2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخر ماه هرچی پول اضافه میومد و پس انداز میکردیم تبدیل به طلا میکردیم خداروشکر الان مقداری طلا و ربع ...

موفق باشی عزیزم راه کارات عالین

اتفاقا من خیلیارو دیدم از خانواده خودمم که میرن خونه باباشون برای کم شدن هزینه ها 

من منظور شمارو خوب متوجه شدم

اتفاقا خانواده خودمون هم اصرار میکنن برای وعده و حتی خواب هم بمونیم 

وقتی بمونیم یکی دو وعده در هفته یه کوچولو از هزینه ها کم میکنه و این واقعیته

یه مورد دیگه اینکه  همون طور که گفتید ما حتی اگه نریم یکی دیگه میره بارها از زبون خودشون شنیدم که مثلا یکم بدهی داریم و خونه خالیه رفتیم خونه پدر یا پدرشوهر برای کم‌شدن هزینه 

یه چیز عجیبی که خونه بزرگترا میبینم اینه که حتی اگه سرزده بریم و دیگهاشون کوچیکم باشه به همه غذا میرسه و اضافه میاد به طور عجیبی برکت داره همه چی

و اینکه ما وقتی میریم تمام کاراهشون رو انجام میدیم حتی تو اشپزی هم گاهی کمک میکنیم

من خودم بلند میشم حیات خلوت تمیز میکنم ظرفارو جا میدم تو کابینت حیاط میشورم 

روشویی و سرویس میشورم

وکارای دیگه

مادرامونم کلییی تشکر میکنن

شما اگه میدونی با رفتنتون شآنتون پایین نمیاد و در تربیت بچها و رابطه اتون با خانواده تون مشکلی پیش نمیاد برید چرا که نه

شما بهتر از هیچ کس دیگه میدونی که چی به صلاحته

موفق باشی عزیزم راه کارات عالین اتفاقا من خیلیارو دیدم از خانواده خودمم که میرن خونه باباشون برای ک ...

ما میریم سر میزنیم به خانواده گاهی به نیت موندن گاهی هم نه خودشون میگن بمونید 

اینکه کسی میگه برای کم شدن هزینه شاید بیان و جمله درست نباشه اما با کمی تامل میشه منظور طرف رو متوجه بشیم

دوستان برای یه خانواده۵نفره(۳تا بچه زیر ده سال) با سطح مخارج متوسط به نظرتون حداقل چقدر حقوق کفایت م ...

سلام با همه مخارج از خورد و خوراک و پوشاک و کلاس و مدرسه و تفریح و همه چیز در حد معمولی حداقل بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون .

عزیزم در مورد وامی که از بانک مهر گرفتین راهنمایی میخواستم. کارهاشو آنلاین انجام دادین یا حضوری ؟ ...

ماحدود شیش ماه پول توی حسابمون بود پدرم حدود چهارصد داده بود یکی دوماهی روش بود برادرشوهرمم پنجاع تومن بقیشم خودمون وحقوقم هرماه میریختیم روش ازروی اوت خرج میکردیم.البته ازپونصد شروع شد پولمون وبعد بقیه پولاشونو خواستن وپسش دادیم تارسید به پنحاه تومن بعد اون همه مراحلشو اینترنتی انجام دادیم. فقش حقوقی وسند خونمونمو بارگزاری کردیم ودیگه ضامن نخواست. 94تومن 22ماهه گرفتیم که چون همه مراحلشو اینترنتی انجام دادیم جایزه دوماه اضافه دادن بهمون شد 24ماهه. قسطشم حدود3700.سودشم که 4درصده

لطفالایک نکنین. 
حتی اون موقع که خواستن روم نشد بگم نه  اما چون الان اینجوری خودم نیاز دارم و نمیتونم بگیرم&nbs ...

حتما مطرح کنید و خجالشت نکشید 

اگه نداشتن جای دیگه خرج نمیکردن

فعلا ابروی شما و خوش قولیتون مهمتره

اگه شما هم بدحسابی کنید میشید لنگه اونا با معذرت البته و دیگه کسی بهتون قرض نمیده موقع گرفتاری

پس یه پیامکی بفرستید ضرری نداره که

مرسی عزیزم خیلی کامل و مفید بود برام  اگه بخوام اینجور تولد بگیرم میتونم با ۴ تومن جمعش کنم&nb ...

عزیزم اگربرای شامه مهمونی ازظهرساعت دوازده مرغتو بزار نهایت سه اماده میشه بزارش منار ساعت شیشم برنجتوبزار. سه تاشیشم سیب زمینی سرخ کن وگوجه واینا. وقتیم خواستی بکشیشون مرغتو گرم کن. من همیشه اینجورس میکنم دیگه هول نمیشم. میتونی مرغتم حتی ساعت دو بزاری تاپنج حاضربشه

لطفالایک نکنین. 
سلام عزیزم  قیمتش با قیمت سایت و تابلو یکی هس دقیق تا حالا هیچ دفه گرونتر از تابلو یا سایت نخ ...

یعنی باید قیمت تابلو بدن؟ من ماه پیش اولین بار خریدم ۲ درصد بالاتر از قیمت تابلو خریدم

خدای من...هرگز نگویمت دست من بگیر،یک عمر گرفته ای مبادا رها کنی......👨‍👩‍👧‍👧 هوامونو داشته باش خداجونم🏡
دوستان من با اپلیکیشن اوزون سوشال آشنا شدم خیلی خوبه یک میلیون تومن دارایی توی کپسول بهتون می ده که ...

عزیزم کدملی و دسترسی به حیاب که میخواد 

خطری برا حسابها و هک و اینا نداره؟

منم سوشال دارم ولی هنوز دسترسی رو فعال نکردم

تاریخ عضویتم😅😅
سلام .من یه مشورتی میخواستم   بتطرتون اگر ما خونمون بفروشیم و‌تریلی به قیمت 5500بخریم . ک ...

سلام عزیزم این شغل بسیار پرزحمت و پرریسک هست درآمد ش بد نیست اما اصطحلاک ماشین هم بالاس و اگر همسر تون اینکاره نباشه و تازه بخواد وارد کار بشه سخت میشه و من اطرافم دیدم بدون تجربه وارد شدن و الان کم آوردن از نظر زحمت کار و اصلااز درآمد 200تا300میلیون خبری نیست بعد از کسر هزینه ها اگر به کوب کار کنه و هفته ای یکروز فقط خونه باشه 150تا۱۸٠کار کنه اونم کسی که تجربه داشته باشه و همش توی راه باشه تمام و کمال برات گفتم مطمئن باش غیر این نیست حالا اگه به شرایط تون میخوره بسم الله 

سلام دوستان پیشاپیش ممنونم ازراهنمایی هاتون من مقداری طلادارم استفاده نمیکنم ۱۰۰تومن مثلا درنظربگ ...

عزیزم شما اندازه ۱۰۰میلیون طلا بفروشی و باز بخری که همین هفت تومن سود رو موقع فروش و خرید باختی به طلا فروش 

خب چه کاریه 

بعدم شاید ماه اینده با به توئیت یه حرف یه دعوای سیاسی طلا بره بالا بعد چی 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
دوستان برای یه خانواده۵نفره(۳تا بچه زیر ده سال) با سطح مخارج متوسط به نظرتون حداقل چقدر حقوق کفایت م ...

بستگی داره کدوم شهر باشین چون قیمتااختلاف دارن باهم توی هرشهر واینکه خونه دارین یانه ومیزان خورد وخوراکتون. من الان جایی میشینم که کرایه نمیدم ولی قیمت همه چی توی شهرمون بالاس. مثلامیوه دوبرابر شهرپدرومادرمه. ماهی حدود نه تومن بعداقساط میمونه برامون بادوتابچه کوچیک. میرسونم بامدیریت

لطفالایک نکنین. 

گلم به طور متوسط هربچه ای ماهیانه خداقل بین 5-7 تومن خرج داره. این هزینه حتما مستقیم نیست و غیرمستقیم رو هم شامل میشه

یعنی اون فضایی که برای خوابیدن نیاز داره بیگیر تا پول ابی که حموم میره و گوشت و مرغی که ماهانه باید بخوره

هزینه های مستقیم هم که دیگه پوشاک و دکتر و کلاس و اینهاست. بنابراین برای 3 تا بچه 20 میلیون هزینه لازمه تازه خودتونم هستین . خودتون هم هزینه های جاری زندگی و قسطو قرض و ماشین دارین.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810