیزه ای برا من بشه اولی و بیارم   

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبل این تاپیک هم اهل پس انداز بودم ولی قسمت پس انداز مخفی رو یادگرفتم ۱.پس انداز مخفی ۲.اول پس ...

منم کیسه زباله نمیخرم از پلاستیکای خرید استفاده میکنم

کیسه فریزر کیلویی میخرم

اگه خیار محلی گیرم بیاد خیارشور درست میکنم اگه نباشه خیارشور از عمده میگیرم دبه میبرم بدون اب وزن میکنه بعدشم تا روش اب میریزه که خراب نشه

شبی نصف شبی هوس فست فود و ساندویچ کنن دارم دیگه 

سر کوچه کیلویی ۶۰، من میخرم ۲۰

خمیر فلافل همیشه تو فریزر دارم

همبرگر خونگی ۳۰_۴۰تا برای یه ماه بیشتر درست میکنم

نون باگت چند تا میگیرم برای هوس یهویی توشو خالی میکنم و فریز میکنم وقتی درمیارم زود یخش باز میشه 

کوبیده مرغ درست میکنم اگه گوشت نباشه 

در هفته ۳ _۴وعده برنجی

میوه برای چند روز میخرم و به تعداد روزها توظرف دربسته تقسیم میکنم ...هر روز یکیشو میخوریم (بازار تره بار از خونمون دوره هفتگی خرید میکنیم)

از گوشت مرغ برای الویه .حبه قندی درمیارم برای لای پلو و چرخی برای ماکارونی و کتلت و اینا درمیارم 

کیک خونگی درست میکنم اگه شیر و ماست نباشه با اب یا چای غلیظ درست میکنم سخت نمیگیرم ...تخم مرغ نباشه یا کم باشه با همون مقدار 

برای صبحانه اگه چندجور تو یخچال باشه دوتاشو میارم باز روز بعدش دوتای دیگه

برای پیتزای خونگی  از تخففات افق کورش استفاده میکنم پنیر پیتزا و کالباس همیشه خفیف میذاره

از سیرابی و کله پاچه و ماهی و میگو و همه چه تو وعده غذایی استفاده میکنم

هر ماه تمام پروتینی رو کامل نمیخرم یه ماه مثلا مرغ و گوشت چرخی

ماه بعدش ماهی و ابگوشتی

ماه بعدش سیرابی و ...

لباس نوبتی میخریم

اگه هدف خرید چیزی قیمتی یا موعد چک داشته باشم نمیخریم با همونایی که داریم سر میکنیم

قرعه وسایل خونگی گذاشتم و کم و کسریامو با مبلغ کم دارم جور میکنم

از وسایل خونم از برقی گرفته تا ظرف و ظروف و رخت خواب و همه چی خیلی مراقبت میکنم بعد استفاده اگه تمیز نکنم هفته ای یه بار تمام برقیارو میریزم بیرون با دستمال نم دار و اسپری برق میندازم

خیلی وقته جرمگیر و گاز پاکن و چند منظوره نمیخرم 

همه چیز رو با اسپری اب و ریکا  و چند قطره سرکه تمیز میکنم

از لباس نخی خراب شده بچهام برای گرد گیری و اینا استفاده میکنم ولی اول با قیچی جای استین و یقه رو درمیارم که یه تیکه بشه بد جلوه نباشه

اگه پارچه مناسب شال و روسری گیرم بیاد با هزینه خیلی کمتر درست میکنم

لباسمو خودم میدوزم ولی حرفه ای نشدم هنوز

پس اندازم ریز ریز خرید از قلک حقانی و تبدیل به پارسیان

ببخشید طولانی شد دیگه

سلام خانما سوال دارم .چیکار کنم که سبزی خوردن مدت طولانی تو یخچال خراب نشه؟

مامانم تو قابلمه و لای دستمال و داخلش خلال دندون میزاره

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
منم کیسه زباله نمیخرم از پلاستیکای خرید استفاده میکنم کیسه فریزر کیلویی میخرم اگه خیار محلی گیرم ب ...

راستی سرکه کیلویی میخرم زیاد، میذارم هر وقت حس کردم چیزی داره پلاسیده میشه زود ترشی میکنم

فصل لیمو اگه لیموهای تازه رو ابگیری کردیدپوستاشو بیارید خونه هسته هارو جدا کنید بعدش دو سه بار بجوشونید با اب زیاد بعد هربار ابکشی با  اب سرد بشورید 

بعد با سرکه و نمک و فلفل زیاااد ترشی کنید خیلیییی خوشمزه میشه ولی زود نمیرسه چند ماهی باید بذارید

سوالی بود دور همی تگ کنید 

نکته اقتصادیش اینه که از دور ریزا هم میشه گاهی استفاده بهینه کرد

لیمو عمانی هم درست میکنیم خیلی به صرفه تر و با عطر و مزه متفاوت

فصل ترشی با همون مواد چند نوع ترشی و با رنگای مختلف درست میکنم برای مهمونی خیلی استقبال میشه کلی تعریف میکنن از هنرمندیم در صورتی که همون مواد ولی به یکیش زرد چوبه میزنم زرد میشه به یکیش لبو و کلم بنفش میزنم قرمز میشه 

به یکیش رب میزنم بندری میشه 

یکیشم با رب انار

اگه سیب زمینی و گوجه سرخ کرده از وعده بمونه میذارم فریزر برای داخل خورشت استفاده میکنم 

از برنج حتی اگه یه کفگیر  بمونه فریز میکنم برای دفه دیگه موقع اب کشی میریزم هم میزنم یه دست میشه

شما خودت باتجربه ای ماشالله دو تا داری میتونم بپرسم برای چی میخوای سومی و بیاری شاید انگیزه ای برا م ...

خودم خیلی بچه دوست دارم.از خونه های شلوغ خوشم میاد.همسرم هم خیلی اصرار داره.چن ساله همش بهونه میگیره برا بچه.ولی از مخارجش ترسیدم

من رو پارچه پهن میکنم بعد شستن که کاملا آبشون گرفته بشه بعد میزارم تو پلاستیک درشو باز میزارم تو یخچال تا یک هفته می مونه مثل روز اول

نباید بشوری 

اگرم خودش نم داره بذار خشک بشه بعد بذار تو کیسه پلاستیکی ولی طبقه پایین ترجیحا تو کشو میوه 

تا ۱۰روزم میمونه خراب نمیشه مال من

اگه پلاستیک به بدنه پشتی یخچال بخوره یخ میزنه چون خیلی سرده

راستی سرکه کیلویی میخرم زیاد، میذارم هر وقت حس کردم چیزی داره پلاسیده میشه زود ترشی میکنم فصل لیمو ...

خیلی پستات خوب بود 

یخچال من کوچیکه ولی امروز همسرم میره یه دوقلو برام بیاره😁😁

حتما این ایده هاتو مخصوصا نون باکت و همبرگر و اینا رو استفاده میکنم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام دوستان عزیز اگه امکانش هست یه راهنمایی کنید من واقعا از لحاظ فکر اقتصادی داغونم همسرم شغلش ساخت ...

.پولی ‌ک تو حسابه مدتی تو حساب  وپیاد خودت  بزار و وام ویپیاد بگیر.از اونور مدتی توی رسالت بزار و امتیاز جمع کردم برای  روز مبادا.  شرایط داشتی وامش و بگیر یا امتیازش و بفروش .مقداری هم توی کارگزاری مفید بزار ک سود بیاد.دقیقا همین  کارو بعد همسرتون  انجام بده .حالا با این وام ها میتونی طلا بگیری پس انداز کنی.

سلام و صد درود به همگی 

گزارش امروز من ۴گرم و۱۰۰ سوت طلای شکسته به مبلغ ۱۳۸۰۰

پارسال چالشای من دوماه یکبار بود امسال به لطف خدا چالشای یک ماه شرکت میکنم‌ و طلای سنگین تری‌میخرم 

درسته زندگیم روالش بهم ریخته ولی تلاش میکنم. حداقل از بعد مالی پشتم گرم باشه به خودم 

حقیقتا میتونستم با طلای شکسته ای م قبلا خریده بودم یه دونه النکو و یا بنگال بخرم ولی ترجیح دادم فعلا طلای بیشتری جمع کنم تا سنگین تر و محکم تر  بخرم 

دوستان بیشترش سهم و روزی شما باشه 

عزمزمه شما خودت شاغلی ؟

نه عزیزم...در آمد شوهرم خوبه ولی اصلا چیزی به اسم پس انداز تو زندگیش نداره..حاضره همه رو به سرسامون برسونه الا خودش...همه چی رو خرج خونوادش میکنه...طوری که اگه بگم پول تموم شد یا یه کم مونده میره سود میکنه که خرج خونوادش کنه...کلا مخارج بامن هست یعنی کارتی که پول توش هست دست منه ....منم کم کم اینحا خیلی چیزها یاد گرفتم البته سیاست و راهنمایی های معصومه جون وخیلی دوستهای دیگم اینجا کمکم کرد ...بدون این که به کسی بگم یواش یواش از ۱۰۰ سوت گرفته تا گرم گرم طلا خریدم ...قبلا خودم خیلی ولخرج بودم ولی الان خیلی محتاط شدم ولی نذاشتم شوهرم بفهمه دارم صرفه جویی میکنم ....الان خداروشکر صاحب یه پراید شدم ...

2810