2777
2789
حتی اون موقع که خواستن روم نشد بگم نه  اما چون الان اینجوری خودم نیاز دارم و نمیتونم بگیرم&nbs ...

سلام به همه عزیزان من واقعا حال شما رو درک میکنم و یاد ی مهمونی افتادم چند روز پیش البته من قضاوت نمیکنم کسانی رو که شما بهشون قرض دادین اصلا و ابدا

که ی خانمی بودن از اقوام که نگم چقدر طلا داشتن و هردفعه میان با ی سرویس جدید یا تک پوش و با افتخار میگن که از داداشم قرض کردم یا اجاره صاحبخونه رو ندادم یا خواهرم پولشو لازم نداشت ازش گرفتم و اینو خریدم😔😱درصورتی که خواهرش با خنده گفت همش گریه میکنی نداری اجاره مغازه تو ندادی دلم سوخت اشتباه کردم🤦‍♀️

اونروز گوشیشون زنگ زدتعریف کرد شوهرش بود میگفت تو مگه نگفتی اون۲۰۰  میلیون رو موقع پاس کردن چک بهت میدم ۸ روزه چکم برگشت خورده صاحب بار میگه خودم گرفتارم چک دارم و اون خانم میخندید میگفت فلانی زیاد داره تو غصه شو نخور اون پاس میکنه 😱من طلا خریدم باهاش چندسال دیگه به من افتخار میکنی که دخترت و پسرت میخوان عروسی کنن🙄😣

شوهر من خودش هم در همچین موقعیتی هست مشتری که بالای ده سال همیشه چکاش پاس بود الان با یک میلیارد بدهی معلوم نیست کجاست تو مغازه شم برادر خانمش نشسته میگه نمیدونم کجاست وبخاطر فشار این آقا و کلی چک برگشتی ریزو درشت اینور سال که واقعا هیچ وقت سابقه نداشته  ما ی زمین  فروختیم تا چکهای خود  شوهرم برگشت نخوره😭😭ولی خانم اون آقا ی مغازه جدید تو پاساژ برای خودش خریده و شوهرم انقدر محترم هست که نمیره بگه بهش وفقط وکیل گرفته و لی چه فایده......میگه مطمئنا اگه میخواست کلاهبرداری نکنه خودش میداد من که چک از خانمش نگرفتم😔

ولی ی مشتری دیگه اونم ۶۰۰ میلیون چک برگشتی داشت خانمش اومد تو مغازه و بجاش ۱۰ تا چک مدت بالاتر داد و کلی حلالیت گرفت و نشون داد که حلال بودن و راضی بودن بقیه برای این دنیا آخرتش براش مهمه و واقعا اگه داشته باشه بدهی شوهرش رو بدهی خودش میدونه 👌درسته ارزش پول تا اون موقع خیلی کم شده ولی بهتر از این هست که متواری بشن و خیال آدم راحتتره👌

خلاصه اینکه پول جمع کردن و اقتصادی بودن با حساب کتاب و وام و درست خیییلی فرق میکنه با این کارایی که بعضیاااا البته به دور از همه شما عزیزان زرنگی میدونن و آه ی آدم دیگه هر چند فکر کنن اون خیییلی وضعش خوبه و نیازی نداره فرق میکنه واقعا هر کی هرچی داره به ما ربطی نداره و  باید بدهی رو الویت قرار بدیم....

به هم دیگه رحم کنیم تا خدا بهمون رحم کنه و زنجیره اعتماد یا محبت رو از بین نبریم🙏🏻🙏🏻💗💗

این ماه ضرر داشتم زیاد ولی عیبی نداره من قویتر میشم 😀

من قبل این تاپیک هم اهل پس انداز بودم ولی قسمت پس انداز مخفی رو یادگرفتم ۱.پس انداز مخفی ۲.اول پس ...

البته برنج نیم دونه هاشمی میگیرم قیمتش به صرفه تره هم قیمت پاکستانی درمیاد ولی با دانه بلند هاشمی فرقی نداره عطروطعمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بحث‌درآمد  یه چیزه ، بحث توانایی انجام دادنش یه چیز دیگس دندانپزشکی هم در آمد   ...

من یکی از بزرگترین حسرتای زندگیم اینه که دندونپزشکی آزاد قبول شدم ولی بخاطر شهریه نتونستم برم بجاش پرستاری دانشگاه تهران خوندم😩🙈 داغ دلم تازه شد نتونستم دندونپزشک بشم😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بعد مدتهای طولانی سلااااااااااااام😊🤗🤗

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

تقریبا میشه گفت کل تاپیکو عقبم چند صفحه آخرو نگاه کردم و از دیدن طلاهاتون ذوق زده شدم مبارکا و همیشه رو به پیشرفت😍

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
من یکی از بزرگترین حسرتای زندگیم اینه که دندونپزشکی آزاد قبول شدم ولی بخاطر شهریه نتونستم برم بجاش پ ...

غصه نخور گلم ، رسیدن به موفقیت ها با چنتا عامل شکل میگیره نه فقط یک عامل ،…بعضی وقتا تلاشتو میکنی آخرش جفت و جور نمیشه ، دیگه باید رها کنی

زیاد بال بال زدن برای پریدن ادمو خسته میکنه و از یکجایی نمیشه دیگه ، بیخیال مگر چقد زنده ایم

انشالله از همون پرستاری رشد میکنی

پنج ساله م کد نظر منه ماهی حدودا ۱۶ میلیون

البته باید بری ببینی خونه ای ک میخوای بخری زیر نظر کدوم شعبه بانک مسکنه

از همون شعبه دقیق تر بپرسی

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

سلام دوستان عزیز اگه امکانش هست یه راهنمایی کنید من واقعا از لحاظ فکر اقتصادی داغونم همسرم شغلش ساخت و سازه و تازه شروع کرده الان پولش کمه با وام و... شاید تموم شه ساخت خونمون و الان کلی پول تو‌حسابشه تا کم کم خرج خونه شه

شما بودین چیکار میکردین چطوری با این پوله کار میکردین

خرج زندگیمون هم از همین پول برمی‌داریم که حماقت محضه 

سلام .من یه مشورتی میخواستم   بتطرتون اگر ما خونمون بفروشیم و‌تریلی به قیمت 5500بخریم . ک ...

سلام 

من از درامد تریلی ترانزیت خبر دارم الان حدودای۱۵۰ درامد داره که نصفش برا خرج ماشین میره نصفش می مونه با کرایه متوسط ولی اگه کرایه شیرین باشه مثل زمستون و پاییز پارسال راحت ماهی ۲۰۰،۲۵۰ درامد داره وقتی هم که بازار کساد باشه میاد ۱۰۰ یا یه کم پایینتر

اینکه می گین درامد رو درست نمی گن یکیش اینه 

یکی هم درامد علاوه بر کرایه یعنی چی؟یعنی یکی از اینور جنس می بره اونور مثلا سیگار  ،یا گازوئیل می فروشه قاچاقی که بعضی وقتا بیشتر از کرایه پول اینا میشه حالا من اینارو مثال زدم بعضیا مواد مخدر،پارچه،یا قرص های ضدبارداری و شیشه و .... میارن اینا اکثرا برا کانتینرهای چادری هست

کفی که داخلی کار می کنن زیاد خبر ندارم ولی اینو می دونم که گازوئیل با نرخ دولتی میزنن میرن بندر آزاد می فروشن مثلا ۴ بشکه ۲۰ تومن

تازشم خود تریلی یا همون کله ۵و۵۰۰ هست تقریبا کانتینر چادری کرکره الان یه میلیارده حساب کتاب کنین بعد 

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...

سلام دوستان راجب سکه پارسیان که بعضی ها میگید بردیم بفروشیم ازمون نخریدن یا تقلبی بوده یا پرسشو باز کردن وزنش کمتر بوده 

خواستم بگم اگه پارسیان هارو از برند های معتبر بگیرید یا از زرگری های شهرتون که خودشون پارسیان میزنن و آدرس و ایناشون روی پارسیان زده بگیرید هیچ مشکلی پیش نمیاد

من این سری پارسیان هامو بردم بفروشم،سریع حساب کرد چند گرم شده و پولشو واسم زد 

من ۲/۵ گرم پارسیان داشتم قیمت طلا گرمی ۳۳۱۷۰۰۰ بود اون به من ۸۲۵۰۰۰۰ داد(۴۰ تومن کم کرد ازش)،تازه نه پرسشو باز کرد نه چیزی…

اگه از زرگری های شهرتون که خودشون پارسیان میزنن بخرید که چه بهتر ولی اگه آنلاین و اقساطی میخواید بخرید از برند های معتبر بگیرید مثل ماربر،ونوس،ایران شمش و طلای محمد که شمش دارن و…

من عاااشق زمستونم❤️
سلام .من یه مشورتی میخواستم   بتطرتون اگر ما خونمون بفروشیم و‌تریلی به قیمت 5500بخریم . ک ...

دقیقا ما سال ۹۴ همین کارو کردیم نصف شریک شدیم الان تقریبا ۱۰ ساله تونستیم اون نصف رو هم بخریم حالا قسط و وام این تموم بشه تازه میخواهیم خونه بخریم 

باید صبر و تحملت بیشتر باشه تو این ده سال ۵ تا خونه عوض کردیم درعوض میدونم درآمد داریم سرمایه داریم برای ما که همه دور و اطرافمون راننده ماشین خودشون هستن این بهتر بود 

چون راننده صرف بودن بار روانی زیادی داشت برای همسرم این تصمیم رو گرفتیم یعنی احساسی عمل نکردیم شرایط رو سنجیدیم دیدیم این بهتره

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
2810